Treba da se desi čudo pa da neko ovo sustigne na proljeće.
Pa upravo "pjeniš" i govoriš kako Borac krade, a ne znaš jesu li pitari gori jer, pogodi šta, "pjene" i govore kako Borac krade.
Zato vi pobijedite Posušje uz pomoć onog iz Goražda.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:19Borac izgubi u Banja Luci i od Sarajeva al i od Zrinjskog
Razlika između Zrinjskog što je prvi a Sarajevo trece na tabeli je u tome što Sarajevo ne može da pobjedi Posušje nit na Koševu a ne može ni u Posušju
O Želji da ne govorim
I tu je razlika
Kakva su ovdje šizofrena cijepanja se desila to vjerovatno ni on ne zna objasniti.
Zini jače putkoNoProfit je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:43S Borcem ste igrali klaune, šta je s glavom?
Imamo i mostarsku (blijedu) kopiju Virtuala.
Zamisli kakva smo mi opsesija ovom plodu nemoralnih radnji u porodici, postao jesenji prvak, upravo dobio Borca u Banjaluci, ali u glavi je samo Sarajevo i njegovi navijači. Odista smo najveći!!!![]()
fks74 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:51Zato vi pobijedite Posušje uz pomoć onog iz Goražda.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:19Borac izgubi u Banja Luci i od Sarajeva al i od Zrinjskog
Razlika između Zrinjskog što je prvi a Sarajevo trece na tabeli je u tome što Sarajevo ne može da pobjedi Posušje nit na Koševu a ne može ni u Posušju
O Želji da ne govorim
I tu je razlika
Cestitke Rigi na zasluzenoj pobjedi i novom rekordu.Rigoletto je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:02Zini jače putkoNoProfit je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:43S Borcem ste igrali klaune, šta je s glavom?
Zamisli kakva smo mi opsesija ovom plodu nemoralnih radnji u porodici, postao jesenji prvak, upravo dobio Borca u Banjaluci, ali u glavi je samo Sarajevo i njegovi navijači. Odista smo najveći!!!![]()
![]()
Blago vasoj pameti. Ja jos napisem "da bi pitari pjenili" aludirajuci na to za razilku od nas koji ne pjenimo. To sto objektivno kazem sto svak vidi da kradu, ne znaci da pjenim. Shizopitarijurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:53Kakva su ovdje šizofrena cijepanja se desila to vjerovatno ni on ne zna objasniti.
NoProfit je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:43S Borcem ste igrali klaune, šta je s glavom?
Ruka ruci. Realno zasr'o je Sabrija s onim crvenim. Ćeraćemo se jošSuvorov je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:09Cestitke Rigi na zasluzenoj pobjedi i novom rekordu.Rigoletto je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:02Zini jače putkoNoProfit je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:43
S Borcem ste igrali klaune, šta je s glavom?
![]()
valjalo bi nešto i argumentirati....zeljovolimte je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:05Samo je pitanje zasto navijaci Sarajeve nemaju nista protiv sto Zrinski otima i cupa mozda i vise od Borca, ali to njima ne smeta... zasto?
Bolji smo od Ćelika.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:05Vi niste bolji
Zrinjski je svakako najbolja ekipa lige.
Lupaš gluposti. Zrinjski svoj dug uredno servisira prema sporazumu i planu optlate kao i drugi klubovi koji koliko toliko normalno funkcioniraju. Ovi ostali poput npr. Čelika, Slobode i sl. nisu bez razloga tu gdje jesu.mostar_mo je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:17BatistutA19 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:09Ja sam jucer piso da Zrinjski nece izgubit i da je blizi pobjedi nego Borac jer je kvalitetniji tim i nema sudije koji te moze povalit ako si bolji i ljudi igraju 25 minuta sa igracem manje.
Dok Sarajevo samo preko medija se zali i neki drugi klubovi dok ovi ljudi imaju sistem imaju viziju ,i mozda cak najmanje prema drzavi duga imaju a dok nasi tzv klubovi kradu sami od sebe pa kriv sudija krivi kartoni kriv savez Vico.
Nije savez kriv sto je Sloboda propala ili Celik nego su krivi domaci ljudi ,politicke stranke sto su sve zivo pokrali unistili i zaduzili klubove iz blata kojeg bog zna kad ce izaci a vec i sarajevski klubovi zaostaju korak po korak.
Bolje da ovi debilni mediji pisu za lopovluk i kriminal u tim klubovima a ne za neke penale iii kartone i da mi propadamo zbog toga.
Cestitke Zrinjskom daleko najbolja i najorganizovanije ekipa u BiH.
Zrinjski je jedan od najvecih duznika prema poreznoj. Sto im je politika kao svojoj politickoj prciji obezbjedila da ih se zbog toga ne tereti je drugi par cipela.
Malo se informisi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.