Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: 21 . Kolo PLBIH
Leotar 2-0 Sloboda - Nadoknada izgubljenih bodova protiv Želje. Sloboda - niđe veze ekipa.
Rudar 3-1 Slavija - Domaći su daleko kvalitetniji.
Zvijezda 0-1 Velež - Odović kralj!
Travnik 2-0 Drina - Rutinsko-siledžijski.
Budućnost 1-1 Zrinjski - Banovićani i nisu toliko loši koliko rezultati govore, ali će, nažalost, ispasti. Bod dovoljan gostima, koji moraju opstati.
Borac 2-0 Sarajevo - Iako igraju u korist mog Kluba ne očekujem naročito mnogo od komšija. Previše su loši za osvajanje bod(ova). Kamo sreće da griješim, ali sumnjam.
Olimpic 1-0 Čelik - Ekipe su tu negdje, pa je realniji X (0:0), ali bih volio da Olimpik izbori Europu, a za to će im biti potrebni bodovi. S toga kec kao prognoza.
ŽELjEZNIČAR 3-0 Široki Brijeg - Mislim da je prolazom u finale prestao krizni period. Očekujem sigurnu pobjedu i crveni karton za goste.
Budućnost 1-1 Zrinjski - Banovićani i nisu toliko loši koliko rezultati govore, ali će, nažalost, ispasti. Bod dovoljan gostima, koji moraju opstati.
Borac 2-0 Sarajevo - Iako igraju u korist mog Kluba ne očekujem naročito mnogo od komšija. Previše su loši za osvajanje bod(ova). Kamo sreće da griješim, ali sumnjam.
Olimpic 1-0 Čelik - Ekipe su tu negdje, pa je realniji X (0:0), ali bih volio da Olimpik izbori Europu, a za to će im biti potrebni bodovi. S toga kec kao prognoza.
ŽELjEZNIČAR 3-0 Široki Brijeg - Mislim da je prolazom u finale prestao krizni period. Očekujem sigurnu pobjedu i crveni karton za goste.
U kolu poslije polufinala kupa odmah se ponovo susrecu isti parovielSaik je napisao/la:Leotar 2-0 Sloboda - Nadoknada izgubljenih bodova protiv Želje. Sloboda - niđe veze ekipa.
Budućnost 1-1 Zrinjski - Banovićani i nisu toliko loši koliko rezultati govore, ali će, nažalost, ispasti.. Bod dovoljan gostima, koji moraju opstati.
Olimpic 1-0 Čelik - Ekipe su tu negdje, ali bih volio da Olimpik izbori Europu, a za to će im biti potrebni bodovi.
Zanimljivo..
- zlaya_tm87
- Kontakt:
BoJac - Sarajevo 0:1
Željezničar - Široki 2:0
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Kako bi ovo bilo dobro, daj Boze da se ostvari.zlaya_tm87 je napisao/la:BoJac - Sarajevo 0:1
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zlaya_tm87 je napisao/la:BoJac - Sarajevo 0:1

- pintol_TM87
- Kontakt:
Joj GLAVNI smo
to to samo postavljaj slike..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
19.9.2009.Celik Olimpic 1-2
11.9.2010.Celik-Olimpik 0-1
mislim da je doslo vrijeme naplate duga
11.9.2010.Celik-Olimpik 0-1
mislim da je doslo vrijeme naplate duga
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Leotar-Sloboda
Tvrda utakmica ce ovo biti,bez puno lepote i bez mnogo golova,Sloboda je prosula bodove protiv Zrinjskog proslo kolo i trazice popravni u Trebinju,ali tesko ce na Policama ne do pobede nego do neresenog.
Rudar-Slavija
Rudar je odlicno usao u sezonu i nada se borbi za evropu,dok Slavija je isto u gornjem domu ali ne pomislja na ulazak u krug kandidata za evropska takmicenja.Danas sam procitao da Rudar ima nekih problema sa povredama,sad ne znam koliko su im to bitni igraci za igru,ali ocekujem jednu zanimljivu utakmicu u kojoj bi obe ekipe trebale odigrati napadacki i barem 3 gola na utakmici.Rudar je blize pobedi i verovatno ce pobediti.
