FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al ovo sto rade u NS BIH je preslikano s političke scene tako nas uništavaju na svim poljima . Mi da bi se sad suprotstaviti Vici ili da bar budeš ravnopravan moraš imati zajedništvo Bodnjacki kandidata odnosno kantona. A mi ne možemo ni u Sarajevu da iskontrolisemo dodje Vico pa i tu zamuti a gdhe du ze-do ,tk, unsko sanski kanton itd . Da bi mogao to postići opet moraš imati političku partiju koja će stati iza tog projekta to jedan klub ne može sam ujediniti al predsjednik vlade može . Al posto nema kod bosnjaka zajedništva i od te priče nema ništa, zato će da nas jašu kad smo ovce.
-
- Kontakt:
Fascinantno je kako ni jednom bosnjaku u savezu ne proradi inat,barem neko da digne glas i da mu se zgadi kako njegove gaze,da gleda srpske zastave i Borac kako sve ponizava,da gleda i podrzava klub na cijim tekmama su slike pelenesa itdbordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:58Al ovo sto rade u NS BIH je preslikano s političke scene tako nas uništavaju na svim poljima . Mi da bi se sad suprotstaviti Vici ili da bar budeš ravnopravan moraš imati zajedništvo Bodnjacki kandidata odnosno kantona. A mi ne možemo ni u Sarajevu da iskontrolisemo dodje Vico pa i tu zamuti a gdhe du ze-do ,tk, unsko sanski kanton itd . Da bi mogao to postići opet moraš imati političku partiju koja će stati iza tog projekta to jedan klub ne može sam ujediniti al predsjednik vlade može . Al posto nema kod bosnjaka zajedništva i od te priče nema ništa, zato će da nas jašu kad smo ovce.
Pa pogledajte izbore u drugim kantonalnim savezima. Sve ostaje isto. Po tim savezima niko i ne pokusava bilo sta da promjeni. Jadni mentalitet podanika...i pusikuraca "vlasti"
- FKS -
Ako tu nema nikakvih upitnika zašto se sastala sa Vicom, prosto pitanje.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:09Darji su ruke svezane. Oborilo bi se svakakoj na višoj instanci zato što prosto NE MOŽE proći bez Čolpinog potpisa. Jedino što može je uhvatiti Čolpu i natjerati ga da da punomoć. Manite se politike.
Na nekom banalnijem primjeru možemo objasnit šta se ovde dogodilo. Glasa se nepovjerenje Vladi kantona. Nova većina donese potpise. Voljom većine sazove se vanredna sjednica na kojoj se glasa za ili protiv. Većina glasa za nepovjerenje aktuelnom sazivu Vlade. Nakon što se utvrdi da je sve urađeno u skladu sa zakonom, nova većina zakazuje redovnu sjednicu na kojoj predlažu nove ministre. Sve navedeno može se održati bez predsjednika skupštine. Znači imamo aktudlni saziv "uprave" FSKS kojem je praktično izglasano nepovjerenje, stvorena je nova većina, sve je odigrano po pravilima samo treba potvrditi odluku da bi nastavili pravno djelovati, ne treba Čolpin potpis. Da ovo ne može proći ne bi se Vico ovoliko digao da održava sastanke sa ovim koji se ipak pitaju za fudbal u KS.
