RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
baš smo se doveli u glupu poziciju da ne možemo više (ako smo i mogli do sada..) pokušati napasti to 4. mjesto nekim čudom a vjerovatno nećemo biti ugroženi da bi ostali u ligi..Jedini je motiv napasti Kup i probati se domoći Europe tako..Nadam se da će se u zimskoj pauzi stvari posložiti i zaliječiti rane od katastrofalnih poteza nakon prošle sezone. Treba nam svježa krv u svim segmentima kluba..
Po meni je Europa u svakom smislu za narednu sezonu nerealna. Prve tri ekipe su osjetno jače od nas i teško da ih možemo dobiti u dvije utakmice.
Opet, ako se pogleda početak sezone i sve turbulencije koje smo prošli, ja sam zadovoljan sa čvrstim petim mjestom i dobrim temeljima za narednu sezonu. Također, nadam se da će se fokus staviti na radove na stadionu, da se završi započeto i da narednu Europu igramo na našem stadionu. Za to imaju sasvim dovoljno vremena i pošto nije velika žurba, može se veća pažnja posvetiti jačanju rostera. Nadam se da će u ovom prelaznom roku zakrpiti najveće rupe, a onda na ljeto nadopuniti roster igračima koji će nam omogućiti napad na vrh tabele naredne sezone.
Opet, ako se pogleda početak sezone i sve turbulencije koje smo prošli, ja sam zadovoljan sa čvrstim petim mjestom i dobrim temeljima za narednu sezonu. Također, nadam se da će se fokus staviti na radove na stadionu, da se završi započeto i da narednu Europu igramo na našem stadionu. Za to imaju sasvim dovoljno vremena i pošto nije velika žurba, može se veća pažnja posvetiti jačanju rostera. Nadam se da će u ovom prelaznom roku zakrpiti najveće rupe, a onda na ljeto nadopuniti roster igračima koji će nam omogućiti napad na vrh tabele naredne sezone.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
U pravu si, ali eto nekako bi možda i mogli kroz kup obzirom da će utakmica biti na proljeće, valjda se pojačamo pa odskočimo malo u odnosu na ovo sad što gledamo..aimar21 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 11:00Po meni je Europa u svakom smislu za narednu sezonu nerealna. Prve tri ekipe su osjetno jače od nas i teško da ih možemo dobiti u dvije utakmice.
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti ova dva giganta zajedno. Njima bih još pridružio Mensura Mušiju i angažovao Vahida Halilhodžića kao savjetnika za upravljanje sportskim segmentom.

Jel se ovo Sudo na neki nacin opet vraca u Velez ili?
Šta je ovo dragi ljudi, šlagirati se od hladnoće.
Forza Velež.
Forza Velež.
Republika Bosna i Hercegovina
Stvarno neznam koliko sansi treba Haskicu I Mlinaricu. Ovom timu treba sigurno 4-5 standarni igraca ako mislimo napast gornji dio tj europu, Zivce gubimo I gubit ce mo Katastrofa
Umjesto da im najmanje 3 komada zavalimo, mi se 90 minuta natežemo sa ekipom koja je zadnja na tabeli i večeras samo par puta prešla centar ne ugrožavajući Osmana na golu. Kapa dole Mlinaricu, Oreču, Hrkaću i donekle Vehaboviću...ostali niđe veze pogotovo Pršeš kojem je valjda bilo žao njegovih zemljaka. Potpuni remont ekipe sa najmanje 5 dobrih pojačanja i vjerujem Buzu jer je konačno skontao koga treba nogirati iz ekipe, ali za sva vremena. Forzaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Još jedna utakmica sa mnogo promašenih prilika. Ova Sloboda je nama uzela dva boda na Tušnju.
Stabilizacija je tu. Idemo pokušati napasti četvrto mjesto, a sav fokus je svakako na kupu.
Jedina današnja negativnost jesu ubačaji bez gledanja gdje se nalazi naš igrač.
Odlično navijanje, abnormalni vremenski uslovi na tribini.
Stabilizacija je tu. Idemo pokušati napasti četvrto mjesto, a sav fokus je svakako na kupu.
Jedina današnja negativnost jesu ubačaji bez gledanja gdje se nalazi naš igrač.
Odlično navijanje, abnormalni vremenski uslovi na tribini.
Republika Bosna i Hercegovina
Je li realno onoliko se ispromašivati? 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Gledaš i ne vjeruješ, u jednom trenutku imam osjećaj da smo mi počeli izbacivati lopte s linije