Zvijezda-Velez
Obe ekipe su u dobroj formi,Zvijezda je deklasirala Siroki,pa onda dobila u gostima i Drinu i zeli da nastavi taj niz,dok Velez sa druge strane nakon dolaska Odovica ponovo dobija na samopouzdanju,glavni cilj im je opstanak i do njega ce verovatno doci.Ovde takodje ocekujem jednu otvorenu utakmicu i verovatno pobedu Zvijezde.
Travnik-Drina
Ovo je pobeda domacina samo takva,domacinska ekipa kakva je Travnik nece dopustiti da ih pobedi Drina.
Buducnost-Zrinjski
Domacin je prezaljen od vecine pa im ova utakmica relativno nista ne znaci,iz Banovica su gosti dosta puta odneli bodove,pa ne vidim zasto ne bi i Zrinjski koji ima veliku pomoc "iza kulisa".
Borac-Sarajevo
Pravi derbi,za oko ce mozda lepsi biti susret na Grbavici,ali ova je za mene kvalitetnija utakmica.Borac je favorit i ako ovo prezivi sa pobedom onda je mislim i zvanicno gotovo prvenstvo.Sa druge strane Sarajevo nije neka ekipa,Varesanovic nema taj kvalitet i autoritet da poslozi ovu mora se reci odlicnu ekipu sa nekoliko sjajnih pojedinaca koji su medju najboljim na svojim pozicijama u ligi,da je Musemic sada na klupi oni bi mozda bili i veoma blizu titule,ovako morace da se zadovolje malo nizim pozicijama.Drago mi je sto cu u predvecerje moci pogledati ovaj mec a neka pobedi bolji.
ZEljo-Siroki
Kao sto sam rekao ovo bi mogla da bude lepsa utakmica za oko od one u Banja Luci,za razliku od kupa ocekujem golove na Grbavici i nadam se pobedi Zelje za cuvanje nade o eventualnoj tituli.Na ruku im ide sto se mec igra u nedelju i znace rezultat iz Banja Luke tako da ce znati sta im je ciniti.Nazalost opet kada je prenos Zelje na TV-u nece uspeti odgledati ovaj mec,mozda jedino drugo poluvreme.
Olimpic-Celik
Kao i u slucaju Zelje i Sirokog nema tajni ovde,odigrali su u kratkom roku dva meca,tako da ekipe znaju u kakvoj su formi protivnici.Ponovo jedna tvrda utakmica u kojoj bi Celik mozda mogao da odnese neki bod.
Tvrda utakmica ce ovo biti,bez puno lepote i bez mnogo golova,Sloboda je prosula bodove protiv Zrinjskog proslo kolo i trazice popravni u Trebinju,ali tesko ce na Policama ne do pobede nego do neresenog.
Rudar-Slavija
Rudar je odlicno usao u sezonu i nada se borbi za evropu,dok Slavija je isto u gornjem domu ali ne pomislja na ulazak u krug kandidata za evropska takmicenja.Danas sam procitao da Rudar ima nekih problema sa povredama,sad ne znam koliko su im to bitni igraci za igru,ali ocekujem jednu zanimljivu utakmicu u kojoj bi obe ekipe trebale odigrati napadacki i barem 3 gola na utakmici.Rudar je blize pobedi i verovatno ce pobediti.
Zvijezda-Velez
Obe ekipe su u dobroj formi,Zvijezda je deklasirala Siroki,pa onda dobila u gostima i Drinu i zeli da nastavi taj niz,dok Velez sa druge strane nakon dolaska Odovica ponovo dobija na samopouzdanju,glavni cilj im je opstanak i do njega ce verovatno doci.Ovde takodje ocekujem jednu otvorenu utakmicu i verovatno pobedu Zvijezde.
Travnik-Drina
Ovo je pobeda domacina samo takva,domacinska ekipa kakva je Travnik nece dopustiti da ih pobedi Drina.
Buducnost-Zrinjski
Domacin je prezaljen od vecine pa im ova utakmica relativno nista ne znaci,iz Banovica su gosti dosta puta odneli bodove,pa ne vidim zasto ne bi i Zrinjski koji ima veliku pomoc "iza kulisa".
