English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: English Premier League
Chelsea postaje polako ozbiljna ekipa, odlicno izgledaju, jos mogu dodatno da utegnu odbranu i bit ce fantastican tim. Maresca radi dobar posao za sad.
Koliko glup faul za ovaj zadnji penal
ovo na terminima ljudi rade kad popizde i hoće da nasmiju malo raju 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Arsenal i City nemaju 3 duluma prostora kao kad igras za Celzi. Postoji razlog zasto je Palmer duh u svakom derbiju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Foden haha, kakva je to smijurija od igrača
One utakmice gdje pisete da Palmera puno udaraju pa se ne moze isticati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima sigurno stil i način igre uticaja na njegov učinak. To si u pravu.
Ali osim igre u tranziciji on ima i druge kvalitete i ušetao bi se u sastav bilo koje ekipe na svijetu trenutno.
4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Mi smo prime Barsa za Arsenal a Maresca se tek zagrijava 

- JayCatwright
- Kontakt:
kakvu ekipu je sklopio Poche

Entuzijazam vas opasno nosi. Arsenal ce zavrsiti minimalno 10 bodova ispred Celzijawadethegreat je napisao/la: ↑08 dec 2024, 19:26Mi smo prime Barsa za Arsenal a Maresca se tek zagrijava![]()
Fino Chelsea igra nema šta , ove godine su fino "sjeli".Dojam mi je da će kiksati tamo gdje se budu najmanje nadali jer su golman i odbrana jako diskutabilni.Gore su top.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Teferič utakmica, odbrane ni na mapi na obje strane.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dozovi sewadethegreat je napisao/la: ↑08 dec 2024, 19:26Mi smo prime Barsa za Arsenal a Maresca se tek zagrijava![]()
Ponosni smogovac!
Ma jarane ne lupetaj.
Palmer je za sada igracina, nastavil ovako nece mu biti ravnog.
Isto sto ste mu dali pojedinci nadimak penalmer a zabio 1 gol iz penala do ove tekme.
Moguce je da ce arsenal zavrsit i vise bodova ispred celsia al ja i dalje stojim iza one recenice da ce prije celsi opet uzet ligu nego li arsenal. Dal to bilo sutra il za 10 godina a vi se tjesite nekim drugim stvarima.
Hajd dobro..pobjeda je slatka,ali ne trebamo se mi plavci zavaravati...daleko je to još od one baš ozbiljne ekipe...fale nam dva vrhunska ali baš vrhunska stopera..i neki top golman...da bi se mogli potući sa vrhunskim ekipama...treba biti realan svaka ekipa nam dok prođe naš vezni red prave otvorene šanse..top 4 extra..plasman u LP. .