FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pichkeeeeeeee....ovi igrači su pichketine na terenu, ovu odbranu Bog ne može uigrat, sve su imali u nogama i prodali iz cista mira
Sane je retardiran, vjerujem sa mu je koeficijent int oko 50, i svako kolo otkrijem neki debakl uprave u vezi toga koga su potpisivali i davali velike plate. 90% ovih igraca bez pravog sistema su gole qrcine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne može Musiala imati dan odmora ni protiv ovih amatera.To je ona Guardiolina takitka posjed lopte 85% kruženje oko gola 800 pasova a na semaforu 2:1.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Apropo ovog sto sljivo pise, ja mislim ne 90% nasih igraca da su sistemski, nego 100%, da, ukljucujuci i Musialu, zao mi je, ali mi smo prosle sezone u LP najbitnije utakmice rjesavali penalima, ove jos nijednu bitnu bismo rijesili. Nema briljantnosti na velikom nivou i Musiala trpa ovu nejač kad sistem funkcioniše, po tome niko ne zaslužuje platu 20 miliona. Gnabry, Kimmich, Coman svi su dobili plate iz perioda 2020. kad je Flickov sistem radio ko singerica, pa mi mislili da su oni igračine.
- Centre forward
- Kontakt:
Ko se ono zahvaljivao Pepu što nam je "pustio" Sanea ?
Raspala Barselona im je održala lekciju. Ako se naleti na neki malo ozbiljniji tim u LP prošli bi k'o Dinamo Z.
Raspala Barselona im je održala lekciju. Ako se naleti na neki malo ozbiljniji tim u LP prošli bi k'o Dinamo Z.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
De ga izvedi molim te. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bez Kejna i Musiale mi ne bi u onom starom lp sistemu ni do osmine, sa njima nam je plafon plafona polufinale ako nas pomazi zrijeb.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sane je medju najgorim ikada.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Preslikan pocetak sezone.
Dok se Palhinha ne vrati necemo prestati primati golove.
Ovo je sramotno.
Dok se Palhinha ne vrati necemo prestati primati golove.
Ovo je sramotno.
Turci su majstori u prodaji fals robe.
Boey je savrsen primjer za to.
30 yebenih miliona za ovu oyebinu
2 komada od yebenog heidenheima.
Golemo.
Boey je savrsen primjer za to.
30 yebenih miliona za ovu oyebinu
2 komada od yebenog heidenheima.
Golemo.
Da nije Musiale danas bi napravili ogroman kiks.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
I ovaj Kompany poceo kenjati sa izmjenama.
Mislio sam da nije toliki ziheras do ove utakmice, usra.li se ispred jednog Heidenheima.
Mislio sam da nije toliki ziheras do ove utakmice, usra.li se ispred jednog Heidenheima.
I kao natezu se sa ovim momkom u par miliona.
Dobro je Lothar rekao, nek napise koliko trazi, i dajte mu.
Bez Musiale prosjecna ekipa.
Dobro je Lothar rekao, nek napise koliko trazi, i dajte mu.
Bez Musiale prosjecna ekipa.
Bitno je da smo za 12 mil prodali Mazrauia jer je rekao Free Palestine.
Tel ne moze biti gori od Mullera.
Nur der FCB
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovome treba stati u kraj, profesionalcima se ove stvari ne bi smjele desavati.
Pobjeda pala sa pola gasa, dobro usput se primili neki golovi i odmah uzbuna
Nek je mister sistem potvrdio ono što nismo znali. A znali smo da Sane ima desnu nogu samo da se na nju oslanja.
I mozak vjeverice.
Nek je mister sistem potvrdio ono što nismo znali. A znali smo da Sane ima desnu nogu samo da se na nju oslanja.
I mozak vjeverice.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Sane je najgori igrac u klubu, pozicija sistem uloga je nebitna
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.