46 u ligi, 4 u evropi čini mi se. Valjda će na proljeće skinuti taj maler kupaQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:06Ovo je 50. u ligi.. Znas li slucajno jel u kupu ili u evropi za Zelju zabio koji gol?BosniaBoston je napisao/la: ↑09 dec 2024, 20:0350. gol za Želju je danas postigao Krpić u 123. utakmici
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma nakon prosle sezone
U ovoj smo predobri. Meni se svidja taktika, napdacki se igra vecinom i atmosfera u timu je vrhunska. Nadam se plavom proljecu, jos se mi pitamo itetako. Zali Boze sto smo morali vratit Slogi odma bodove, ali tako je to kod nas 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Dobra polusezona je iza nas. Jeste da nam je letvica bila veoma nisko zbog prošle sezone, ali ovo je apsolutno zadovoljavajuće. Naravno, sve ovo pada u vodu ako ne zadržimo kostur ekipe i ako na ljeto krenemo ispočetka. Ovo što trenutno imamo je odlična osnova za nadogradnju ekipe i za dva prelazna roka bi se mogli uključiti u borbu za sami vrh tabele.
Sve to zavisi od finansija, pa ćemo vidjeti. Trenutni roster je poprilično skup i treba prvo vidjeti možemo li njega servisirati. Sigurno da bi prodaja Jabera popravila finansijsku konstrukciju i ljudi u klubu bi mogli bar malo odahnuti. Priča se još i o transferima Karamarka i Muftića, što mi se više ne sviđa nego što mi se sviđa, upravo zbog prvog pasusa koji sam napisao. Muftić i Karamarko su, uz Boljevića, naši najbolji igrači ove polusezone i nećemo im lako naći zamjene.
Odigrali smo mnogo dobrih utakmica i jednu očajnu (Sloga). Ono što moramo popraviti je igra protiv Zrinjskog i imaćemo dvije prilike za to. Jesu oni najbolja ekipa u ligi, ali svi se nekako nose sa njima, samo nas redovno odučavaju od fudbala skoro svih 90 minuta. Ako se Posušje, Radnik i Velež mogu nositi sa njima, možemo i mi odigrati pristojne utakmice.
Moram pohvaliti još i Denisa Ćorića. Pokazao je da je sjajan trener, broj postignutih golova u drugom poluvremenu ove sezone je najbolji pokazatelj koliko čovjek zna. To nam govori da sjajno prati utakmice i da je odlično fizički pripremio ekipu.
Četiri gola smo postigli u prvom poluvremenu, a čak 20 u drugom, čak 9 u posljednjih 15 minuta.
Idemo po plavo proljeće.
EDIT: Vidim da mi fali 6 golova, ovdje sam gledao statistiku,
https://int.soccerway.com/teams/bosnia- ... tatistics/
Sve to zavisi od finansija, pa ćemo vidjeti. Trenutni roster je poprilično skup i treba prvo vidjeti možemo li njega servisirati. Sigurno da bi prodaja Jabera popravila finansijsku konstrukciju i ljudi u klubu bi mogli bar malo odahnuti. Priča se još i o transferima Karamarka i Muftića, što mi se više ne sviđa nego što mi se sviđa, upravo zbog prvog pasusa koji sam napisao. Muftić i Karamarko su, uz Boljevića, naši najbolji igrači ove polusezone i nećemo im lako naći zamjene.
Odigrali smo mnogo dobrih utakmica i jednu očajnu (Sloga). Ono što moramo popraviti je igra protiv Zrinjskog i imaćemo dvije prilike za to. Jesu oni najbolja ekipa u ligi, ali svi se nekako nose sa njima, samo nas redovno odučavaju od fudbala skoro svih 90 minuta. Ako se Posušje, Radnik i Velež mogu nositi sa njima, možemo i mi odigrati pristojne utakmice.
Moram pohvaliti još i Denisa Ćorića. Pokazao je da je sjajan trener, broj postignutih golova u drugom poluvremenu ove sezone je najbolji pokazatelj koliko čovjek zna. To nam govori da sjajno prati utakmice i da je odlično fizički pripremio ekipu.
Četiri gola smo postigli u prvom poluvremenu, a čak 20 u drugom, čak 9 u posljednjih 15 minuta.
