FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Ja ovoj Darji nista ne vjerujem,zamisli ti to se sa Vicom sastajalo i da se nije digla hampa nista se ne bi znalo.
A doveo ga onaj slino Budnjevic,on je tu najvece go vno majke mi.Nasa Stranka je prvo predala Mostar skroz hrvatima,a sad i u sred Sarajeva joj Vico objasnjava.Zamisli koliko je to Vici bitno da ostanu njegovi ovddje.Zasto ga nije prijavila "pravnica" da Vam kancelarije se nalazi sa kriminalcem da joj on objasni i utjece na nju.
A doveo ga onaj slino Budnjevic,on je tu najvece go vno majke mi.Nasa Stranka je prvo predala Mostar skroz hrvatima,a sad i u sred Sarajeva joj Vico objasnjava.Zamisli koliko je to Vici bitno da ostanu njegovi ovddje.Zasto ga nije prijavila "pravnica" da Vam kancelarije se nalazi sa kriminalcem da joj on objasni i utjece na nju.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jao kurave, kao ona nije znala, pa se sastala sa vicom, glumi nevinasce. Fuj ubleho
-
- Kontakt:
Čuj ministrice nesvjesno se sastala s Vicom a bio je još neko iz Ns BiH kojem ne zna ni ime hahahaha kakva farsa . Ni sama ne vjeruje u ovo sto je napisala .
-
- Kontakt:
Sastanak sa Vicom Zeljkovićem
Druga najbitnija stvar koju Ministar Magoda koristi protiv mene u javnim istupima je moj sastanak sa Vicom Zeljkovićem.
Da, dana 19.11.2024., dakle nekoliko dana prije zaprimanja zahtjeva za promjenu upisa u Registar, na molbu Almira Badnjevića sam, u tom trenutku potpuno nesvjesna pozadine i dešavanja u NS KS, pristala na sastanak sa Vicom Zeljkovićem. Da sam u tom trenutku znala za sva dešavanja, sigurno ne bih pristala na molbu, ali detalji sastanka su
sljedeći: Sastanku su prisustvovali Vico Zeljković, još neko iz NS BiH u pratnji Vice Zeljkovića (nažalost ime nisam zapamtila i toliko o mom poznavanju „scene“ u fudbalskim krugovima), Almir Badnjević i ja u restoranu Amerikanac u Sarajevu (a ne u hotelima kako navode mediji – u hotelima se
Ovo je smjesno .cuj nesvjesno pozadine onako se sastala s Vicom hahahaha. Koja sprdnja od ministrice .
Druga najbitnija stvar koju Ministar Magoda koristi protiv mene u javnim istupima je moj sastanak sa Vicom Zeljkovićem.
Da, dana 19.11.2024., dakle nekoliko dana prije zaprimanja zahtjeva za promjenu upisa u Registar, na molbu Almira Badnjevića sam, u tom trenutku potpuno nesvjesna pozadine i dešavanja u NS KS, pristala na sastanak sa Vicom Zeljkovićem. Da sam u tom trenutku znala za sva dešavanja, sigurno ne bih pristala na molbu, ali detalji sastanka su
sljedeći: Sastanku su prisustvovali Vico Zeljković, još neko iz NS BiH u pratnji Vice Zeljkovića (nažalost ime nisam zapamtila i toliko o mom poznavanju „scene“ u fudbalskim krugovima), Almir Badnjević i ja u restoranu Amerikanac u Sarajevu (a ne u hotelima kako navode mediji – u hotelima se
Ovo je smjesno .cuj nesvjesno pozadine onako se sastala s Vicom hahahaha. Koja sprdnja od ministrice .
