English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Samo da cestitam Arvidu, Finnu i Gastonu 

- JayCatwright
- Kontakt:
znači i navijači Chelsea skidaju pritisak sa sebe, kakve pičoke
- wadethegreat
- Kontakt:
Svjesni mana ekipe i da nas napad vadi.JayCatwright je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:05znači i navijači Chelsea skidaju pritisak sa sebe, kakve pičoke
Mi cemo crashirati zbog odbrane i golmana kad tad.
- Pensioner26
- Kontakt:
Mi smo recimo gospoda mi ga nismo sebi skinuli ti si nam ga skinuoJayCatwright je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:05znači i navijači Chelsea skidaju pritisak sa sebe, kakve pičoke

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma rasisti su ovi englezi i to prilicno ocito
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Chelsea je večeras predao kandidaturu za titulu, i istina je da igra izgleda veoma dobro. Imaju mnogo opcija u napadu, dok odbrana još uvijek zaostaje ali transfer rok je blizu. Ipak, smatram da će ostale ekipe sada prestati da se nadigravaju s njima i da će ih čekati u niskom bloku, slično kao što igraju protiv Cityja, Arsenala i Liverpoola. To će biti pravi pokazatelj imaju li doboljno snage i kreativnosti za borbu za 1 mjesto.
- wadethegreat
- Kontakt:
Salah igra bolju sezonu jos vuce Liverpool prema tituli.
Sa druge strane Palmer je po meni prosle godine bio najbolji a ove se takmici sa daleko iskusnijim igracem koji je ono Salah je igracina.
Sa ovako malo godina ovakve brojke imati...
@slana krv dosta ekipa je igralo niski blok protiv nas ali i to se probilo.
Nije Maresca onedimensional.
Takticki je odlican trener samo nemamo mi personel u odbrani za titulu.
I vjerujem da ce nas Liverpool dobiti sljedecu tekmu sigurno kao i proslu na iskustvo...
Zeleni smo mi jos.
Sa druge strane Palmer je po meni prosle godine bio najbolji a ove se takmici sa daleko iskusnijim igracem koji je ono Salah je igracina.
Sa ovako malo godina ovakve brojke imati...
@slana krv dosta ekipa je igralo niski blok protiv nas ali i to se probilo.
Nije Maresca onedimensional.
Takticki je odlican trener samo nemamo mi personel u odbrani za titulu.
I vjerujem da ce nas Liverpool dobiti sljedecu tekmu sigurno kao i proslu na iskustvo...
Zeleni smo mi jos.
Ovaj Chelsea me podsjeća na Liverpool u sezoni 16/17, kad su igrali lijep atraktivan fudbal, tad se Kloppova filozofija polako počela nazirati, ali nisu imali dovoljno dobru odbranu i kvalitetnog golmana za išta više od top 4.
Da ima kakav specijalni zakon, pa da sve ove bivse fudbalere analiticare/pundite natjeraju u klubove da treniraju igrace

Championship, League One, nebitno. Ublehasi koji povazdan nesto drobe i seru po studijima, kritikuju Pepa, Kloppa, Artetu, Ten Haga itd... niko da se prihvati trenerskog posla, cast izuzecima.
Vecina njih je pokusala i pokazali se kao zesci amateri.let3 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:35Da ima kakav specijalni zakon, pa da sve ove bivse fudbalere analiticare/pundite natjeraju u klubove da treniraju igrace![]()
Championship, League One, nebitno. Ublehasi koji povazdan nesto drobe i seru po studijima, kritikuju Pepa, Kloppa, Artetu, Ten Haga itd... niko da se prihvati trenerskog posla, cast izuzecima.
Nasli Engleza bijelca i forsiraju ga na maksimum, isto ko i Fodena prosle sezone kad je svako normalan vidio da nije zasluzio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
A ko jeste zasluzioBrokula je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:43Vecina njih je pokusala i pokazali se kao zesci amateri.let3 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:35Da ima kakav specijalni zakon, pa da sve ove bivse fudbalere analiticare/pundite natjeraju u klubove da treniraju igrace![]()
Nasli Engleza bijelca i forsiraju ga na maksimum, isto ko i Fodena prosle sezone kad je svako normalan vidio da nije zasluzio

Ma ja evo vec dvije sezone ga guraju na max

Treba i Sancha pomenuti znam da je malo u glavu los ali svako malo ima ovakvu utakmicu.
United je stvarno groblje za talente.
Rodri, kao sto sam i govorio prosle sezone. Zlatna lopta kao DM i potpuno zasluzena jos govori dovoljno
- wadethegreat
- Kontakt:
Medijski bias i guranje bijelca...
Samo da pitam posto ja mislim da ce i ove sezone bolje brojke od Sake imati gdje to stavlja Saku u ovim razgovorima?
Dobro duga je jos sezona. Mozda je palmer i odradi bolje od salaha. Prvih 15 kola je na salahovoj strani.
Jedino da celsi uzme ligu sto su sanse veoma male( vece nego arsenalu) onda bi najvjerovatnije i nagrada otisla njemu
Jedino da celsi uzme ligu sto su sanse veoma male( vece nego arsenalu) onda bi najvjerovatnije i nagrada otisla njemu
- wadethegreat
- Kontakt:
Side note

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pensioner26, TheMix i 4 gosta.