Idemo po plavo proljeće.

EDIT: Vidim da mi fali 6 golova, ovdje sam gledao statistiku,
https://int.soccerway.com/teams/bosnia- ... tatistics/
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bersaga
- Kontakt:
Neobična, čudna atmosfera, početak utakmice bez "Grbavice". Našem Crnom neka je lahka zemlja bosanska.
Što se tiče utakmice, imali smo loš početak i mnogo petljanja. Na kraju rutinska pobjeda i 3 boda. Suljo i Dangubić odlično ferceraju i to raduje. Boljevića malo prenijelo ali to je sve zbog Nede Turkovića i onog videa
Kalendarska godina sa dvije drastične polusezone. Ova nama bitnija je prošla odlično, 35 bodova iz 17 kola, u igri smo za to 3. mjesto a poprilično sigurni na 4. poziciji. Stručnom štabu obezbijediti što je moguće bolje uslove za nastavak sezone jer su ljudi zaslužili i pokazali da znaju.
Idemo dalje, malo odmoriti pa još jače na proljeće. VTŽ
Što se tiče utakmice, imali smo loš početak i mnogo petljanja. Na kraju rutinska pobjeda i 3 boda. Suljo i Dangubić odlično ferceraju i to raduje. Boljevića malo prenijelo ali to je sve zbog Nede Turkovića i onog videa

Kalendarska godina sa dvije drastične polusezone. Ova nama bitnija je prošla odlično, 35 bodova iz 17 kola, u igri smo za to 3. mjesto a poprilično sigurni na 4. poziciji. Stručnom štabu obezbijediti što je moguće bolje uslove za nastavak sezone jer su ljudi zaslužili i pokazali da znaju.
Idemo dalje, malo odmoriti pa još jače na proljeće. VTŽ
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Ne treba se opustati sto se tice 4. Mjesta, gledajuci raspored imamo 5 teskih tekmi u nastavku. Gledam sad snimak i centarsut Huse, kad bi Galic smotani imao jedan centarsut slican po utakmici, Krpic bi imao 15 golova.Bersaga je napisao/la: ↑09 dec 2024, 23:12Neobična, čudna atmosfera, početak utakmice bez "Grbavice". Našem Crnom neka je lahka zemlja bosanska.
Što se tiče utakmice, imali smo loš početak i mnogo petljanja. Na kraju rutinska pobjeda i 3 boda. Suljo i Dangubić odlično ferceraju i to raduje. Boljevića malo prenijelo ali to je sve zbog Nede Turkovića i onog videa![]()
Idemo dalje, malo odmoriti pa još jače na proljeće. VTŽ![]()
Fk Željezničar.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Bravo Zeljo, hvala ekipi i strucnom stabu na normalnoj polusezoni nakon one patnje prosle sezone, nadam se da cemo se dodatno pojacati gdje treba na pauzi sada i napast plavo proljece
Curva Sud
- Bersaga
- Kontakt:
To svakako, ali moramo priznati da je to prednost koju će ozbiljna ekipa iskoristiti. Raspored nam je težak ali spomenuo sam to 4. mjesto jer sam pogledao u raspored Veleža i Širokog Brijega. Na papiru je tu samo jedna lakša, obje ekipe će igrati protiv GOŠK-a, ostale baš neugodne. Uz dužno poštovanje njima ali nemaju kvaliteta za nešto više, osim ako se ne pojačaju preko zimske pauze. Suljo je broj jedan u ligi kada je u pitanju igra glavom. Ako unaprijedimo bekove bit će i "nabijanja" statistike za ofanzivce.Pablo11 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 23:17Ne treba se opustati sto se tice 4. Mjesta, gledajuci raspored imamo 5 teskih tekmi u nastavku. Gledam sad snimak i centarsut Huse, kad bi Galic smotani imao jedan centarsut slican po utakmici, Krpic bi imao 15 golova.Bersaga je napisao/la: ↑09 dec 2024, 23:12Neobična, čudna atmosfera, početak utakmice bez "Grbavice". Našem Crnom neka je lahka zemlja bosanska.
