Formula 1

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Bundesliga
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la Bundesliga » 08 dec 2024, 15:37

Ovo sa "krađom" najbržeg kruga od strane "nezavisnih" timova je postalo smiješno. Prvo RB sa Ricciardom, pa sad Haas sa Magnussenom. Znam da nije bilo bitno na kraju, ali ovo je neprihvatljivo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 dec 2024, 15:41

BocaJuniors1905 je napisao/la:
08 dec 2024, 15:35
Pogba je napisao/la:
08 dec 2024, 15:33
Bravo McLaren.
Norris walk in the park danas, Piastri isto maksimizirao uništenu mu trku od maxa.
Još mnogo mora da uči Pijastri, ostaviti onoliko prostora četvorostrukom svjetskom šampionu je amaterski.
Bojim se da će ga Lando šamarati samo tako naredne godine
Vidjet ćemo, kao sto rekoh juce, velika skola je ova sezona za sve u McLarenu. Piastri mi je najdraži vozač na gridu, imao je periode jako dobre konstante u pozitivnom pa par trka u anonimnosti i tako, pogotovo kad je bio bodovno s Leclerom, tu je pred kraj poceo kaskati. Druga sezona, a vec visok nivo. Mislim da ce to biti puno bolje od obojice.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 08 dec 2024, 15:42

Pogba je napisao/la:
08 dec 2024, 15:41
08 dec 2024, 15:35
Pogba je napisao/la:
08 dec 2024, 15:33
Bravo McLaren.
Norris walk in the park danas, Piastri isto maksimizirao uništenu mu trku od maxa.
Još mnogo mora da uči Pijastri, ostaviti onoliko prostora četvorostrukom svjetskom šampionu je amaterski.
Bojim se da će ga Lando šamarati samo tako naredne godine
Vidjet ćemo, kao sto rekoh juce, velika skola je ova sezona za sve u McLarenu. Piastri mi je najdraži vozač na gridu, imao je periode jako dobre konstante u pozitivnom pa par trka u anonimnosti i tako, pogotovo kad je bio bodovno s Leclerom, tu je pred kraj poceo kaskati. Druga sezona, a vec visok nivo. Mislim da ce to biti puno bolje od obojice.
Ma samo da je štopera i napadača dovesti, yebo ovo :mrgreen:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 08 dec 2024, 15:50

Kol'ko je ovaj FIA kozoje.b iritantan

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 dec 2024, 16:34

Mclaren SVJETSKI SAMPION ZA SEZONU 2024!!!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih:

Noris, doktorska voznja danas.

Ljepota ovako retroaktivno se vratiti i citati komentare i nadanje kako ce se neko spucati u Mclaren i slicno, od strane navijaca Ferarija. Lijepo je kad se ponadaju pa dobiju q u usta :tokralju:

Max je debil i ovo ce mu se sve dobro vratiti slijedece sezone. Nema vise da ce ga neko pustati kao do sad, a on se zaletati, jer ima prednost u sampionatu.

Ogreomno zadovoljstvo uzeti titulu od raspalih Talijana.

Slijedece sezone jos jace po oba naslova.

Svjetski sampion za sezonu 2024. MCLAREN :tokralju: :tokralju: :tokralju:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 dec 2024, 16:37

Lec pa i Hamilton doktorski danas , ostalo manje vise ocekivano ..

BuggyTheClown
Kontakt:

Post Postao/la BuggyTheClown » 08 dec 2024, 17:01

DamirT je napisao/la:
08 dec 2024, 15:36
Zasluzeno.

