Al kod beska kombinacija bubrezi i brizle
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Masni čvarci i rakija na prazan stomak, dva knjaza miloša na iskap da je složio ne bi morao pod nož džabe
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ništaaa bez Knjaaaaza
Ja onih reklama od prije, ili kad ti stavi staklenu flašu od knjaza ako piješ gemišt, ona slika i crteža, dva pisma i šta sve ne. Sjediš i gledaš i diviš joj se
Ne znam, da nije opet kakva varka, kao onda kad su ga provalili da su pacijenti dobivali industrijski kisik, pa on sutradan da se ne mora braniti od novinara zaglavi u covid bolnici. Još se sastalo i sa onom ukradenom ikonom
Draško yebe i ne vadi, možda nešto opet ima....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- VensanKasel
- Kontakt:
Vaske ga yebe , ne vadiarmando je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:20Ništaaa bez Knjaaaaza![]()
Ja onih reklama od prije, ili kad ti stavi staklenu flašu od knjaza ako piješ gemišt, ona slika i crteža, dva pisma i šta sve ne. Sjediš i gledaš i diviš joj se![]()
Ne znam, da nije opet kakva varka, kao onda kad su ga provalili da su pacijenti dobivali industrijski kisik, pa on sutradan da se ne mora braniti od novinara zaglavi u covid bolnici. Još se sastalo i sa onom ukradenom ikonom![]()
Draško yebe i ne vadi, možda nešto opet ima....

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Otjerase cetnici i ono malo srba sto je ostalo u BL. Bitka zestoka za probijanje koridora na parking.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
Možda tada nije konzumirao alkohol i usput trenirao ( šta god da je).VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:04Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
raja zimuje li ko od vas na Vlasicu? gdje se najbolje jede?
Frajer tamani teletinu, suho meso i to je dijeta jel? Pa da je tako ljudi bi umjesto vocnih salata, tuni i ostalih gov.ana pali po mesu i “mrsavili”VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:04Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
1946-1987
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja sam prije 9 godina isto tako uradio , jeo sve samo sam hljeb izbacio i smanjio slatko maksimalno , sa 103 kile na 93 . Šta je tu čudno ?leo1946 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:24Frajer tamani teletinu, suho meso i to je dijeta jel? Pa da je tako ljudi bi umjesto vocnih salata, tuni i ostalih gov.ana pali po mesu i “mrsavili”VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:04Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
Ja jedem ko konj a izgledam kao da aktivno trošim heroin
hipertireoza
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
U mene rodjak kaze jaka mu neka kiselina ne moze se udebljat....
Kakva je to kiselina...mravlja
Nabijem ga, pojede duplo visse od mene a mrsaviji 25 kila
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma jok
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne jedes dovoljno, to je razlog.
Isti sam takav bio, jeo sam puno, ali samo 2 obroka dnevno, i jos nesto gricnuo tokom dana.
Tek kad sam poceo brojati kalorije, skontao sam da jedva zadovoljim bazalni metabolizam, a kamoli da budem u kalorijskom suficitu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Za muskarca je najgore kad je mrsav. Uvijek je bolje imat nekoliko kg viska nego manjka.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2024, 23:12U mene rodjak kaze jaka mu neka kiselina ne moze se udebljat....
- tutankamon1905
- Kontakt:
Isti sam i to bi trebao biti razlog. Koliko god sebe uvjeravam da jedem ko konj, istina je bas ovo..jedes mozda dvaput..nezdravo vjerovatno.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 23:29Ne jedes dovoljno, to je razlog.
Isti sam takav bio, jeo sam puno, ali samo 2 obroka dnevno, i jos nesto gricnuo tokom dana.
Tek kad sam poceo brojati kalorije, skontao sam da jedva zadovoljim bazalni metabolizam, a kamoli da budem u kalorijskom suficitu
Nikad nisam brojao kalorije nit pazio sta jedem kako jedem, al kad bi malo sve na vagu bacio mislim da bi bilo jasno kao dan zasto sam citav zivot mrsav, ne micem ni gore ni dole
Kralju trebao bi se upoznati sa pojmovima kalorijski suficit i deficit. Takodjer znas ti sta je dijeta za onolikog covjeka jbt
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kraljttbvb, napoleon72, NebeskaSila96 i 4 gosta.