Što se tiče utakmice, imali smo loš početak i mnogo petljanja. Na kraju rutinska pobjeda i 3 boda. Suljo i Dangubić odlično ferceraju i to raduje. Boljevića malo prenijelo ali to je sve zbog Nede Turkovića i onog videa![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Imao je dobar centarsut u prvom poluvremenu, kada je Dangubic glavom pogodio stativu, sasvim korektna danas utakmica sa njegove strane.Pablo11 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 23:17Ne treba se opustati sto se tice 4. Mjesta, gledajuci raspored imamo 5 teskih tekmi u nastavku. Gledam sad snimak i centarsut Huse, kad bi Galic smotani imao jedan centarsut slican po utakmici, Krpic bi imao 15 golova.Bersaga je napisao/la: ↑09 dec 2024, 23:12Neobična, čudna atmosfera, početak utakmice bez "Grbavice". Našem Crnom neka je lahka zemlja bosanska.
Ali centarsut Markovica kod drugog gola
K’o Benjamin Colic nekada

K’o Benjamin Colic nekada
Za mene Markovic skroz korektan igrac. Naravno mora par kila skinuti, ali kakve smo bekove gledali, djeluje sasvim ok. Za citavu polusezonu zelim se zahvaliti Radovcu, milina ga je gledati, maestro pravi. Usutkao je sve koji su ga pljuvali jer je pitar.
Fk Željezničar.
@braco, možeš li vidjeti koji je Krpić u ukupnoj listi strijelaca Želje u historiji?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Cini mi se da je 12. Na listi. Gledam snimak, ovo nije klasican lakat, mogao je ostaviti zuti karton, ali eto znamo kome idemo prvu tekmu pa vjerovatno je i to uticalo na odluku.
Fk Željezničar.
Lupa raja gluposti,Rahimic se ne bi nikad prihvatio posla u Zelji u doba kad se Bekric prihvatio,takodje ni Coric se ne bi prihvatio posla kad je Mulalic. Mulalic i Bekric su te sezone izvukli europu u kojoj smo mi uzeli finih para i zivnuli malo,Bekric je te sezone ubo sa glavna nasa 2 igraca Hodzicem mladjim i Santosom,a Mulalic sa motivacijom i izvukli maksimum iz te sezone. I hvala im,ne zasluzuju da ih ovde svakakve spodobe pljuju.let3 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 22:03Ne sporim da je Rahimic bolji direktor od Bekrica, pa to je jasno. Ali necu da ga pljujem zbog zasluga iz igrackih danabhsport je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:57Jeste vidjeli kako se brzo zaboravi rumeni žohar, spletkar i ublehaš. Mislio se uvaliti na finu cifru i prosipati patetiku.let3 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:35Dva prava covjeka su dovoljna da se pokrenu stvari na bolje. Kod nas je to slucaj sa Coricem i Rahimicem, u odnosu na proslu sezonu i brukanje.
Kad imas dobrog direktora prvo se kutarises skarta, ne gomilas ih, ne dovodis bezveze, dovedes par pravih pojacanja i to se odmah vidi.
Druga stvar trener, trenazni proces, taktika, disciplina i sve veznao za teren. I tu je napravljen ocigledan napredak u odnosu na proslu sezonu.
U nekim normalnim uslovima 4 mjesto na polusezoni bi bio znak za alarme. Ali kad si kokuz i nemas para za bolje, onda ganjas Evropu. Jbg, takva su vremena.
Veceras rutinski. I dalje stojim da Zelji treba bolji/mlađi/brzi napadac od Krpica, ali svaka mu cas za hattrickbez obzira sto je protivnik bio Gosk. Asistencija Karjasevica kod treceg
![]()
Boljevic, nas najbolji igrac ove polusezone, napravi amatersku glupost kod 3-1 i sad ce dobiti suspenziju bezveze![]()
Najveći plus polusezone je odmicanje rumenog u špajz iz kuhinje.Bekric je zeljovac.
Jos veci napredak je bio na poziciji sefa struke. Coric je dosta bolji trener od prethodnika (Mulalic, Basic, Arap, Akrapovic). Svi ovi ranije su imali svoje bubice, bili zadrti i pravili gluposti. Coric to ne radi, dosta je racionalniji i mudriji. Druga je stvar sto nema ekipu za ganjanja titule.
