Kad ce update cijena na tm?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Od mene Zuka reži Osmanu 150k daj ih Mufti valjat će mu za Penisspora

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Treba Muftu pokupiti Mirvić dok mu se karijera nije raspala totalno. Nadam se da mali ima bar toliko mozga.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:41Od mene Zuka reži Osmanu 150k daj ih Mufti valjat će mu za Penisspora![]()

- GoskGabela
- Kontakt:
Jel realno da ovoliko kmece ovi HZ
Ono su fini i pošteni, nitko nije bio niti pijan niti drogiran sve uzorni gradzani

Ono su fini i pošteni, nitko nije bio niti pijan niti drogiran sve uzorni gradzani

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Vidi se da si kilometrima udaljen od graĐana.GoskGabela je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:52Jel realno da ovoliko kmece ovi HZ![]()
Ono su fini i pošteni, nitko nije bio niti pijan niti drogiran sve uzorni gradzani![]()
Niko nije rekao da niko nije pijan ili drogirani, rekao je da je momak htio klanjati, a ova zadojena marva mu to nije dopustila.
Ima li u Gabeli gradžana?
Povukli su se jer su izmanipulisani od strane jedne od bivših uprava koja ih je navukla na forum koji u potpunosti kontroliše.
Prije toga su pokušavali uređivati ovaj forum, tražili da se brišu postovi i kad im se nije izašlo u susret onda su napravili hajp preko svojih poltrona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam da je neki cirkus bio prije 5-6 godina oko toga.Ne mogu se sjetiti razloga , ali mislim da je isto bio belaj osim toga što si naveo da su neke forumaše bili bezveze banovali.Vjerovatno si upućeniji , ali malo malo budu neki problemi sa svima.Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:56
Povukli su se jer su izmanipulisani od strane jedne od bivših uprava koja ih je navukla na forum koji u potpunosti kontroliše.
Prije toga su pokušavali uređivati ovaj forum, tražili da se brišu postovi i kad im se nije izašlo u susret onda su napravili hajp preko svojih poltrona.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- GoskGabela
- Kontakt:
Eto baš ćemo vjerovati navijačima, inače su oni poznati po poštenju.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:56Vidi se da si kilometrima udaljen od graĐana.GoskGabela je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:52Jel realno da ovoliko kmece ovi HZ![]()
Ono su fini i pošteni, nitko nije bio niti pijan niti drogiran sve uzorni gradzani![]()
Niko nije rekao da niko nije pijan ili drogirani, rekao je da je momak htio klanjati, a ova zadojena marva mu to nije dopustila.
Ne znam kako u istu rečenicu ide vjera, droga i alkohol, Al eto valjda kod vas sve može

A tek ova trgikomedija sa zastavom, samo ispadate još veći de.bili nego što jeste
killafrommanilla je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:41Od mene Zuka reži Osmanu 150k daj ih Mufti valjat će mu za Penisspora![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma jok, vjerovaćemo policiji koja je ubila navijača Sarajeva i 15 godina kasnije nikad nisu uhapsili odgovornog, nego se još dodatno podsmijavaju tome.GoskGabela je napisao/la: ↑09 dec 2024, 13:07Eto baš ćemo vjerovati navijačima, inače su oni poznati po poštenju.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:56Vidi se da si kilometrima udaljen od graĐana.GoskGabela je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:52Jel realno da ovoliko kmece ovi HZ![]()
Ne znam kako u istu rečenicu ide vjera, droga i alkohol, Al eto valjda kod vas sve može![]()
A tek ova trgikomedija sa zastavom, samo ispadate još veći de.bili nego što jeste
Droga, alkohol, vjera i sve ostalo je stvar pojedinca i svako je individua za sebe i bira svoj put. Teško je to tebi, tako zadojenom, shvatiti. Da imaš mozga koliko ga nemaš shvatio bi da se na stadionu nalaze svi mogući slojevi društva, ali te i ne krivim jer ne shvataš, jer kako da to shvati neko ko prati klub koji ima 73 navijača po utakmici. Ali ko te yebe, tvoje mišljenje je svakako nebitno.

