Naravno jado, zamisli kako je tebi kad ste niko i nista, pisa ko stigne po vama i smrdljivom gradu. Smije vam se Evropa, ko god gostuje ismijava stadion. Pozdrav iz Sehera.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:19Da se mijenjate vi i Zeljeznicar na prva dva mjesta jelErosViverosViv je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:17Kako bi ova drzava fercerala bez ova dva fasisticka kluba.![]()
Pa dobro, posteno.
E vidiš, oni i Zrinjski su to fino završili.
Vratit ih u Bambino.
Što Željo? Komšije se ne bune. Njima dobro ovako.KarlMarx je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:33Najmudrije bi bilo da navijači Sarajeva i Želje bojkotuju ligu, ujedine se. Svakako 2/3 lige u gledanosti i posjeti je zbog njih, pa onda kad premijerligaški i nfsbih dobiju manje para od tv prava, i ne bude niko pratio ligu, nek igraju Zrinjski i Borac za duplu krunu.
Ruzno vrijemeluckystrike je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:12Baš razmišljam je li ovo sramota grada od cirka 200 hiljada ljudi ili je ipak na sramotu vladajućim?
Grijesis. Dobro znas da smo u situaciji gdje ste vi da bi se iste stvari desavale. Neki dan je Mirvic ovdje dobro napisao da nismo opasnost za trojku, tako da ne smetamo nikom.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:34Što Željo? Komšije se ne bune. Njima dobro ovako.KarlMarx je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:33Najmudrije bi bilo da navijači Sarajeva i Želje bojkotuju ligu, ujedine se. Svakako 2/3 lige u gledanosti i posjeti je zbog njih, pa onda kad premijerligaški i nfsbih dobiju manje para od tv prava, i ne bude niko pratio ligu, nek igraju Zrinjski i Borac za duplu krunu.
Samo nek nismo mi prvi.
Kažem kakvo je trenutno stanje.Pablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:37Grijesis. Dobro znas da smo u situaciji gdje ste vi da bi se iste stvari desavale. Neki dan je Mirvic ovdje dobro napisao da nismo opasnost za trojku, tako da ne smetamo nikom.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:34Što Željo? Komšije se ne bune. Njima dobro ovako.KarlMarx je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:33Najmudrije bi bilo da navijači Sarajeva i Želje bojkotuju ligu, ujedine se. Svakako 2/3 lige u gledanosti i posjeti je zbog njih, pa onda kad premijerligaški i nfsbih dobiju manje para od tv prava, i ne bude niko pratio ligu, nek igraju Zrinjski i Borac za duplu krunu.
Samo nek nismo mi prvi.
Pa ne mozete ni doci do situacije gdje smo mi kad odete u Doboj i zakolju vas.Da ste dobili Slogu i Goska bili bi iznad nas.Pablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:37Grijesis. Dobro znas da smo u situaciji gdje ste vi da bi se iste stvari desavale. Neki dan je Mirvic ovdje dobro napisao da nismo opasnost za trojku, tako da ne smetamo nikom.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:34Što Željo? Komšije se ne bune. Njima dobro ovako.KarlMarx je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:33Najmudrije bi bilo da navijači Sarajeva i Želje bojkotuju ligu, ujedine se. Svakako 2/3 lige u gledanosti i posjeti je zbog njih, pa onda kad premijerligaški i nfsbih dobiju manje para od tv prava, i ne bude niko pratio ligu, nek igraju Zrinjski i Borac za duplu krunu.
Samo nek nismo mi prvi.
A sta hoces majke ti da ja tebi napisem da ste sampioni borbe za opstanak i tako u nedogled.De ohani.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cuspajz, kogmagie46, Pablo11, Venom i 26 gostiju.