Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahahahahhaja sjeme im se zatralo cirkus kazem ja ,ovo ne tteba vise gledati !
04.10.2009 !
Pa nije jakovljevic dirao loptu vec kulasin. Cist faul
- Bazinga12345
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Ovdje x otvara želji put ka tituli
Znaci ti bi volio da ste vi u toj utakmici danasnji Borac, a mi Sloga koja se sklanja tom Borcu. Gospodski dobili i vas i njih, ista pjesma je bila i protiv njih, samo umjesto Zeljo bilo je Zrinjski. Ovo samo dokazuje da bi bili isti kao Borac danas da mozete cim ti je tu nesto cudno sto vas nismo pustili. Ukidaj ligu onda ako cemo na te grane pasti.Blues1921 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 16:13Butterfly effect. Zacetnik dominacije ovog jada ustaskog je utakmica koju je Zeljo popusio od Veleza 2014. Ori se stadionom Vrapcici : Bit ce Zeljo q sampion.mostar_mo je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:57Jasno je ko dan da su zarade koja je omogucio ulazak u konferencijsku ligu dovele do dogovora da prvak moze biti samo Svinjski ili Borac.
Balidzani zmure, cute i prodaju se za saku dolara.
Dok je Vico predsjednik prvak nece biti niko osim Borca ili Zrinjskog , a mi umjesto da bosnjacke korumpirane predstavnike u savezu radikalnim metodama natjeramo na ostavke sutimo ko kurve.
Jos jedan butterfly effect. Zeljo popusio na derbiju titulu, cime se Zrinjski u godinama koje dolaze etablira i ucvrscuje u vrhu bh fudbala. Ori se Kosevom : Bit ce Zeljo q sampion.
Ne vidimo dalje od nosa, zato nam i jeste sve kako jeste. A kakva smo pogan, ovo je jos i dobro sta nam treba biti.
A sto je atmosfera na nasim medjusobnim utakmicama kao ratna, i to se zahvali svojima.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 08 dec 2024, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
I offside i start na loptu.
Crveni.
Majku im ****.
Nama odgovara da Borac pobijedi prišli bi prvom mjestu ali je ovo sramota i lakrdija
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Čist crveni.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sedmi put u 16 utakmica imaju igrača više, ako nešto nisam previdio.
Golemo.
Golemo.
Znaci,**** mater i Sabriji,i VAR-u,i Vici i svakom ko kaze da je ovo crveni,mrš svi u **** materinu
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
- luckystrike
- Kontakt:
Nisam pametan po pitanju kontakta, ali mi je interesantno da linijski nije mahao dok je sabrija bio 100% siguran.
Za perfektan start, Jakovljevic je nagradjen crvenim kartonom
ovo je postalo previse ofirno..cemu sluzi ovaj j.ebeni VAR u BH premijer ligi?
Gdje sad Rigoletto? Sve je ovdje čisto sto bi on rekao hahaha pakasi oni jedni kamenjarski. Nece se ni buniti nista posle utakmice jel im pase dogovoren remi.
Lopovluk ... Sabrija uhljupe Jel te stid.
Jer si JEDAN JEDINI...........
Cemu toliko uzbudjenje jer je neka odluka kontra zrinjskog ma kakba bila? Zar si zaboravio kad ke ustasija istim ovakvim lakrdijama uzimala titule??jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2024, 16:35I offside i start na loptu.
Crveni.
Majku im ****.
Nama odgovara da Borac pobijedi prišli bi prvom mjestu ali je ovo sramota i lakrdija
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 08 dec 2024, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma dosle instrukcije na poluvremenu, vjerovatno se i u sudijsku svlacionicu uletilo.
Hajde Sabrija jos jedan penal za SNSD i da se polako privodi i ovaj cirkus.
Može jedan penal za borac? Hvala.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 dec 2024, 16:38Ma dosle instrukcije na poluvremenu, vjerovatno se i u sudijsku svlacionicu uletilo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, has, mnon46 i 27 gostiju.