Pored toga što si zadojen i nepismen si, strašna kombinacija. Još da si u parama, bio bi opasniji od atomske bombe.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jel ziv admin?
- GoskGabela
- Kontakt:
Ajde putko brisi na Hosin brijeg i Širokacu pa prosipaj te fore. Ajme pogledat koliko vas je bilo pijano, drogirano i sa kriminalnim dosjeom na utakmici. Što niste snimili navodno udaranje tog dečka dok je.krenuo moliti?NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2024, 13:20Ma jok, vjerovaćemo policiji koja je ubila navijača Sarajeva i 15 godina kasnije nikad nisu uhapsili odgovornog, nego se još dodatno podsmijavaju tome.GoskGabela je napisao/la: ↑09 dec 2024, 13:07Eto baš ćemo vjerovati navijačima, inače su oni poznati po poštenju.
Ne znam kako u istu rečenicu ide vjera, droga i alkohol, Al eto valjda kod vas sve može![]()
Droga, alkohol, vjera i sve ostalo je stvar pojedinca i svako je individua za sebe i bira svoj put. Teško je to tebi, tako zadojenom, shvatiti. Da imaš mozga koliko ga nemaš shvatio bi da se na stadionu nalaze svi mogući slojevi društva, ali te i ne krivim jer ne shvataš, jer kako da to shvati neko ko prati klub koji ima 73 navijača po utakmici. Ali ko te yebe, tvoje mišljenje je svakako nebitno.![]()
Pored toga što si zadojen i nepismen si, strašna kombinacija. Još da si u parama, bio bi opasniji od atomske bombe.![]()
Što se tiče o zadojenosti i nepismenosti, nema nitko gori od vas sandzaklija što ste zaposjeli sela oko Sarajeva, pa umislili nešto.
Nk Gosk je nastao 1919 i od tad se tu igra nogomet za razliku od tvog partijskog i rezmiskog kluba nastalog 1946, tako da nam se možeš samo saget i popusit ga.
Zamisli selo malo a igrali davno prije vas nogomet, znam nezamislivi za vas kozojebe, Al tako je.

U Gabeli zvona zvone, tamo čobani svoje ovce gone.
Zvezda 1945, Partizan 1945, Sarajevo 1946, sva tri kluba osnovana kao projekti partije samo različitih ogranaka...
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne razumijem, ako voliš jedan fudbalski klub automatski ne možeš biti vjernik, moraš biti narkoman i alkoholičar?GoskGabela je napisao/la: ↑09 dec 2024, 13:07Eto baš ćemo vjerovati navijačima, inače su oni poznati po poštenju.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:56Vidi se da si kilometrima udaljen od graĐana.GoskGabela je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:52Jel realno da ovoliko kmece ovi HZ![]()
Momak htio da klanja, šta on ima s tim što je neko na istoj tribini alkoholičar? Nisu čitave Horde uzele klanjati pa da kažeš e nemoguće da su svi vjernici.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Problem je što mi ne bježimo od Vice, i kod nas sve znaš, crno na bijelo...

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Prije svega niste vi Vicina prčija nego Miloradova, ovaj prvi mu je samo pijun u šahovskoj igri. Dakle, vaš omiljeni batinjaš vam preuzeo klub i sad mu se klanjate, sve za pare pa i ljubav lešinara.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Na gostovanjima se koliko sam upoznat uvijek klanjalo i molilo u miru, ne znam sta je sad odjednom problem. Brz oporavak momku
Kada je gostujući igrač br. 27 ušao u kazneni prostor pokušavajući kontrolirati loptu, domaći obrambeni igrač br. 66 izazvao ga je udarcem po lijevom stopalu te je napadač pao na tlo. Sudac je bio u savršenoj poziciji i vidio lagani kontakt po stopalu te odlučio ne dosuditi kazneni udarac, što je i pokazao jasnim znakom ruke.
S obzirom na to da je kontakt po vrhu stopala bio lagan, Sudačka komisija podržava odluku suca. Nalazimo se u sivoj zoni, ali Sudačka komisija preferira da svi suci zadrže ovu liniju intervencije i ne dosuđuju kaznene udarce za takve lagane kontakte.
Pitari jel ovo penal?