Suđenje / WWin liga BiH

Balorda
Kontakt:

Re: Suđenje / WWin liga BiH

Post Postao/la Balorda » 19 okt 2024, 08:51

Čist penal. Inače, ne svira se "gdje je počeo".
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 23 okt 2024, 18:13

E čuj Bandić (poznat kao svinjski sudija) :rol:

https://sportsport.ba/fudbal/velez-posu ... tvo/484624
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 okt 2024, 13:57

Odma da istaknem da smo i ovo kolo osteceni za cist penal bez obzira na visoko vodstvo.Hvala
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 27 okt 2024, 14:00

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 okt 2024, 13:57
Odma da istaknem da smo i ovo kolo osteceni za cist penal bez obzira na visoko vodstvo.Hvala
Nemoj Boga ti da nam išta sviraju, bit' će: "kupili", "sklanjaju se igrači Igmana", "Musemić na platnoj listi Mirvića" i ostale gluposti.

A čekaj, to već sad pišu. :beba:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 nov 2024, 12:46

Pozdrav ljubiteljima nase najljepse PL.Visoka pobjeda moga Sarajeva,tuzlacima sretno dalje.
Jos jedna lakrdija u reziji sudija.Cist gol Lulica nam je ponisten.Na stranu sto je izmisljen ofsajd sudija nije htjeo da gleda situaciju gdje smo mogli penal dobiti a situacija se dogodila prije ofsajda.
Dodao bi jos da su izmisljeni zuti kartoni za Kyeremeha i Renana.Sto je najsmjesnije,Renanu pokusao dati crveni za prekrsaj koji nije ni zuti.U cilju da nas oslabi pred najbitnije gostovanje u polusezoni a slucajnost ili ne sudija je navijac Zrinjskog.

Ostatak utakmice korektno odradjen.Srecom greske nas nisu kostale ali naravno istaci cu da ne bude da placemo samo kad izgubimo kao alibi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 07 dec 2024, 22:25

https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... dje/487701

Ovo je fakat previše gluposti obzirom na postojanje nekakvog VAR sistema. Štaviše, ove greške su onako, samo očigledne, a koliko je još sitnih gluposti po utakmicama. Sarajevo je najviše zakinuto, ali ni mnoge druge užasne odluke nisu mimoišle.

Recimo, po meni je nevjerovatno da se nije svirao faul nad Kyeremehom u Doboju, a ne mislim da je tu čak postojala namjera da se nešto "dokazuje", jer je rezultat bio 0-3. Očigledno neznanje i javašluk. Nevjerovatno mi je da u Mostaru nije ovaj faul vraćen na penal :) U BL su sve tri odluke užasne - penal za Borac je glupost (naravno, mogu se tražiti elementi, ali onda je masa penala po utakmici), penal za Sarajevo morao biti, ali najgore od svega ovaj start nad Anđušićem. I što je najgore, ništa im nije značilo, mogli mirne duše dati crvenu u 95. minuti, već bilo gotovo. Levati ni to ne smiju. Gol u Širokom također, a Boga mi i ovo danas s Posušjem. Sve u svemu, Sarajevu su baš oteti bodovi u Posušju, Širokom, a Boga mi dijelom i na Koševu kontra Posušja. Hajd Zrinjski se ne može reći ni da bi dobili do kraja, pa je bezveze navoditi.

Inače, klip je narušen stavljanjem ovog s derbija na isti, jer ono nije penal ni u ludilu. Doduše, u našoj ligi bi ga svirali drugim )nekim) klubovima, ali nigdje na svijetu to penal nije :)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 dec 2024, 22:26

DamirT je napisao/la:
13 sep 2024, 20:19
newton_heath_lyr je napisao/la:
13 sep 2024, 20:16
VAR poslije postavljanja novih terena je najpozitivnija stvar koja se desila kako postoji BiH kao samostalna država.
Cekaj dok skontaju i tu kako da muljaju :mrgreen:
Post iz 13-og septembra :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 07 dec 2024, 22:35

DamirT je napisao/la:
07 dec 2024, 22:26
DamirT je napisao/la:
VAR poslije postavljanja novih terena je najpozitivnija stvar koja se desila kako postoji BiH kao samostalna država.
Post iz 13-og septembra :kafa:
VAR se užasno koristi od prvog kola, nego su ljudi kod nas neuki i kad je situacija u njihovu korist, to je ok. Ne postoji VAR protokol, ne postoji nikakva analiza i smjernice, pa čak ni objašnjenja,a da ne kažem samokritika za odluke koje se donose. Već ranije sam pisao, ali od prvog kola, VAR se koristi potpuno pogrešno. Svira se tona penala koji to nisu nigdje na svijetu, ali smo mi još uvijek u fazonu "ruka je penal". Većina zapravo nije. Crveni kartoni se isto dijele čisto da se ispadne mangupski i da se koristi, ali ubjedljivo najgori je provi da se golovi ponište. Svugdje u svijetu se traži što više dokaza da se go prizna, samo kod nas se izmišljaju ofsajdi da bi se gol poništio :D

U biti, od prve utakmice kad su na silu svirana 3 penala u našoj utakmici protiv vas, pa nadalje, sve je glupost. Normalno bi bilo da se masa situacija analizira i da se kaže jasno "ovakve stvari jesu penal, ovakve nisu". Kod nas je na jednoj utakmici jedno, na drugoj drugo.

I štaviše, ovo ni nema toliko veze sa **** iz Banjaluke koji rade ovo što rade. Naravno, ima kao danas u Posušju, ima kao na Široki-Sarajevo, ili na njihovim utakmicama direktno, ali more je užasnih odluka koje su jednostavno užasne, intencija bez ikakvog smisla. Jer evo, ne može na onoj utakmici Sloboda-Sarajevo onaj "ofsajd" biti ništa drugo nego li ogromna glupost. Rezultat već 0-3 ili 0-4, totalno nevažno, samo ne trebaš biti glup. I ljudi budu glupi :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 dec 2024, 22:56

Nikad bolje :rol:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 mar 2025, 18:49

DamirT je napisao/la:
Post od 13-og septembra :zviz:

Dzaba 1000 VAR sistema kad ce se opet sudija praviti slijep...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 mar 2025, 19:02

Čekamo kaznu za Franu.
BosnaE

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 mar 2025, 19:05

01 mar 2025, 19:02
Čekamo kaznu za Franu.
Sezona je gotova za smrada vjerovatno ali kakve koristi kad su upisali 3 boda.Doci ce drugi po zadatku i isto uraditi sutra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 mar 2025, 21:32

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 mar 2025, 19:05
01 mar 2025, 19:02
Čekamo kaznu za Franu.
Sezona je gotova za smrada vjerovatno ali kakve koristi kad su upisali 3 boda.Doci ce drugi po zadatku i isto uraditi sutra
Ja ipak mislim da će dobiti 2-3 utakmice kazne.

Nije on Peljto pa da ga kazne sa 5-6 utakmica zabrane suđenja.

Bit ce opet tresla se gora, rodio se miš...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2025, 23:02

Frane...

Hehe

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Google [Bot], laszlo i 37 gostiju.