Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ljudiiii pa tako je od 0:2 do 3:2 pa kakva sezona, idemo do kraja izdržati
Zadnja izmjena: IQ200, dana/u 08 dec 2024, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je breee puniii pevceee
Tako je breee vadi ga, ili uh trpaj to zvijeri kakva panenka bolesno, tri boda idemo plavistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:54Dokad ce beskorisni Palmer vise igrati u prvih 11?Inace nije lose mozemo se vratiti ovdje
Svaka cast Maresci za izmjenu na poluvremenu, Caiseda na zadnjeg veznog i gusta desni bek, ucvrstio je vise odbranu, a naprijed svakako rade dobar posao, pohvala
Ponosni smogovac!
Sljedeću tekmu bez Neta
U večerašnjem duelu neozbiljnih odbrana mi smo se bolje snašli i upisali bitna tri boda. 

-
- Kontakt:
Bravo celavi,bravo Enzo i Caicedo,Sancho i Cucu strasni takodje,Sancheza i Benwa na transfer listu odmah
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja jos uvijek cekam izvinjenje za Enza 

Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 08 dec 2024, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:
Bravo ekipa, moglo je još stabilnije, ali treba biti prezadovoljan. Nisam očekivao 3 boda ni pod razno. Poznate su nam mane ekipe.
Iduća pčele kući, ove godine su tipična domaćinska ekipa, uzeli su 1 bod samo na strani. Must win 4 naredne.
Iduća pčele kući, ove godine su tipična domaćinska ekipa, uzeli su 1 bod samo na strani. Must win 4 naredne.
Ma čim si i ti odustao od njega procvjetao hahaha, samo nek nastavi igra wow
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Samo Calma i Ice cold

Kakva atmosfera u svlačionici Mareska kapa dole
Nekako me baš previše podsjeća na Hazarda, siguran na lopti dribling, varka tijelom, asistencije, nije baš kao on strijelac al sam ja prvi rekao da mi se ne sviđa ovaj transfer, kao i za Enza mi je drago što sam pogriješio
- wadethegreat
- Kontakt:
Odlican igrac samo da mu glava bude na mjestu ali hendla ga Maresca momacki za sada.
Strasan talenat kakav je i bio prije Uniteda.
Odlican na niski blok zbog stila driblanja.
I samo da dodam jos nesto sto svi fualamo jer su nas navikli na dobre stvari u zadnje vrijeme
.
Ekipa uopste nije pala poslije 2 0 lagano su igrali ko pero.
Mozda bi se trebalo u januaru pojacati nazad iskreno...
I samo da dodam jos nesto sto svi fualamo jer su nas navikli na dobre stvari u zadnje vrijeme

wadethegreat je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:59Odlican igrac samo da mu glava bude na mjestu ali hendla ga Maresca momacki za sada.
I samo da dodam jos nesto sto svi fualamo jer su nas navikli na dobre stvari u zadnje vrijeme.
Mislim da ćemo ganjati ovog malog, nadam se prodaji Disasija osim toga
To je trebao od pocetka uradit.Nije bilo potrebe za tim da desni bek ulazi u sredinu obzirom da znas da ces imat prostora sa ovom Tottenhamovom postavkom.To invertovanje ima smisla kad igras protiv low blocka al ovako ti ne treba.Sve u svemu ,vjerovatno malo povreda Lavie,malo skonto da je napravio gresku i Malo Gusto hop odmah izmjena.Bitno samo da nije tvrdoglav

Nadam se da će se ovo u nedjelju prekinuti, nimalo naivna ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.