Tacno ali jedina razlika izmedju Liverpoolovog napada i Arsenalovog je Salah koji dize Pool za dvije klase
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Van Dijk je realno i klasa za sve njihove defanzivce, da ne pricam da u rosteru nemaju beka poput Trenta
Pa idiote Salibin šut na prazan gol je samo 0.7 tog xG minimum. Sva igra vam se svodi na prekide i guranje golmana u gol.chily-rz je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:18Pa ti osporavaš Fulhamovu nafaku, ja ti priložio statistički podatak koji je relevantan mojoj tvrdnji, ne slavi niko ništa ali nisam ni očekivao od tebe da razumiješ šta si pročitao tako da je sve ok.JayCatwright je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:13Ma boli tebe qrac ti slavi xG
Uostalom dobar rezultat za vas, priblizili ste se Liverpoolu![]()
Liverpul je nebitan, prošle sezone su bili duže na prvom mjestu od Arsenala a znamo da su utrku za titulu završili par kola prije kraja. Salah je u godinama, jedna povreda i vi ste za duplo slabiji.
Glavni problem Arsenala je sto igra bez napadaca.
Meni je smiješno kad skauzeri kukaju na prekide a Liverpul dao od starta prošle sezone 15 golova iz prekida i bukvalno svaku utakmicu uz Salaha najopasniji igrač Liverpula je VVD nakon prekida.
Nije mala razlika al recimo povreda Salaha da ga nema preko mjesec i Liverpool je u velikom problemu.
Jest, samo to nema nikakve veze sa ovim sto si postavio i o cemu pricamo. Arsenalu ce ovi prekidi svakako stati uskoro, a i sto kazes ovo je u najmanju ruku na ivici faula svaki put skoro. Samo sam htio reci da su i Poolovi ofanzivci operisani od gola uz izuzetak Salaha koji pravi razliku i cupa sve ostale. Jedino njegova povreda moze donijeti neku borbu za titulu, ukoliko ostane zdrav titula je sigurnaJayCatwright je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:22Van Dijk je realno i klasa za sve njihove defanzivce, da ne pricam da u rosteru nemaju beka poput Trenta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Chelsea ako uzme ovo danas postaje legitimni kandidat za titulu, raspored im je bas dobar, a uz Liverpool igraju ubjedljivo najbolji fudbal u ligi
- JayCatwright
- Kontakt:
Bgm ja bih rekao i da se Van Dijk povrijedi da bi to bilo, ako ne gore, onda u rangu povrede Salaha
Pričam i o game changerima, Arsnenal nema takve igrace, za razliku od Liverpoola ili Citya
Zadnja izmjena: JayCatwright, dana/u 08 dec 2024, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Eto pazi sad, Liverpool ako izgubi najboljeg igraca bit ce u problemu. Realno nisam o tome razmisljao, ali ovo je groundbreaking analiza.
Pouka priče je da trebaš biti ćelava ubleha za uspjeh u Engleskoj. Tetanyahu sa ovakvim hairlineom neće nikada osvojiti titulu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Kukurelja kakav klovn. Hahaha
Odbijam vjerovati da Chelsea sa ogromnim brojem glupih igraca moze biti konkurent za titulu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Colwill je bas bas los stoper
I dalje ne mogu shvatit kak je ovaj Chelsea 2. na tablici. Ocito da je Maresca trenercina druge nema
ARSENAL4ever
A Sanchez je najgori golman lige. Je li moguce da su doveli dvocifren broj golmana i on im prvi izbor?
- wadethegreat
- Kontakt:
Mi od početka govorimo da imamo rupe u ekipi..
- JayCatwright
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta reci dva klizanja dva gola..
Trenutno korisnika/ca: realniTakticar, TheMix i 10 gostiju.