Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jun 2009, 12:57

kako i ronaldo su uz messija najbolji tehnicari u europi ronaldo daje najbolje a asistencije a kaka je rodjeni vodja ekipe
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 jun 2009, 12:59

el-fighter je napisao/la:Probajte kupiti Ivanovića, Alexa, Carvalha, Evansa. Svi oni sjede na klupi.
za Evansa je Sunderland prosle godina davo 10 miliona funti...oko 15 miliona eura..
e sad je igro predobro ovu sezonu i cijena mu je sigurno narasla...e pogledajte koliko kosta Evans, a on josnije neki svjetska klasa...a to moze postati za nekih 2-3 godina...e Real treba rekonstruisati 3/4 odbrane i treba naci pravu zamjenu za Ramosa....
to je orprilike i da neki igraci ostanu, kako god okrenes moraju kupiti 5 igraca...
kako, s kojim param... :?:

@FK Sarajevo
neslazem se sa tim...
imaju oni dobru pas igru, al brate pogledaj Xavia, Iniestu...
nikad Rnaldo, Kaka i Messi ne mogu biti ispred ove dojice...nema sanse
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 11 jun 2009, 13:03

Vjeruj da če Perez žaliti ako mu marketing ne vrati investicije uložene u CR7 i Kakaja. Dok je CR7 još zanimljiv marketingu, je Kaka puno manje. Ali ipak nije CR7 ko što je bio u svoja vremena Beckham, na kojem je Real ogromno zaradio. Dok vjerujem da če Real opet postati malo zanimljiviji marketingu, pogotovo u Aziji, gdje zadnje godine dominiraju Man. UTD i Barca, ali opet drugačije je sa marketingom odplatiti jednu zvijezdu, dve ili tri to je več puno veči problem, i ako se ne vrate te ogromne investicije zna Real uz to da eventualno iduče sezone ne osvoji trofeja zapasti u krizu. Ali ipak Perez je veliki ekonomista i šta se tiče financa ima sve u svom malom prstu, ali i on je samo čovjek.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 jun 2009, 13:06

omgmessi je napisao/la:Vjeruj da če Perez žaliti ako mu marketing ne vrati investicije uložene u CR7 i Kakaja. Dok je CR7 još zanimljiv marketingu, je Kaka puno manje. Ali ipak nije CR7 ko što je bio u svoja vremena Beckham, na kojem je Real ogromno zaradio. Dok vjerujem da če Real opet postati malo zanimljiviji marketingu, pogotovo u Aziji, gdje zadnje godine dominiraju Man. UTD i Barca, ali opet drugačije je sa marketingom odplatiti jednu zvijezdu, dve ili tri to je več puno veči problem, i ako se ne vrate te ogromne investicije zna Real uz to da eventualno iduče sezone ne osvoji trofeja zapasti u krizu. Ali ipak Perez je veliki ekonomista i šta se tiče financa ima sve u svom malom prstu, ali i on je samo čovjek.
jarane iza Reala stoji citava Spanija(osim Katalonije :mrgreen: ) i sve dok je tako nema njima krize niti bankrota :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 11 jun 2009, 13:07

CRNI_SA je napisao/la:sljedeci je villa ,valencija trazi negreda i 35 miliona eura sto ce real vjerovatno pristati i tako ce svi biti zadovoljni !!!
I ja sam ovo negdje procitao al zar ovaj Negredo neigra u Almeriji ako je to isti igrac Alvaro Negredo.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 jun 2009, 13:12

adnan_nanda je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:sljedeci je villa ,valencija trazi negreda i 35 miliona eura sto ce real vjerovatno pristati i tako ce svi biti zadovoljni !!!
I ja sam ovo negdje procitao al zar ovaj Negredo neigra u Almeriji ako je to isti igrac Alvaro Negredo.
Negredo je Realov igrac,ali na posudbi u Almeriji :) ja vjreujem da bi 35mil.eura i Negredo bili dovoljni da se Villa nadje u Madridu :mrgreen:

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 11 jun 2009, 13:14

JameS je napisao/la:jarane iza Reala stoji citava Spanija(osim Katalonije :mrgreen: ) i sve dok je tako nema njima krize niti bankrota :!:
Nije Španija više u Francovoj diktaturi, pa da bi Realu omogučili sredstva, koje Real nebi mogao povratiti, pogotovo ne kad i u Španiji tuče kriza. Sigurno je to, da Real u Španiji ima najviše pomoči od samog kralja i države, ali svaki dug je potrebno vratiti, pogotovo kad se ide za tolike pare ko što se okreču kod ovih transfera.
JameS je napisao/la:Negredo je Realov igrac,ali na posudbi u Almeriji :) ja vjreujem da bi 35mil.eura i Negredo bili dovoljni da se Villa nadje u Madridu :mrgreen:
Nije posudjen, več kupljen od strani Almerije, ali Real ima pravo da ga za 5 mio EUR odkupi nazad.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 jun 2009, 13:21

a da ja sam se sjebao za ovog Negreda upravu si...al velika je vjerovatnoca da ce ga vratiti za tih 5mil u Madrid :) kako bi ga odmah mogli isporuciti Valenciji :mrgreen:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 11 jun 2009, 13:22