Pobjeda za kvalitetan završetak prvog dijela
Od prve utakmice sa Širokim do večeras jasno se vidi uzlazna putanja kojom cijeli tim ide. Od fizičke spreme, mentalnog fokusa, atmosfere u ekipi pa do taktičke discipline, mada smatram da ova ekipa može još više. Mnogo će zavisiti od prelaznog roka – ko će otići, koliko ćemo zaraditi i koga ćemo dovesti, ali o tome drugom prilikom.
Što se tiče same utakmice, sigurno je da je ovo bila naša najbolja partija u ovom dijelu sezone, ali bojim se da protivnik ipak nije bio dovoljno ozbiljan kako bismo mogli početi sanjati Željino proljeće. Ipak, u ovom trenutku, upravo nam je ovakav protivnik bio potreban da napunimo samopouzdanje za drugi dio prvenstva i vrlo težak raspored koji nas očekuje na proljeće.
Mnogo toga se popravilo, ali protivnici nam i dalje prelako stvaraju prilike iz kontranapada. Bekovi su neodlučni u pojedinim trenucima, a pogreške u dodavanjima na 70 metara često rezultiraju opasnim kontranapadima. Ipak, sve u svemu, igra je mnogo bolja nego na početku sezone.
Igrač utakmice: Bez premca, Sulejman Krpić. Večeras je djelovao kao u svojim najboljim danima, potpuno preporođen dolaskom Denisa, ali i Dangubića. Lično sam oduševljen i nadam se da će nastaviti s ovakvim igrama.
Iznad crte: Svi su bili dobri, i obzirom na rezultat i statistiku, neću nikoga staviti ispod crte. Definitivno su se, uz Sulju, istakli Dangubić, Radovac, Al Jaber, Boljević, Karamarko i Karjašević, mada ni ostali nisu bili daleko.
Posebno bih spomenuo Markovića, koji je, po mom mišljenju, večeras odigrao svoju najbolju utakmicu ove sezone. Znam da može i bolje i nadam se da ćemo to vidjeti u narednom dijelu sezone, jer nam je itekako potreban u najboljem izdanju. Isto važi i za Galića, koji postaje konstanta u zadnjih nekoliko utakmica.
Ne treba zaboraviti ni Šukilovića i Cvetanovskog, koji su se vrlo korektno pokazali.
--------
Možda GOŠK nije protivnik poslije kojeg možemo sanjati velike stvari, ali ova pobjeda će sigurno biti dovoljna da spere gorak okus nakon poraza i očajne igre protiv Sloge.
--------
Jedina mrlja na pobjedu je crveni karton, ali dešava se. Šta da se radi – idemo dalje. Nazovimo to trenutkom nepažnje i gluposti koji se neće ponoviti. Boljević je i dalje naš najbolji igrač, i ovaj potez to ne može promijeniti. Nekada nervira ali svaku utakmicu je tu da da svoj doprinos. Raduje da mu se pridružuju i ostali na tom nivou. Mnogo nade ulijeva ovaj dio sezone.
---------
Lijepo je doći i odgledati utakmicu bez trenutka sumnje u pobjedu čak i kada smo primili pogodak. Još da malo popravimo navijački kodeks pa da ne pljujemo vlastite igrače sa tribina na prvu grešku i bit će to dobro.
moSa ljoŽe
Od prve utakmice sa Širokim do večeras jasno se vidi uzlazna putanja kojom cijeli tim ide. Od fizičke spreme, mentalnog fokusa, atmosfere u ekipi pa do taktičke discipline, mada smatram da ova ekipa može još više. Mnogo će zavisiti od prelaznog roka – ko će otići, koliko ćemo zaraditi i koga ćemo dovesti, ali o tome drugom prilikom.
Što se tiče same utakmice, sigurno je da je ovo bila naša najbolja partija u ovom dijelu sezone, ali bojim se da protivnik ipak nije bio dovoljno ozbiljan kako bismo mogli početi sanjati Željino proljeće. Ipak, u ovom trenutku, upravo nam je ovakav protivnik bio potreban da napunimo samopouzdanje za drugi dio prvenstva i vrlo težak raspored koji nas očekuje na proljeće.