- relativizam
- Kontakt:
kao i sve dosad puno se prica a nista se ne kaže
samo za pravdu !!!
samo za pravdu !!!
vi ko djeca prava jel stvarno vjerujete ovom magodi i slicno … brate ako nisu ispostovali pravne procedure sta ocekujes a vjerujem da nisu … zadnje 4 god koliko je bilo primjera gdje njihovo ne znanje je vracalo postupke pa krenite od zakona obrazovanju, univerziteta, itd jos ima je ustavni sud vracao par odluka … nisam citao kompletan tekst dovoljno sa u startu vidim formalni pravne stvari nisu zadovoljili .. mislim ovaj sdp nip isti **** na silu sve nes.. ponasaju se koda piljaru vode a ne na rukovodecim funkcijama vlade …
Pisa po nama i dalje nevjerojatno
Kljuc svega!bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:17Sastanak sa Vicom Zeljkovićem
- FKS -
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Pristala na sastanak sa predsjednikom fudbalskog saveza, a nije znala o čemu će pričati? Prvo, što si ikako pristala? Nije bilo zvaničnog poziva, a toliki si legalista i radiš sve po pravilima. Plus, sastala si se na poziv trećeg lica, u restoranu, a ne u svom kabinetu! Pa je li moguće da ministar pristane na takvo što, ko zna ko je mogao biti s druge strane. A drugo, nećeš valjda s predsjednikom FS pričati o cvijeću, vladavini prava u Lihtenštajnu i lokalnoj samoupravi u Jermeniji, nego baš o fudbalu i to onom u kantonu za koji radiš!
SARAJEVO SIAMO NOI
- Shategabri
- Kontakt:
Rekla je samo zašto ovako ne može.boki86 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 09:28https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031
Gledaj kriminalke i izdajice, napisa referat ko tolstoj i nista ne rece. Kakav demagog, majku li vam lopovsku
Istakla je i da je doktor iz oblasti, a zanimljivo da nije ponudila nikakvo rješenje za, kako kaže, lošu situaciju u bh fudbalu.
Nije se čak ni osvrnula na činjenicu da 23/26 klubova traži promjene.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Udruženje navijača treba pozvati na mirne proteste ispred ministarstva pravde
Ma ko ih šiša? Nek dobiju izbore, odmah sutradan sazoveš vanrednu skupštinu i ponovo ih smijeniš.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pa ti stvarno vjeruješ da je do sad procedura uvijek išla pravno . Da li misliš da Vico ,Colpa i ostali rade po zakonu. Snsd kojem pripada Vico u Doboju ukrali preko 500 listića glasački i onda on se sastaje s ministricom kantona s kojim on nema veze i traži da se poštuje pravo . Ne budite djecabob je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:26vi ko djeca prava jel stvarno vjerujete ovom magodi i slicno … brate ako nisu ispostovali pravne procedure sta ocekujes a vjerujem da nisu … zadnje 4 god koliko je bilo primjera gdje njihovo ne znanje je vracalo postupke pa krenite od zakona obrazovanju, univerziteta, itd jos ima je ustavni sud vracao par odluka … nisam citao kompletan tekst dovoljno sa u startu vidim formalni pravne stvari nisu zadovoljili .. mislim ovaj sdp nip isti **** na silu sve nes.. ponasaju se koda piljaru vode a ne na rukovodecim funkcijama vlade …
Razumijem emocije navijača. Imam jednog navijača kod kuće od kojeg sam davno naučila "ULTRAS NO POLITICA".
Ovo gore rece Darija, a na opste iznenadjenje ovi iz kuce Ultrasi no politica su veliki navijaci zeljeznicara.
https://fkzeljeznicar.ba/grupa-vjernih- ... kog/24319/
Grupu navijača koji su predložili i podržali inicijativu čine: Amir Pecar, Adis Hadžić, Adnan Misimović, Haris i Ivor Kadenić, Renad Čelik, Edin Bešlić, Adna Čelik, Adnan Habibija, Marko Dmitrović, Sanjin Avdić, Damir Sablja, Haris i Berina Hajdarević, Nedim Sijerčić, Vedran Vinšalek, Dejan Nikolić, Amar Bajramović, Armin Tatarević, Amar Šabeta, Amar Spahić i Miković Mišo.