-
- Kontakt:
Prodane duše radi ličnog interesa . Novac prije svega pa Rascic ubaci sina za selekora , Duric ubaci svoji par pajdaša da sude i tako licna korist . Zato kažem samo politički vrh to moze ured dovesti al posto je politika bosnjaka raštrkana na 100 stranaka svako sebi vuče dok recimo delegati iz rs rade kako vico i dodik kažu i hr delegati isto .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 22:01Fascinantno je kako ni jednom bosnjaku u savezu ne proradi inat,barem neko da digne glas i da mu se zgadi kako njegove gaze,da gleda srpske zastave i Borac kako sve ponizava,da gleda i podrzava klub na cijim tekmama su slike pelenesa itdbordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:58Al ovo sto rade u NS BIH je preslikano s političke scene tako nas uništavaju na svim poljima . Mi da bi se sad suprotstaviti Vici ili da bar budeš ravnopravan moraš imati zajedništvo Bodnjacki kandidata odnosno kantona. A mi ne možemo ni u Sarajevu da iskontrolisemo dodje Vico pa i tu zamuti a gdhe du ze-do ,tk, unsko sanski kanton itd . Da bi mogao to postići opet moraš imati političku partiju koja će stati iza tog projekta to jedan klub ne može sam ujediniti al predsjednik vlade može . Al posto nema kod bosnjaka zajedništva i od te priče nema ništa, zato će da nas jašu kad smo ovce.
Ja ne mogu da vjerujem poslje svega da neko brani ovu Dariju i nasu stranku eto ruke je svezane gdje god su oni se pitali uradili su kontra Bosne i Hercegovine evo sad mi pade na pamet izbori u Mostaru gdje su hdz u prepustili vlast preko one Irme Baralije al naivnim Bosnjama se prodaje prica jer su je hiljadu puta popusili
-
- Kontakt:
Ne možeš ni zamisliti situaciju da su izbori u Banja Luci i da neko iz Sarajeva dirigira koga će oni izabrati a ovdje Vico upravlja s nama preko petokolonaša. I što je najgore imaš
95% većinu i opet ne može, dodje ministrica kaze vaša ta većina ne važi.
95% većinu i opet ne može, dodje ministrica kaze vaša ta većina ne važi.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kvisling stranka, kancerogeni ljudi, to vise ne gleda ni licni internes nego iskljucivo antidrzavno djelovanje. Sjeme im se zatrlo
-
- Kontakt:
Ja sam glasao za Nasu Stranku stalno ali poslije veceras cu dobro razmisliti kome dati glas kad vec o politici pricamo.
Ne zbog Darije, ne znog Pedje ni zbog kojeg pojedinca, nego zbog ocito pustanja Srba i Hrvata da rade sta hoce ali nama sve mora biti po zakonu.
Pa dragi Pedja usta ti se ponjamke za ovo sto si napravio.
Ovo je bila sansa da prodjete dobro i na slijedecim izborima i da pokazete zube.
Kako vas Vico i Dodick okrecu, ko malu djecu dok vi ganjate dlaku u jajetu i zakon koji samo mi postujemo!
Od danas ste moji neprijatelji. Glasacu za bilo koga samo ne za vas vise ikada!
Plus ono gowno Benjamin Isovic, gdje je on sada?? Veliki pitar?? Sto ne da ostavku ?? Plus Mandic i on suti ko kurawa ali na njega smo navikli vec.
Dajte misljenje ogradite se od Pedje i ostalih poltrona koji satro provode zakon dok ga RS rusi svaki dan.
Ne zbog Darije, ne znog Pedje ni zbog kojeg pojedinca, nego zbog ocito pustanja Srba i Hrvata da rade sta hoce ali nama sve mora biti po zakonu.
Ovo je bila sansa da prodjete dobro i na slijedecim izborima i da pokazete zube.
Kako vas Vico i Dodick okrecu, ko malu djecu dok vi ganjate dlaku u jajetu i zakon koji samo mi postujemo!
Plus ono gowno Benjamin Isovic, gdje je on sada?? Veliki pitar?? Sto ne da ostavku ?? Plus Mandic i on suti ko kurawa ali na njega smo navikli vec.
Dajte misljenje ogradite se od Pedje i ostalih poltrona koji satro provode zakon dok ga RS rusi svaki dan.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
To da si glasao za nasu stranku od tebe nije nikakvo iznenadjenje, ali eto kazu nikad nije kasno doci tobepjankesarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2024, 22:39Ja sam glasao za Nasu Stranku stalno ali poslije veceras cu dobro razmisliti kome dati glas kad vec o politici pricamo.