Mnogo toga se popravilo, ali protivnici nam i dalje prelako stvaraju prilike iz kontranapada. Bekovi su neodlučni u pojedinim trenucima, a pogreške u dodavanjima na 70 metara često rezultiraju opasnim kontranapadima. Ipak, sve u svemu, igra je mnogo bolja nego na početku sezone.
Igrač utakmice: Bez premca, Sulejman Krpić. Večeras je djelovao kao u svojim najboljim danima, potpuno preporođen dolaskom Denisa, ali i Dangubića. Lično sam oduševljen i nadam se da će nastaviti s ovakvim igrama.
Iznad crte: Svi su bili dobri, i obzirom na rezultat i statistiku, neću nikoga staviti ispod crte. Definitivno su se, uz Sulju, istakli Dangubić, Radovac, Al Jaber, Boljević, Karamarko i Karjašević, mada ni ostali nisu bili daleko.
Posebno bih spomenuo Markovića, koji je, po mom mišljenju, večeras odigrao svoju najbolju utakmicu ove sezone. Znam da može i bolje i nadam se da ćemo to vidjeti u narednom dijelu sezone, jer nam je itekako potreban u najboljem izdanju. Isto važi i za Galića, koji postaje konstanta u zadnjih nekoliko utakmica.
Ne treba zaboraviti ni Šukilovića i Cvetanovskog, koji su se vrlo korektno pokazali.
--------
Možda GOŠK nije protivnik poslije kojeg možemo sanjati velike stvari, ali ova pobjeda će sigurno biti dovoljna da spere gorak okus nakon poraza i očajne igre protiv Sloge.
--------
Jedina mrlja na pobjedu je crveni karton, ali dešava se. Šta da se radi – idemo dalje. Nazovimo to trenutkom nepažnje i gluposti koji se neće ponoviti. Boljević je i dalje naš najbolji igrač, i ovaj potez to ne može promijeniti. Nekada nervira ali svaku utakmicu je tu da da svoj doprinos. Raduje da mu se pridružuju i ostali na tom nivou. Mnogo nade ulijeva ovaj dio sezone.
---------
Lijepo je doći i odgledati utakmicu bez trenutka sumnje u pobjedu čak i kada smo primili pogodak. Još da malo popravimo navijački kodeks pa da ne pljujemo vlastite igrače sa tribina na prvu grešku i bit će to dobro.
moSa ljoŽe
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Mislim da bi se i Sehic vratio s njim bi bio pun pogodak,on moze jos 2 sezone sigurno odigrati u nasoj ligiOrvel je napisao/la: ↑09 dec 2024, 22:41Ako mislis na golmana Goska koji je ustvari nase dijete, ja samo mogu reci da sam bio u strahu u jednom trenutku kad se razbranio da ce nas pokopati. Ali to su mi traume proslih sezona kad nismo mogli gola zabiti nikome i onda primali glupe golove i gubili bodove.
Sad je sve drugacije i ovaj napadacki Zeljo je ono sto zelim da gledam.
Ako Mufta uspije dogovoriti transfer, volio bih da se Abdulahovic i Karic ukrste i nek brani bolji. Odlicna 3 golmana.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Šehić teško u januaru.Ejnur je napisao/la: ↑10 dec 2024, 01:24Mislim da bi se i Sehic vratio s njim bi bio pun pogodak,on moze jos 2 sezone sigurno odigrati u nasoj ligiOrvel je napisao/la: ↑09 dec 2024, 22:41Ako mislis na golmana Goska koji je ustvari nase dijete, ja samo mogu reci da sam bio u strahu u jednom trenutku kad se razbranio da ce nas pokopati. Ali to su mi traume proslih sezona kad nismo mogli gola zabiti nikome i onda primali glupe golove i gubili bodove.
Sad je sve drugacije i ovaj napadacki Zeljo je ono sto zelim da gledam.
Ako Mufta uspije dogovoriti transfer, volio bih da se Abdulahovic i Karic ukrste i nek brani bolji. Odlicna 3 golmana.
Vjerovatno ima ugovor do ljeta a i prvi je golman u svom klubu.