Ovo gore rece Darija, a na opste iznenadjenje ovi iz kuce Ultrasi no politica su veliki navijaci zeljeznicara.
https://fkzeljeznicar.ba/grupa-vjernih- ... kog/24319/
Grupu navijača koji su predložili i podržali inicijativu čine: Amir Pecar, Adis Hadžić, Adnan Misimović, Haris i Ivor Kadenić, Renad Čelik, Edin Bešlić, Adna Čelik, Adnan Habibija, Marko Dmitrović, Sanjin Avdić, Damir Sablja, Haris i Berina Hajdarević, Nedim Sijerčić, Vedran Vinšalek, Dejan Nikolić, Amar Bajramović, Armin Tatarević, Amar Šabeta, Amar Spahić i Miković Mišo.
ej ima zakon ima procedura pricamo o ks ako colpa i ostali prije nisu radili i imenovani po zakonu odnosno pravnim procedurama ima ko je tad odgovoran bio i ko je dopustio … iskreno ne znam sto se trosi vrijeme na ove prica iz ugla ljudi koji trebaju da budu imenovani zar je problem da odrade kako treba.. ja samo kazem da je historija pokazala u ove 4 godine da ovi kvazi politicari iz ks sdp, nip itd zele sve nesto nabrzinu na silu da izmjene a niko da otvori knjigu i procita korake i naravno padne im sve u vodu i onda prepucavanja razna … i sad situacija siguram sam da su znali da su pozurili i da su napravili gresku u koracima i kao i obicno seri u medijima a ne ufati se posla izmjeni odradi kako treba …bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:59Pa ti stvarno vjeruješ da je do sad procedura uvijek išla pravno . Da li misliš da Vico ,Colpa i ostali rade po zakonu. Snsd kojem pripada Vico u Doboju ukrali preko 500 listića glasački i onda on se sastaje s ministricom kantona s kojim on nema veze i traži da se poštuje pravo . Ne budite djecabob je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:26vi ko djeca prava jel stvarno vjerujete ovom magodi i slicno … brate ako nisu ispostovali pravne procedure sta ocekujes a vjerujem da nisu … zadnje 4 god koliko je bilo primjera gdje njihovo ne znanje je vracalo postupke pa krenite od zakona obrazovanju, univerziteta, itd jos ima je ustavni sud vracao par odluka … nisam citao kompletan tekst dovoljno sa u startu vidim formalni pravne stvari nisu zadovoljili .. mislim ovaj sdp nip isti **** na silu sve nes.. ponasaju se koda piljaru vode a ne na rukovodecim funkcijama vlade …
-
- Kontakt:
Bobe jerane:bob je napisao/la: ↑09 dec 2024, 11:09ej ima zakon ima procedura pricamo o ks ako colpa i ostali prije nisu radili i imenovani po zakonu odnosno pravnim procedurama ima ko je tad odgovoran bio i ko je dopustio … iskreno ne znam sto se trosi vrijeme na ove prica iz ugla ljudi koji trebaju da budu imenovani zar je problem da odrade kako treba.. ja samo kazem da je historija pokazala u ove 4 godine da ovi kvazi politicari iz ks sdp, nip itd zele sve nesto nabrzinu na silu da izmjene a niko da otvori knjigu i procita korake i naravno padne im sve u vodu i onda prepucavanja razna … i sad situacija siguram sam da su znali da su pozurili i da su napravili gresku u koracima i kao i obicno seri u medijima a ne ufati se posla izmjeni odradi kako treba …bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:59Pa ti stvarno vjeruješ da je do sad procedura uvijek išla pravno . Da li misliš da Vico ,Colpa i ostali rade po zakonu. Snsd kojem pripada Vico u Doboju ukrali preko 500 listića glasački i onda on se sastaje s ministricom kantona s kojim on nema veze i traži da se poštuje pravo . Ne budite djecabob je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:26vi ko djeca prava jel stvarno vjerujete ovom magodi i slicno … brate ako nisu ispostovali pravne procedure sta ocekujes a vjerujem da nisu … zadnje 4 god koliko je bilo primjera gdje njihovo ne znanje je vracalo postupke pa krenite od zakona obrazovanju, univerziteta, itd jos ima je ustavni sud vracao par odluka … nisam citao kompletan tekst dovoljno sa u startu vidim formalni pravne stvari nisu zadovoljili .. mislim ovaj sdp nip isti **** na silu sve nes.. ponasaju se koda piljaru vode a ne na rukovodecim funkcijama vlade …
Da li je Vico izabran po proceduri?