Bit ce zanimljivo vidjeti koga ce RB uzeti naredne sezone. Volio bi vidjeti Tsunodu sa Maxom.
Skeptičan sam. Yuki da osvoji WDC, Horner bi našao razlog da ga ne promovira u glavni tim.
⚜️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 08 dec 2024, 18:02

U zadnjih 15 godina, samo 4 različita vozača osvajala naslov prvaka.
Hamilton 6
Max i Vettel 4
Nico 1

Kod konstruktora još gore, samo 3 i to sad McLaren se umiješao.
Mercedes 8
Red Bull 6
McLaren 1
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 dec 2024, 19:18

Po obicaju, Montoya sve pogodio.
Ovo danas je klasicni Max bio, koji se baca, znajuci da onaj koga napada ima vise da izgubi i ocekuje da ce se tah povuci iz duela. Na taj fazon je vozio od 2021. do ove sezone. Slijedece, bitno je da nakon 3 utrke ne bude vodeci, drasticno ce promjeniti nacin voznje i prije svega startova. Jer tad bi on bio taj koji ganja nekoga i zaostaje i nema luksiz skrsiti se.

It’s advantage McLaren ahead of the Constructors’ Championship decider but Juan Pablo Montoya has warned a “dive bomb” from Max Verstappen could turn the table in Ferrari’s favour.
“The McLaren needs to get out of the way if they are to win the Constructors’, and I think McLaren, in their mind, knows they just got to run around and bring the cars home.
“With Lando especially, and the McLaren guys in Abu Dhabi, if Max is behind them, he is going to dive bomb in there and if they turn, they’re going to crash.
“But they cannot crash because they need the points, and Max knows that.”

Svaka cast Oskaru sto mu se nije povukao. Dobio je lekciju, sta ce se desavati ako i slijedece sezone isto bude pokusavao, pa neka sam skonta isplati li mu se voziti na takav nacin.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 08 dec 2024, 19:25

Pa Pijastri je ispao debil da onoliko prostora ostavi, pa svako će krenuti da proba da prestigne.
Pogledaj kasnije greške Pijastrija isto mazlum kazne dobijao
MANIJACI JUG 1987

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 dec 2024, 19:35

Da mu je ostavio prostor, onda bi ga i prosao. Sam incident je dokaz da prostora nije bilo. Bilo je samo u Maxovoj glavi, jer je misslio da ce mu se Paistri povuci.
Klasican torpedo, pa ako prodje prodje. Proslo mu je X puta, jer su se drugi povlacili, danas nije.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 08 dec 2024, 19:36

Kakav crni prostor, htio se pod svaku cijenu ubaciti između dva Mclarena jer je znao da nema pace da ih isprati ako budu 1-2

Kažnjavat ga svaki put sa 10s dok se ne opameti, nema druge

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 dec 2024, 19:40

pa u ovakvoj utrci je pametnije bilo Oscaru da se makne i bude strpljiviji, kasnije bi ga prestigao siguran sam, a sto se Maxa tice i naredne sezone, on ako bude imao ovakav bolid sigurno ce biti agresivan pa i po cijenu da ispada iz utrka jer jednostavno nece moci drugacije biti konkurentan, tako da ne vidim da ce se on nesto povlaciti u duelima, naprotiv
Pyro is not a crime !

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 08 dec 2024, 19:58

Jabroni je napisao/la:
08 dec 2024, 19:36
Kakav crni prostor, htio se pod svaku cijenu ubaciti između dva Mclarena jer je znao da nema pace da ih isprati ako budu 1-2

Pa ne bi ih ispratio niti da se ubacio, lagano bi ga prestigao Pijastri kasnije, tako da je ta logika bezveze
MANIJACI JUG 1987

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 08 dec 2024, 20:05

08 dec 2024, 19:58
Jabroni je napisao/la:

Pa ne bi ih ispratio niti da se ubacio, lagano bi ga prestigao Pijastri kasnije, tako da je ta logika bezveze
Velika mana ovog Mclarenovog bolida je prljavi zrak. I danas se Norris žalio na to kad je sustizao vozače za krug a i tokom sezone si mogao čuti obojicu da to spominju.