Također vjerujem da bi se Šeha vratio, gotovo sam siguran.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Coric i Rahimic su prihvatili klub u idealnom stanju? Corica je samo zanimalo da se zavrsi sezona, nije gledao ni pare ni nista. Isti taj Bekric je obecao da ce produziti i Santos i Hodzic pa je pojeo ****. Pokusavao je mnoge svoje igrace gurnuti preko raznih menadzera, ali mu nije uspjelo. Isto tako kada je Jaber sjedio na klupi, kada je trazio razgovor sa Bekricem, isti se nije ni pojavio u klubu, da ne pricam da je trazio da ne igra u pocetku. Pomalo nevjerovatno da neko brani rumenog nakon svega jer je ‘domaci’.Ejnur je napisao/la: ↑10 dec 2024, 01:05Lupa raja gluposti,Rahimic se ne bi nikad prihvatio posla u Zelji u doba kad se Bekric prihvatio,takodje ni Coric se ne bi prihvatio posla kad je Mulalic. Mulalic i Bekric su te sezone izvukli europu u kojoj smo mi uzeli finih para i zivnuli malo,Bekric je te sezone ubo sa glavna nasa 2 igraca Hodzicem mladjim i Santosom,a Mulalic sa motivacijom i izvukli maksimum iz te sezone. I hvala im,ne zasluzuju da ih ovde svakakve spodobe pljuju.let3 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 22:03Ne sporim da je Rahimic bolji direktor od Bekrica, pa to je jasno. Ali necu da ga pljujem zbog zasluga iz igrackih danaBekric je zeljovac.
Jos veci napredak je bio na poziciji sefa struke. Coric je dosta bolji trener od prethodnika (Mulalic, Basic, Arap, Akrapovic). Svi ovi ranije su imali svoje bubice, bili zadrti i pravili gluposti. Coric to ne radi, dosta je racionalniji i mudriji. Druga je stvar sto nema ekipu za ganjanja titule.
Fk Željezničar.
Toulouse!

Obavezno dogovoriti još igrača iz Arabije. Nije se o nama ovoliko pričalo i pisalo u drugim zemljama jako dugo vremena.

Obavezno dogovoriti još igrača iz Arabije. Nije se o nama ovoliko pričalo i pisalo u drugim zemljama jako dugo vremena.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Brate cinjenicno stanje je da su nam 2 igraca donijela dugo ocekivanu europu a ta 2 igraca je Bekric iskopao i doveo u doba kad smo bili na niskim granam i zimske pripreme radili u Konjicu po onom minusu,gdje nismo ni prijateljsku mogli dogovorit pa nam redom otkazivali.Pablo11 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 01:48Coric i Rahimic su prihvatili klub u idealnom stanju? Corica je samo zanimalo da se zavrsi sezona, nije gledao ni pare ni nista. Isti taj Bekric je obecao da ce produziti i Santos i Hodzic pa je pojeo ****. Pokusavao je mnoge svoje igrace gurnuti preko raznih menadzera, ali mu nije uspjelo. Isto tako kada je Jaber sjedio na klupi, kada je trazio razgovor sa Bekricem, isti se nije ni pojavio u klubu, da ne pricam da je trazio da ne igra u pocetku. Pomalo nevjerovatno da neko brani rumenog nakon svega jer je ‘domaci’.Ejnur je napisao/la: ↑10 dec 2024, 01:05Lupa raja gluposti,Rahimic se ne bi nikad prihvatio posla u Zelji u doba kad se Bekric prihvatio,takodje ni Coric se ne bi prihvatio posla kad je Mulalic. Mulalic i Bekric su te sezone izvukli europu u kojoj smo mi uzeli finih para i zivnuli malo,Bekric je te sezone ubo sa glavna nasa 2 igraca Hodzicem mladjim i Santosom,a Mulalic sa motivacijom i izvukli maksimum iz te sezone. I hvala im,ne zasluzuju da ih ovde svakakve spodobe pljuju.let3 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 22:03
Ne sporim da je Rahimic bolji direktor od Bekrica, pa to je jasno. Ali necu da ga pljujem zbog zasluga iz igrackih danaBekric je zeljovac.
Tako da nemoj mi molim te poredit ovu situaciju sad Zelje i onu kad su bili Mulalic i Bekric i hvala Bogu da nije ista situacija i ne ponovila se nikad. Da je imao gresaka imao i Bekric i Mulalic al su imali vise dobrih strana.