Kako je moguce da nije u sukobu interesa?
Kako je moguce da Beus nije u sukobu interesa?
Pola Saveza je zaposleno u klubovima i upravnim odborima istih.
Pa jel dosta da se samo na bosnjackoj komponenti slama zakon i da se odbijaju mase inicijative zbog zakona??
Ja sam strogi postivalac zakona ali da ga svi pistuju a ne samo neki!!!
Magoda kakav je god da je, jeste stvarno ispao kreten mozda i sa ovim sto je uradio ali je nasa strana trebala da podrzi inicijativu kojom se ocigledni lopovi i kriminalci sklanjaju sa mjesta odlucivanja!!
Makar i mimo zakona!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Napisa smeće "Ultras no politica", pa zahvaljujući ovima koje štiti, politika i jeste postala problem jer u Banja Luci i Mostaru se skandira ratnim zločincima i puštaju Marš na Drinu i Herceg - Bosno, a kod nas se utakmice prekidaju zbog ljiljana itd. Imao bi čovjek svašta napisat ali nema kome. Zažmirili na oba oka zbog ličnih interesa, ovu Darju vidim sa ovim svojim ultrasom i Almirom u VIP loži na narednom gostovanju reprezentacije BiH.
-
- Kontakt:
A kojim povodom se ona sastala s Vicom ?? On apsolutno nema ništa s izborima i skupštinom kantona Sarajevo. Naravno da ne zeli promjene želi da vlada kao i dosad da mu niko ne smeta , apsolutno je jasno da je na tom sastanku razradjen plan kako spriječiti promjene u kantonu Sarajevo a 95 % članova i klubova želi promjene al ne moze nije pravno . Popisom ja to pravo i demokratiju gdje 5% vlada u odnosu na 95%. Jasno je ko dan da pro srpski lobi ima uticaj u kantonu Sarajevo .bob je napisao/la: ↑09 dec 2024, 11:09ej ima zakon ima procedura pricamo o ks ako colpa i ostali prije nisu radili i imenovani po zakonu odnosno pravnim procedurama ima ko je tad odgovoran bio i ko je dopustio … iskreno ne znam sto se trosi vrijeme na ove prica iz ugla ljudi koji trebaju da budu imenovani zar je problem da odrade kako treba.. ja samo kazem da je historija pokazala u ove 4 godine da ovi kvazi politicari iz ks sdp, nip itd zele sve nesto nabrzinu na silu da izmjene a niko da otvori knjigu i procita korake i naravno padne im sve u vodu i onda prepucavanja razna … i sad situacija siguram sam da su znali da su pozurili i da su napravili gresku u koracima i kao i obicno seri u medijima a ne ufati se posla izmjeni odradi kako treba …bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:59Pa ti stvarno vjeruješ da je do sad procedura uvijek išla pravno . Da li misliš da Vico ,Colpa i ostali rade po zakonu. Snsd kojem pripada Vico u Doboju ukrali preko 500 listića glasački i onda on se sastaje s ministricom kantona s kojim on nema veze i traži da se poštuje pravo . Ne budite djecabob je napisao/la: ↑09 dec 2024, 10:26vi ko djeca prava jel stvarno vjerujete ovom magodi i slicno … brate ako nisu ispostovali pravne procedure sta ocekujes a vjerujem da nisu … zadnje 4 god koliko je bilo primjera gdje njihovo ne znanje je vracalo postupke pa krenite od zakona obrazovanju, univerziteta, itd jos ima je ustavni sud vracao par odluka … nisam citao kompletan tekst dovoljno sa u startu vidim formalni pravne stvari nisu zadovoljili .. mislim ovaj sdp nip isti **** na silu sve nes.. ponasaju se koda piljaru vode a ne na rukovodecim funkcijama vlade …
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 09 dec 2024, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je muž od ove Darje?
Joj cirkusa od politicara hahah
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, Beli98, Burberry46, guadalupe, Haksss, juka55, keli, kogmagie46, Kyle88, Lecler, mnon46, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, Proximic, rimljanin90, senad82, Zagor i 103 gosta.