Iskreno ne zelim da vjerujem da postoji pitar koji moze dati glas stranci punoj **** i ljudima koji zagovaraju **** i te setnje po gradu s **** zastavama.
Mi uskoro necemo smjeti okaciti ljiljane na Koševu kakva vremena dolaze i sta smo sve dopustili.
Darjaaa
Sam pao sam se ubio. Mi kao društvo rapidno padamo, a pitanje je koliko još do dna ima (ako ima).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- PeppermintSA
- Kontakt:
miješaš babe i žabe.MSOZ101 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 22:07Ako tu nema nikakvih upitnika zašto se sastala sa Vicom, prosto pitanje.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:09Darji su ruke svezane. Oborilo bi se svakakoj na višoj instanci zato što prosto NE MOŽE proći bez Čolpinog potpisa. Jedino što može je uhvatiti Čolpu i natjerati ga da da punomoć. Manite se politike.
Na nekom banalnijem primjeru možemo objasnit šta se ovde dogodilo. Glasa se nepovjerenje Vladi kantona. Nova većina donese potpise. Voljom većine sazove se vanredna sjednica na kojoj se glasa za ili protiv. Većina glasa za nepovjerenje aktuelnom sazivu Vlade. Nakon što se utvrdi da je sve urađeno u skladu sa zakonom, nova većina zakazuje redovnu sjednicu na kojoj predlažu nove ministre. Sve navedeno može se održati bez predsjednika skupštine. Znači imamo aktudlni saziv "uprave" FSKS kojem je praktično izglasano nepovjerenje, stvorena je nova većina, sve je odigrano po pravilima samo treba potvrditi odluku da bi nastavili pravno djelovati, ne treba Čolpin potpis. Da ovo ne može proći ne bi se Vico ovoliko digao da održava sastanke sa ovim koji se ipak pitaju za fudbal u KS.
Ti i jaran odlučite da osnujte nevladinu organizaciju, nekakvo **** udruženje građana ljubitelja heklanja. Trebaju vam tri potpisnika za osnivačke akte. Tvoj jaran predloži svoju curu, čisto formalnosti radi. Ona pristane i potpiše sve. Ti ćeš biti sekretar, on će biti blagajnik, a nju stavite za predsjednicu pro forme. Čisto da ispunite uslove. Sve fercera, proširite se, uključite još ljudi, skupština poraste na 20 ljudi. On raskine s curom. Odlučite da se prijavite za grant. Treba potpis predsjednice. Možete na glavi dubiti, ali bez njenog potpisa nema ničeg, iako ona blage veze nema ni gdje je sjedište.
-
- Kontakt:
koliko se ovdje branio Mandic i komunjarske stranke pa evo vam sad. Pomrli svi ko ovu gamad podrzava
- relativizam
- Kontakt:
koja bi ono utakmica jel leotar kad nas otjerase sa sjevera zbo ljiljanai i dana armije nije covjek htio nastaviti suditi utkamicu dok se to ne skine,mislim da je tad bio ognjen valjic
-
- Kontakt:
Tvoje tobe nije ni problem doci.boki86 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 23:23To da si glasao za nasu stranku od tebe nije nikakvo iznenadjenje, ali eto kazu nikad nije kasno doci tobepjankesarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2024, 22:39Ja sam glasao za Nasu Stranku stalno ali poslije veceras cu dobro razmisliti kome dati glas kad vec o politici pricamo.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jeste Leotarrelativizam je napisao/la: ↑09 dec 2024, 08:32koja bi ono utakmica jel leotar kad nas otjerase sa sjevera zbo ljiljanai i dana armije nije covjek htio nastaviti suditi utkamicu dok se to ne skine,mislim da je tad bio ognjen valjic
https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031
Gledaj kriminalke i izdajice, napisa referat ko tolstoj i nista ne rece. Kakav demagog, majku li vam lopovsku
Gledaj kriminalke i izdajice, napisa referat ko tolstoj i nista ne rece. Kakav demagog, majku li vam lopovsku
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, ristagrad i 61 gost.