Evo Rahimic je sad imao bolje uslove, ima i bolje iskustvo i znanje od Bekrica pa je napravio gresku sa Vukojom i Đoricem,al to da je Bekric uradio doveo nekoga pa da mu je taj igrac otisao za 2 mjeseca bilo bi drvlje i kamenje po njemu,al posto je Rahimic u pitanju tu se onda pise kako je on mudar i nece nezadovoljnog igraca u timu itd..
Da se razumijemo nisam protiv Rahimica i Corica da me ne bi neko etiketirao,cak naprotiv vidi se napredak hvala Bogu al smo i ulozili i napredak je normalno i ocekivan.
Ps ne branim ja samo Bekrica i Mulalica nego i ostale Zeljine ljude koji su spremni u svakom momentu doci i pomoci u skladu sa njihovim mogucnostima.
Adzem,Joldic itd itd,a ne da neko raznim nadimcima pljuje Zeljine ljude.
Hvala njima, sve su to zeljini vojnici, ali taj anti fudbal ne bi vise nikad gledao. Rak za oci kad se sjetim utakmica i patnje, sad u konjicu na 0:2 nasi trce da zabiju jos koji gol. Da ye nadovezem za Jabera da je suplja, ne vjerujte svakome.Ejnur je napisao/la: ↑10 dec 2024, 02:50Brate cinjenicno stanje je da su nam 2 igraca donijela dugo ocekivanu europu a ta 2 igraca je Bekric iskopao i doveo u doba kad smo bili na niskim granam i zimske pripreme radili u Konjicu po onom minusu,gdje nismo ni prijateljsku mogli dogovorit pa nam redom otkazivali.Pablo11 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 01:48Coric i Rahimic su prihvatili klub u idealnom stanju? Corica je samo zanimalo da se zavrsi sezona, nije gledao ni pare ni nista. Isti taj Bekric je obecao da ce produziti i Santos i Hodzic pa je pojeo ****. Pokusavao je mnoge svoje igrace gurnuti preko raznih menadzera, ali mu nije uspjelo. Isto tako kada je Jaber sjedio na klupi, kada je trazio razgovor sa Bekricem, isti se nije ni pojavio u klubu, da ne pricam da je trazio da ne igra u pocetku. Pomalo nevjerovatno da neko brani rumenog nakon svega jer je ‘domaci’.Ejnur je napisao/la: ↑10 dec 2024, 01:05
Lupa raja gluposti,Rahimic se ne bi nikad prihvatio posla u Zelji u doba kad se Bekric prihvatio,takodje ni Coric se ne bi prihvatio posla kad je Mulalic. Mulalic i Bekric su te sezone izvukli europu u kojoj smo mi uzeli finih para i zivnuli malo,Bekric je te sezone ubo sa glavna nasa 2 igraca Hodzicem mladjim i Santosom,a Mulalic sa motivacijom i izvukli maksimum iz te sezone. I hvala im,ne zasluzuju da ih ovde svakakve spodobe pljuju.
Tako da nemoj mi molim te poredit ovu situaciju sad Zelje i onu kad su bili Mulalic i Bekric i hvala Bogu da nije ista situacija i ne ponovila se nikad. Da je imao gresaka imao i Bekric i Mulalic al su imali vise dobrih strana.
Evo Rahimic je sad imao bolje uslove, ima i bolje iskustvo i znanje od Bekrica pa je napravio gresku sa Vukojom i Đoricem,al to da je Bekric uradio doveo nekoga pa da mu je taj igrac otisao za 2 mjeseca bilo bi drvlje i kamenje po njemu,al posto je Rahimic u pitanju tu se onda pise kako je on mudar i nece nezadovoljnog igraca u timu itd..
Da se razumijemo nisam protiv Rahimica i Corica da me ne bi neko etiketirao,cak naprotiv vidi se napredak hvala Bogu al smo i ulozili i napredak je normalno i ocekivan.
Ps ne branim ja samo Bekrica i Mulalica nego i ostale Zeljine ljude koji su spremni u svakom momentu doci i pomoci u skladu sa njihovim mogucnostima.
Adzem,Joldic itd itd,a ne da neko raznim nadimcima pljuje Zeljine ljude.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.