Nije isključeno da ga ne bi pretekao naravno, ali mislim da bi se dobro namučio

Nema opravdanja za konstantne divebombove

HalaMadrid
Kontakt:

Post Postao/la HalaMadrid » 08 dec 2024, 20:09

Ma najbolje cekat DRS i ne pokusavat u krivinama prestizat.

Unutrasnja stranu je ostavio praznu, nadamo se da je naucio lekciju za slijedeci put pa da brani unutrasnju stranu.

Kakve sve komentare covjek nece procitat, kao da se desilo ne znam sta, ni prvi ni zadnji ovakav pokusaj u F1.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 08 dec 2024, 20:33

Jabroni je napisao/la:
08 dec 2024, 20:05
08 dec 2024, 19:58
Jabroni je napisao/la:

Velika mana ovog Mclarenovog bolida je prljavi zrak. I danas se Norris žalio na to kad je sustizao vozače za krug a i tokom sezone si mogao čuti obojicu da to spominju.

Nije isključeno da ga ne bi pretekao naravno, ali mislim da bi se dobro namučio

Nema opravdanja za konstantne divebombove
Bez Maksmilijana Formula 1 bi bio najdosadniji sport u galaksiji, onda niko ne treba pokušavati kada vidi prostor, samo čekati pravac i DRS **** krivine
Ne kažem da nije kriv, ali je Pijastri ostavio unutrašnju stranu pa korekciju pravio da zatvori Maksmilijana.

MANIJACI JUG 1987

Maresca
Kontakt:

Post Postao/la Maresca » 08 dec 2024, 20:40

Opasne je komplekse nabio Maxara. Steta sto se nije i u chokera Norrisa zabio. Ma da bi bilo najbolje da je cekao jer bi stigao amatera jako brzo. Zasluzena vozacka titula, iduce sezone 80% sam siguran da ide i peta titula. Uz Sumahera najbolji vozac ikada.

Sto se konstruktora tice, Ferrarija je kostao Sainz. Njegove bezmude voznje i povremeni amaterizam su ih na kraju i kostali naslova. Sreca pa ga vise necemo gledati nikad u jacem timu. Da su crveni imali naprimjer Hamiltona ovu sezonu ili Alonsa, titula bi uz Leklera bila sigurna. Mclaren se jedva izvukao iako su imali vidno najbrzi i najjaci bolid. Ali to nista ne vrijedi kad su popusili vozacku titulu a morali su je uzeti jer je Maxara uvezao bio cini mi se 9 utrka bez pobjede i imao je treci najbrzi bolid na gridu + nikakvu podrsku od timskog kolege dok je s druge strane britanska letva imala vodonosu Piastrija koji na kraju nije mogao napredovati jer se sve podredilo britanskoj letvi.

Iduce sezone ocekujem slicnu situaciju. Maxara uzima titulu, RB se popravlja, Mclaren i Ferrari bara bara. Mercedes bi mogao i morao bolje. Lewis nema sta traziti pored Leklera. Piastri mora pokazati da je sposoban izazvati britansku letvu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 dec 2024, 20:48

Ostavio unutrasnju stranu, i to onda znaci da se Verstappen ima pravo zakucati u njega, jel to ta logika? :tokralju: Kakve sve gluposti ljudi pisu na temi to je za izucavanja, Piastri kriv sto se ovaj zabio u njega. Verstappen naucio kasno kociti pa igrati bilijara sa suparnickim bolidima ili da izgura sa staze rivala, a i on sa njim ode van. Samo nije racunao da ce se i on izvrtiti ako dodje do kontakta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 dec 2024, 20:49

Goretzka, hebem ti pleme ono bolesno vise. Idi na temu Bayerna i reprezentacije i tamo svoje debilnosti prosipaj. Po hiljaditi put na hiljaditom tvom profilu ti hebem familiju. Kako ti ne dosadi vise registrovati se po ko zna koji put?

Formula 1 nije sport za takve kao ti. Idi na dijasporske teme i one o premier ligi, tamo mozda nadjes sugovornike, pa ne dobijes 1001 ban.

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.