Nije prvi put, u Posusje su takodjer dosli u autobusu Tuzle City
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bus je Azmirov,ni Cityev ni Slobodin,cak je i sofer AzmirovMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:02Nije prvi put, u Posusje su takodjer dosli u autobusu Tuzle City
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Ja mislim da će nas danas iznenaditi i imati 4. Napredak je tu

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Je li nastavljamo konstantu veceras? Pitam za druga 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Problem sto su Acini i menadzerski igraci otisli Azmirovim autobusom da laganini izgube utakmicu, nije problem bio sto Acini juniori nisu stigli autobusom u Sarajevo da odigraju utakmicu.....sad i to nije uredu sto predsjednik kluba pored svog autobusa nije iznajmio drugi autobus, jer zamislite Sloboda tim potezom gubi ugled koji tesko stekla pod upravon Ace grobara i carsijskih prevrtaca.
🔴⚫️
Nije problem ni bus, de nek hadalji nesto urade na utakmici, taman i izgubili. Yebo utakmicu u kojoj znas da ce popusiti u prvih 20 minuta...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neka iduSkver je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:33Problem sto su Acini i menadzerski igraci otisli Azmirovim autobusom da laganini izgube utakmicu, nije problem bio sto Acini juniori nisu stigli autobusom u Sarajevo da odigraju utakmicu.....sad i to nije uredu sto predsjednik kluba pored svog autobusa nije iznajmio drugi autobus, jer zamislite Sloboda tim potezom gubi ugled koji tesko stekla pod upravon Ace grobara i carsijskih prevrtaca.
Da idu traktorom na njivu da rade umjesto treninga možda bi nekog i dobili na mišiće.FKBilder je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:51Neka iduSkver je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:33Problem sto su Acini i menadzerski igraci otisli Azmirovim autobusom da laganini izgube utakmicu, nije problem bio sto Acini juniori nisu stigli autobusom u Sarajevo da odigraju utakmicu.....sad i to nije uredu sto predsjednik kluba pored svog autobusa nije iznajmio drugi autobus, jer zamislite Sloboda tim potezom gubi ugled koji tesko stekla pod upravon Ace grobara i carsijskih prevrtaca.samo neka pobjede nekog
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
E zamisli dobiju al ono zamisliiii pa jbt led ne mogu ni da zamislim
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Neznaju gola dati, nemogu oni bod osvojiti na Tusnju...Oni samo mogu otici u mp3 i da nikada vise ne kroce na Tusanj zajedno sa prijateljima (grobarima) Slobode, yebo im ono udruzenje sve u parku sto je bilo. Preko udruzenja su i usli u klub i napravili nelegalnu skupstinu i yebali Slobodu majstorskiFKBilder je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:51Neka iduSkver je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:33Problem sto su Acini i menadzerski igraci otisli Azmirovim autobusom da laganini izgube utakmicu, nije problem bio sto Acini juniori nisu stigli autobusom u Sarajevo da odigraju utakmicu.....sad i to nije uredu sto predsjednik kluba pored svog autobusa nije iznajmio drugi autobus, jer zamislite Sloboda tim potezom gubi ugled koji tesko stekla pod upravon Ace grobara i carsijskih prevrtaca.samo neka pobjede nekog
🔴⚫️
Ne mogu da svatim da ljudi imaju 2 boda,smatraju sebe fudbalerima i boli ih ku rac krasni......Ne vidis ni tu zelju za golom.Rimes87 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:56Da idu traktorom na njivu da rade umjesto treninga možda bi nekog i dobili na mišiće.FKBilder je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:51Neka iduSkver je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:33Problem sto su Acini i menadzerski igraci otisli Azmirovim autobusom da laganini izgube utakmicu, nije problem bio sto Acini juniori nisu stigli autobusom u Sarajevo da odigraju utakmicu.....sad i to nije uredu sto predsjednik kluba pored svog autobusa nije iznajmio drugi autobus, jer zamislite Sloboda tim potezom gubi ugled koji tesko stekla pod upravon Ace grobara i carsijskih prevrtaca.samo neka pobjede nekog
Dzaficev pokusaj voleja iz 16 na grbavici sve govori.
Azmir je lud ako ih posalje u Tursku na pripreme. Pravac cijepanje drva, nek budu od neke koristi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zagorcati im zivot maksimalno ,toliko da sami mole za raskid ugovora.
Ovakvu sramota nije nijedna generacija dosad priredila a bilo je svakakvih.
Ovakvu sramota nije nijedna generacija dosad priredila a bilo je svakakvih.
-
- Kontakt:
Postava opet odron.
Silovanje mozga svih nas od strane marginale.
Silovanje mozga svih nas od strane marginale.
Volim tebe, više od sebe
Svaka utakmica drugi sastav al je Hadzan raspali nezamjenjiv, odbrana nikad nije ista nije ni cudo što je propuh na sve strane.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj Hadzan u prvoj, te da imas dva boda ali da si autobus parkirao ali to je Nala
Sloboda je moja nacija
Haman legle plate, cim nismo jos uvijek gol primili 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Nadam se da je ovo zadnji nalin mandat na klupi i da nikad vise nece zasjest na klupu Slobode. Jedna od vecih ubleha koja je vodila ekipu.Sunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:29Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj Hadzan u prvoj, te da imas dva boda ali da si autobus parkirao ali to je Nala
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Infuziju mi prikljucuju svaku utakmicu poslije. Nego ako osvojimo bod ili ne do Bog tri, kako se ponasati, sta raditi? Iskustva, savjeti?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:35Nadam se da je ovo zadnji nalin mandat na klupi i da nikad vise nece zasjest na klupu Slobode. Jedna od vecih ubleha koja je vodila ekipu.Sunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:29Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj Hadzan u prvoj, te da imas dva boda ali da si autobus parkirao ali to je Nala
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.