iiii nesto sam kao cuo mozda vam vrate tri boda oni...ovo pitam jer kontam tu odigrat malo iznanedjenje malo i navijacki
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ajd kad ste tu...da pitam ove navijace sarajeva sta misle sutra za tekmu...jel nece igrat onih pet suspendiranih i da li je istina ako zalizani izgubi da ide...
iiii nesto sam kao cuo mozda vam vrate tri boda oni...ovo pitam jer kontam tu odigrat malo iznanedjenje malo i navijacki
zbog zelje 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ma bude u Derbiju, znam da sam igrao na Rabotnički jednom dobili 5:0.sarajlija89 je napisao/la:Beze gdje ga nadje bgt..gledam ponudu u derbyu i ne vidjeh...
ima albanska liga![]()
Kvota na ovu našu dvicu je 8.70
Zadnja izmjena: Begonja, dana/u 08 apr 2011, 22:45, ukupno mijenjano 3 puta.
ma super...eo igram 4 para ...nac..werder daje gol...barcelona b...zwole daje gol ...ulog 200 kn i sjebe me nac i jos sutra nemogu uplatit dojavu ...J*** ti sve zivo

- pintol_TM87
- Kontakt:
ako budemo nasli u nekoj kladionici prvi ces biti obavijesten gdje taj par mozes odigrat i zato samo lagano drug...odigraj onaj par sto sam ti ja rekao isto su velike sanse da prodjefallen01 je napisao/la:ma super...eo igram 4 para ...nac..werder daje gol...barcelona b...zwole daje gol ...ulog 200 kn i sjebe me nac i jos sutra nemogu uplatit dojavu ...**** ti sve zivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
Ima nekad doduse..al to je u danima kad je slabija ponuda, mislim..haj vidjecemo sutra,kada kompletiraju ponudu
Jbt lutrija ima indijsku ligu,ovi albansku..al makedonske nigdje..ko kad se kod njih redovno stima
pa i u Evropi su bili kaznjavani zbog toga 
@fallen01
sta mislis jel ovo 100%,za veci ulog???
Jbt lutrija ima indijsku ligu,ovi albansku..al makedonske nigdje..ko kad se kod njih redovno stima
@fallen01
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 08 apr 2011, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ok...odigrat cu to....pintol_TM87 je napisao/la:ako budemo nasli u nekoj kladionici prvi ces biti obavijesten gdje taj par mozes odigrat i zato samo lagano drug...odigraj onaj par sto sam ti ja rekao isto su velike sanse da prodjefallen01 je napisao/la:ma super...eo igram 4 para ...nac..werder daje gol...barcelona b...zwole daje gol ...ulog 200 kn i sjebe me nac i jos sutra nemogu uplatit dojavu ...**** ti sve zivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bit ce i u lutriji sutra.....kad bude ova nasa pogana liga, bit ce i makedonska....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- sarajlija89
- Kontakt:
ma realno 1...al nije ni Borac sta...pintol_TM87 je napisao/la:ajd kad ste tu...da pitam ove navijace sarajeva sta misle sutra za tekmu...jel nece igrat onih pet suspendiranih i da li je istina ako zalizani izgubi da ide...
iiii nesto sam kao cuo mozda vam vrate tri boda oni...ovo pitam jer kontam tu odigrat malo iznanedjenje malo i navijackizbog zelje
nama fali pola tima
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Našao sam da je kvota 8.70, a zanimljivo na bwinu samo tog para nema.
sigurnije neg da ces sutra vidit suncesarajlija89 je napisao/la:Ima nekad doduse..al to je u danima kad je slabija ponuda, mislim..haj vidjecemo sutra,kada kompletiraju ponudu![]()
Jbt lutrija ima indijsku ligu,ovi albansku..al makedonske nigdje..ko kad se kod njih redovno stimapa i u Evropi su bili kaznjavani zbog toga
@fallen01
di si nasao?Begonja je napisao/la:Našao sam da je kvota 8.70, a zanimljivo na bwinu samo tog para nema.
- pintol_TM87
- Kontakt:
aha ma joj drug opet se ko nadam da im mozete racune pomrsit...nemate pola tima ali imate ono sto imate...ne znam bit ce na tv moze tu svega da bude...sarajlija89 je napisao/la:ma realno 1...al nije ni Borac sta...pintol_TM87 je napisao/la:ajd kad ste tu...da pitam ove navijace sarajeva sta misle sutra za tekmu...jel nece igrat onih pet suspendiranih i da li je istina ako zalizani izgubi da ide...
iiii nesto sam kao cuo mozda vam vrate tri boda oni...ovo pitam jer kontam tu odigrat malo iznanedjenje malo i navijackizbog zelje
nama fali pola timaa Borac ne bi smio to propustit,iako,ponavljam,nisu ni oni sta vala..
- sarajlija89
- Kontakt:
hhhh
eh da je naci jos kladionicu...ja nisam optimista vala
@begonja
Ma Bwin je svjetska kladionica,znaju oni prije nas..zato i nema
Valjda ovi nasi stave
@pintol
ma vala nisam optimista...imamo dosta problema unutar kluba...jbg...
eh da je naci jos kladionicu...ja nisam optimista vala
@begonja
Ma Bwin je svjetska kladionica,znaju oni prije nas..zato i nema
Valjda ovi nasi stave
@pintol
ma vala nisam optimista...imamo dosta problema unutar kluba...jbg...
Sad zvao ortakinju,i uspeo sam da uplatim samo sto je moralo min.3 para tako da sam stavio sa Stuttgart 1x i Jagodina-Javor 1x.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sutra ce taj par blokirati u svakoj kladi,ako dobiju kakvu info
Shamrock nije mogao okrenuti protiv Braya 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ja u hr nigdje nisam nasao...valjda ce sutra bit...ak nebude J*** sve zivo xDDD...nevjerujem kak me jucer dynamo k srusi za 2000 kn i danas ovaj nac za mal manje al opet ...harry_90 je napisao/la:Sutra ce taj par blokirati u svakoj kladi,ako dobiju kakvu infoShamrock nije mogao okrenuti protiv Braya
Sutra ode u 10 do 10 ispred Derbya i cekat samo da otvori.....odma ulijecem.....harry_90 je napisao/la:Sutra ce taj par blokirati u svakoj kladi,ako dobiju kakvu infoShamrock nije mogao okrenuti protiv Braya
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Ovo je veoma zanimljivo.
http://www.eurosansa.net/kvote.htm
Samo su u Eurosansi u Bg dati parovi makedonske lige iako su do sada bili u mnogim kladionicama.
http://www.eurosansa.net/kvote.htm
Samo su u Eurosansi u Bg dati parovi makedonske lige iako su do sada bili u mnogim kladionicama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovo je greska bookmakera,cuj kvota 14,a sad spala na 4..ko je uhvatio,ako prodje par dobre ce pare uzeti,kladionica Zderic u Hrvatskoj je propala zbog greske bookmakera na jednom paru ja mislim rukometa.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- napolitanke
- Kontakt:
Prošla su dva moja para tenisa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.