JameS je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:
Negredo je Realov igrac,ali na posudbi u Almeriji :) ja vjreujem da bi 35mil.eura i Negredo bili dovoljni da se Villa nadje u Madridu :mrgreen:
ja procita da su ga prodali Almeriji ali sa mogucnoscu da ponovo otkupe ugovor tako da nije bas samo posudjen.
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%81lvaro_Negredo al nebih imao nista protiv da se to realizuje,trazit cete vi i njega za 3 ili 4 sezone kad bude kao i Villa sad sto je :mrgreen:

P.S a ispravio si se hehe

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 jun 2009, 13:31

hahahha najvaznije da sam brzo shvatio da sam pogrjesio :mrgreen:

ma nema sanse da taj igrac moze postati igrac kalibra Ville :!: :)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 11 jun 2009, 13:37

JameS je napisao/la:hahahha najvaznije da sam brzo shvatio da sam pogrjesio :mrgreen:

ma nema sanse da taj igrac moze postati igrac kalibra Ville :!: :)
hehe tako ste mislili i za Huana Matu pa ste ga prodali nama.a momak razvaljuje vidices sledece sezone da ce e za njeg borit kao sad za silvu i villu. :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2009, 13:38

Al ce ovaj Real biti dobar na novom PES-u... :D :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 jun 2009, 13:48

miky_hz je napisao/la:Al ce ovaj Real biti dobar na novom PES-u... :D :D
bice dobar na amature, al kad stavis profesional neces moci nadavati toliko golova koliko ce ih primiti...
heheh
svaki protivnicki napad go.... :D :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 jun 2009, 14:13

Evo konacno i ronaldo da im predje ali fali jos barem 3 do 4 igaca dabi mogli sta da urade i to prvenstveno odbrambeni

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jun 2009, 14:43

pametnije bi im bilo da su ove pare potrosili na odbrambene igrace i zadnjeg veznog a ne da pojacavaju pozicije na kojima su vec jaki.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2009, 14:44

Torres_9 je napisao/la:Evo konacno i ronaldo da im predje ali fali jos barem 3 do 4 igaca dabi mogli sta da urade i to prvenstveno odbrambeni
Moraju i na tome uraditi ako hoće nešto. Ili da kupe kompletan sudački savez, jer i isto tako kvalitetna Barca je jednom opucala na gol Chelsea-u u 180 minuta. Još uvijek, po meni, Barca je jača od Reala.

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 11 jun 2009, 15:01

carina je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Evo konacno i ronaldo da im predje ali fali jos barem 3 do 4 igaca dabi mogli sta da urade i to prvenstveno odbrambeni
Moraju i na tome uraditi ako hoće nešto. Ili da kupe kompletan sudački savez, jer i isto tako kvalitetna Barca je jednom opucala na gol Chelsea-u u 180 minuta. Još uvijek, po meni, Barca je jača od Reala.
Jarane za tvoju informaciju, iako mi je več muka toga ponavljanja u 180 minuta dvoboja Barca-Chelsea je bilo udaraca prema golu 7-5 za Barcu ;) ali neke još kako kaže puno peče pa si na takav način lakšaju bol :lol:

Evo da nebude OT, Valencia odbila Chelsejevu ponudu za Villu, jer su trenutno u pregovorima sa Real Madridom, tako da vrlo brzo možemo očekivati da bude i Villa u Realu.

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 11 jun 2009, 15:53

Samo cu jedno reci : POjacavat se Real moze kolko god hoce , davati MIlijarde , ali onakav tim nemoze se imati kao sto Barcelona ima !!!!!
btw: Bitna informacija za Odbranu Reala !!! Doso Ibrakadabra na NOu Camp , bice 10 ove godine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 jun 2009, 17:02

kaze jorge valdano za villu cjena je nerealna :? a c ronaldo i kaka to je realno :roll: ali to je gotova stvar villa je rekao da necer iz spanije tak oda ce u real !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jun 2009, 17:09

Ma dobro su se zeznuli sa ovim pojačanjima. Potrošili su više od polovine sredstava na tri igrača, a u odbrani im najveća rupa. Kojim parama sad kupiti odbrambene igrače.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.