Odlično poređenje, silovatelj i ubica sa nekim ko popije nepar piva i zapali džoint na utakmici.realnonerealan je napisao/la: ↑09 dec 2024, 16:05Znaci nije grijeh ako sjedim pored silovatelja i ubojice na kavi sa jos par kolega, pa nisam ja kao on. Samo smo se na kavi nasli... Islam svakako svatko tumaci kako mu odgovara.. Ja predlazem da na iducoj tekmi bude zajednicka molitva, bilo bi to zanimljivo.. Ili da se organiziraju vjerski skupovi navijaca.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 15:52Svako će odgovarati za sebe.realnonerealan je napisao/la: ↑09 dec 2024, 15:21
Jel taj uzorni vjernik svjestan okruzenja u kojem se nalazi na proputovanju do te utakmice i same utakmice na stadionu? Da je okruzen ljudima(pri tom mislim na istu navijacku grupu u kojoj je clan) koji konzumiraju alkohol, opojna sredstva, psuju itd ?? Ovaj iz grupe pusi joint i dere pivu, a frajer klanja pored njega.. Jel to dvoje ide skupa samo mi reci?
Nije grijeh stati pored osobe koja pije alkohol, naročito ako ti nisi tu zbog samog njega.
Najjači ste vi kojima je Islam sinonim za terorizam i dizanje stvari u vazduh i vaše tumačenje Islama trebamo svi slušati.
On će određivati ko je kakav vjernik.