Borac-Sarajevo
Pravi derbi,za oko ce mozda lepsi biti susret na Grbavici,ali ova je za mene kvalitetnija utakmica.Borac je favorit i ako ovo prezivi sa pobedom onda je mislim i zvanicno gotovo prvenstvo.Sa druge strane Sarajevo nije neka ekipa,Varesanovic nema taj kvalitet i autoritet da poslozi ovu mora se reci odlicnu ekipu sa nekoliko sjajnih pojedinaca koji su medju najboljim na svojim pozicijama u ligi,da je Musemic sada na klupi oni bi mozda bili i veoma blizu titule,ovako morace da se zadovolje malo nizim pozicijama.Drago mi je sto cu u predvecerje moci pogledati ovaj mec a neka pobedi bolji.
ZEljo-Siroki
Kao sto sam rekao ovo bi mogla da bude lepsa utakmica za oko od one u Banja Luci,za razliku od kupa ocekujem golove na Grbavici i nadam se pobedi Zelje za cuvanje nade o eventualnoj tituli.Na ruku im ide sto se mec igra u nedelju i znace rezultat iz Banja Luke tako da ce znati sta im je ciniti.Nazalost opet kada je prenos Zelje na TV-u nece uspeti odgledati ovaj mec,mozda jedino drugo poluvreme.
Olimpic-Celik
Kao i u slucaju Zelje i Sirokog nema tajni ovde,odigrali su u kratkom roku dva meca,tako da ekipe znaju u kakvoj su formi protivnici.Ponovo jedna tvrda utakmica u kojoj bi Celik mozda mogao da odnese neki bod.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
borac-sarajevo 1 da je sarajevo u najačem sastavu x
željo -široki 1 tu su po kvalitetu ,domači teren prednost želje
rudar-slavija 1 slavija slab gost
leotar-sloboda 1 sloboda dosta oslabljena
travnik -drina 1 šta reči za drinu
zvijezda-velež 1x velež nema šta izgubiti
olimpic-čelik 1 olimpicu ostalo još samo prvenstvo
budučnost -zrinjski 1 mora se zrinjskom negdje vratiti dvije pobjede u zadnjim minutama
željo -široki 1 tu su po kvalitetu ,domači teren prednost želje
rudar-slavija 1 slavija slab gost
leotar-sloboda 1 sloboda dosta oslabljena
travnik -drina 1 šta reči za drinu
zvijezda-velež 1x velež nema šta izgubiti
olimpic-čelik 1 olimpicu ostalo još samo prvenstvo
budučnost -zrinjski 1 mora se zrinjskom negdje vratiti dvije pobjede u zadnjim minutama
- Just do it
- Kontakt:
LEOTAR SLOBODA 1 2:0
RUDAR P. SLAVIJA 1 1:0 mada mislim da moze ovdje slavija do bodova
ZVIJEZDA VELEŽ 1 3:0
TRAVNIK DRINA Z. 1 2:0
BUDUĆNOST ZRINJSKI x 1:1
BORAC SARAJEVO 1 2:0
OLIMPIK CELIK 1 1:0
ZELJEZNICAR SIROKI B 1 1:0
RUDAR P. SLAVIJA 1 1:0 mada mislim da moze ovdje slavija do bodova
ZVIJEZDA VELEŽ 1 3:0
TRAVNIK DRINA Z. 1 2:0
BUDUĆNOST ZRINJSKI x 1:1
BORAC SARAJEVO 1 2:0
OLIMPIK CELIK 1 1:0
ZELJEZNICAR SIROKI B 1 1:0
LEOTAR - SLOBODA 1 kec ko leotar
TRAVNIK - DRINA 1 nema drina šansi, i da real dođe ovdje je kec
BUDUĆNOST - ZRINJSKI 2 bez obzira na optimizam u budućnosti, zrinjski je mnogo bolji i imaju jači tim, i spletom okolnosti su na lošoj poziciji
ZVIJEZDA - VELEŽ x po meni utakmica koja će biti zanimljiva, sa podjelom bodova
RUDAR - SLAVIJA 1x nezahvalno za prognozu, slavija nije loša i može do boda
OLIMPIK - ČELIK x za prestiž
BORAC - SARAJEVO x čini mi se da borac nije uvjerljiv kao jesenas, i sarajevo bez obzira na suspenzije igrača može do boda
ŽELJEZNIČAR - ŠIROKI 1 ma široki nije ekipa ni izbliza kao prije nekoliko godina, nemaju šta tražiti na grbavici
TRAVNIK - DRINA 1 nema drina šansi, i da real dođe ovdje je kec
BUDUĆNOST - ZRINJSKI 2 bez obzira na optimizam u budućnosti, zrinjski je mnogo bolji i imaju jači tim, i spletom okolnosti su na lošoj poziciji
ZVIJEZDA - VELEŽ x po meni utakmica koja će biti zanimljiva, sa podjelom bodova
RUDAR - SLAVIJA 1x nezahvalno za prognozu, slavija nije loša i može do boda
OLIMPIK - ČELIK x za prestiž
BORAC - SARAJEVO x čini mi se da borac nije uvjerljiv kao jesenas, i sarajevo bez obzira na suspenzije igrača može do boda
ŽELJEZNIČAR - ŠIROKI 1 ma široki nije ekipa ni izbliza kao prije nekoliko godina, nemaju šta tražiti na grbavici
- neutralan__
- Kontakt:
19:30 bhtneutralan__ je napisao/la:Jel prenose Borac-Sarajevo?