Ali neka, neka se vrati na proljeće u prva tri kola.
Hajmo sad čišćenje, Jevtović, Mehremić, Bobaj, Mujan (mada mi je za njega krivo jer sam imao osjećaj da može), Okeke, Souza, pa i ovaj Gruzijac ne znam koji ce nam racqu, još je ako se ne varam NON EU igrač a nije tolika prevaga.
Golemo je da moramo počistiit sve što smo doveli na ljeto, ja mislim da je to nezabilježeno u historiji kluba

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Golemo je dovesti 10 promašenih pojačanja. Savić je ok, Išasegi može dati ruke.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Za 10 promašaja, moglo se dovesti dva odlična igrača srednje europske klase i dati im platu po 30.000 i osvojiti ligu bez pola muke.
Gledati Jevtovića, Mujana, Šarića, Mehremića i kompaniju kako "igraju" i za to uzimaju pare je horor.
Gledati Jevtovića, Mujana, Šarića, Mehremića i kompaniju kako "igraju" i za to uzimaju pare je horor.

Objektivac je napisao/la: ↑09 dec 2024, 18:40Za 10 promašaja, moglo se dovesti dva odlična igrača srednje europske klase i dati im platu po 30.000 i osvojiti ligu bez pola muke.
1/8 finala Kupa BiH: Velež Mostar - Radnik Bijeljina - jedna utakmica
1/4 finala Kupa BiH: ako se prođe Radnik, igra se sa pobjednikom duela Široki Brijeg - GOŠK Gabela. Igraju se dvije utakmice, prva je u gostima.
1/4 finala Kupa BiH: ako se prođe Radnik, igra se sa pobjednikom duela Široki Brijeg - GOŠK Gabela. Igraju se dvije utakmice, prva je u gostima.
City of sunshine... MUSVDG
Izvinite na upadu, spominje se Fanimo da ga tražite. Tako mediji pišu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Fanimo nije vise onaj Fanimo..Trazimo mi sve sto valja.Ali kad ga mi napravimo igracem,vi ga uzmete i "sahranite".X primjera.Igrac koji iz FKS dodje u Velez ne treba se vracati u Sarajevo,ili ostanak u Velezu,ili neki drugi klub.A to KO nam dolazi,to ce biti javno aBd oko Nove ....

Nesto si ti fulio... Vjerovatno si se odnio na Renana.XjuznjakX je napisao/la: ↑17 dec 2024, 16:31Fanimo nije vise onaj Fanimo..Trazimo mi sve sto valja.Ali kad ga mi napravimo igracem,vi ga uzmete i "sahranite".X primjera.Igrac koji iz FKS dodje u Velez ne treba se vracati u Sarajevo,ili ostanak u Velezu,ili neki drugi klub.A to KO nam dolazi,to ce biti javno aBd oko Nove ....![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mi cemo aBd proći do polufinala, gdje će nas sigurno čekati ili Željo ili Borac. Sa kvalitetnim pojačanjima možemo doci do finala, a onda ko zna šta će biti. Vjerujem u Buza i igrače koji će podnijeti najveći teret do izlaska u Evropu i to samo preko Kup-a. Forzaaaa
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Naime, Zeljković je s ocjenom 7,26 najbolji stoper lige, dok je Mehmed Ćosić drugi najbolji bek lige s ocjenom 7,23, odmah iza Zvezdinog Young-Woo Seola.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:16Cosic ti dobar igrac? Dzaba ti odlasci na svaku utakmicu u zivotu ako smatras da je on dobar igrac
Momak je muha bez glave, igrac za Igmana, Goska i tako te klubove
Naravno da je dobar igrac. Momak igrao 8 razlicitih pozicija, konacno igra gdje i treba igrati i odmah briljira. Za nase uslove top igrac, Zeljo ga odbacio kao da je amater.
Isto vazi za Zeljkovica, odbacen a briljira u Srbiji.
Jest da je proslo godinu dana od ovoga ali ne treba omalozavati tek tako neke igrace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.