Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
A ljudi dragi ,pa od ovih naših stopera ću šećer fasovati..jeste vidjeli Badija ,pa svaku griješi,sada ga otresoše i sreća Son promaši
Najgori od najgorih je badijasil,disasi je trunku bolji.
Ne razumem toliko forsiranje sanceza,covek stvori protivniku svaku utakmicu bar 2-3 cista zicera.
Nasima ko da je neko sihre bacio.
Izgubljeni totalno, mnogo gresaka, u napadu kompliciraju
Vela havle
Izgubljeni totalno, mnogo gresaka, u napadu kompliciraju
Vela havle
Stvar je u tome sto ce Palmer rijesit utakmicu u 2 3 poteza kad ga krene, on je nepredvidiv.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:54Dokad ce beskorisni Palmer vise igrati u prvih 11?Inace nije lose mozemo se vratiti ovdje
Golman je za klupe odavno
Ponosni smogovac!
Je li moguce i realno da ovaj ker Sanchez i dalje postoji na platnom spisku 

Stone hands👊
- Pensioner26
- Kontakt:
Te pleme kad je tebi jedan Dejan Kulusevski opasan po odbranu
Dajte link da se iznerviram pred kraj smjene. Sreca prvo poluvrijeme me zaobišlo
Dajte link da se iznerviram pred kraj smjene. Sreca prvo poluvrijeme me zaobišlo
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 08 dec 2024, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ja kakvih gluposti cu se nagledat ovdje, pljuvati najboljeg igraca je bolestDaDi88 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:09Stvar je u tome sto ce Palmer rijesit utakmicu u 2 3 poteza kad ga krene, on je nepredvidiv.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:54Dokad ce beskorisni Palmer vise igrati u prvih 11?Inace nije lose mozemo se vratiti ovdje
Golman je za klupe odavno
Strasan Kukurelja
Sanceza i Dzeksona nema svrhe vise spominjati,Palmer nevidljiv..
Totenhem nista posebno,valjda ne izgube..

Sanceza i Dzeksona nema svrhe vise spominjati,Palmer nevidljiv..
Totenhem nista posebno,valjda ne izgube..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 08 dec 2024, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Normalan golman i iskusan štoper, to je sve što treba ovoj ekipi da izgleda dosta bolje nego sada.
I dobar psiholog, jer samo cekam vrijeme kad ce pasti u neki psihicki problem i biti neglediva ekipa
Ponosni smogovac!
Ma jarane nije samo ni do kukurelje, opet do gola kako je dosla lopta je smijesno, vidis colwila nenormalan frajer
Ponosni smogovac!
Otiđi na bh.liga.com i imaš sve linkove pa i naš..Pensioner26 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:17Te pleme kad je tebi jedan Dejan Kulusevski opasan po odbranu
- Pensioner26
- Kontakt:
aqarius je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:30Otiđi na bh.liga.com i imaš sve linkove pa i naš..Pensioner26 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:17Te pleme kad je tebi jedan Dejan Kulusevski opasan po odbranu

Ma nece mi brate bhliga. Ne znam do cega je
-
- Kontakt:
Koliko srece imaju
Onda ništa..jbg.žao mi je tekma je vrh..mada za nas je možda lakše ne gledati..baš puno šansi stvaramo ali ne da se izjednačitiPensioner26 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:38aqarius je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:30Otiđi na bh.liga.com i imaš sve linkove pa i naš..Pensioner26 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:17Te pleme kad je tebi jedan Dejan Kulusevski opasan po odbranu
Ma nece mi brate bhliga. Ne znam do cega je
Ne moze neto nista protiv udogija,valjalo bi ubaciti maduekea.
Maresca bas nema osjecaj za promjenu, utakmica se sad lomi, trebaju svjeze snage, a on ce mijenjati u 85 minuti 

Stone hands👊
Al ljudi ovo mi se ne svidja kao da smo dosli po bod, imamo nulu bukvalno i odma im dajemo da igraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.