- neutralan__
- Kontakt:
Hvalahordas'87 je napisao/la:19:30 bhtneutralan__ je napisao/la:Jel prenose Borac-Sarajevo?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
LEOTAR SLOBODA 2-1 Leotar pobjeđuje u 90-toj minuti
RUDAR P. SLAVIJA 2-0 Lagan mec za Rudar
ZVIJEZDA VELEŽ 1-1 Remi realan
TRAVNIK DRINA Z. 3-0 Na Piroti ni Cak Noris centar ne bi pres'o
BUDUĆNOST ZRINJSKI 1-1 Buducnost nema snage protiv Zrinjskog al' bod nije upitan
BORAC SARAJEVO 0-1 Hladan tus za Lesinare pred kraj poluvremena
OLIMPIK CELIK 2-2 Jedan od derbija u zadnje vrijeme uostalom oni svake sedmice igraju
ZELJEZNICAR SIROKI 1-0 Uz prepunu Grbavicu Siroki ce bit' lagan plijen
RUDAR P. SLAVIJA 2-0 Lagan mec za Rudar
ZVIJEZDA VELEŽ 1-1 Remi realan
TRAVNIK DRINA Z. 3-0 Na Piroti ni Cak Noris centar ne bi pres'o
BUDUĆNOST ZRINJSKI 1-1 Buducnost nema snage protiv Zrinjskog al' bod nije upitan
BORAC SARAJEVO 0-1 Hladan tus za Lesinare pred kraj poluvremena
OLIMPIK CELIK 2-2 Jedan od derbija u zadnje vrijeme uostalom oni svake sedmice igraju
ZELJEZNICAR SIROKI 1-0 Uz prepunu Grbavicu Siroki ce bit' lagan plijen
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Jeste glavni...Al glavni predmet ismijavanja hahahahapintol_TM87 je napisao/la:Joj GLAVNI smoto to samo postavljaj slike..
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Dobro su se sjetili da malo promijene termine utakmica koje idu na TV-u. Onako kad se igralo u 15:00 nit' je ko bio na stadionu nit' za "malim ekrenima"
Utakmice koje se igraju danas i sutra imaju SVE preduslove da budu pravi spektakli...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
u koliko sati? ne znam to digitalnohordas'87 je napisao/la:19:30 bhtneutralan__ je napisao/la:Jel prenose Borac-Sarajevo?
ozbiljno!!
treba nam jos igraca iz BiH
- neutralan__
- Kontakt:
FIFA/UEFA je napisao/la:u koliko sati? ne znam to digitalnohordas'87 je napisao/la:19:30 bhtneutralan__ je napisao/la:Jel prenose Borac-Sarajevo?
ozbiljno!!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Borac-Sarajevo 2-0,mi smo vama jesenas sjebali onu ludu euforiju,nemojte i vi nama
Zeljo-Siroki 1-1 Odosmo opet na +8
Zeljo-Siroki 1-1 Odosmo opet na +8
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.