FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 09 dec 2024, 11:04

Mi se svi slazemo da smo ispali i prije nego je Azmir zvanicno usao u klub. Zasto....
Pa zato sto su mu ruke vezane bile.
Mozete vi spinovati koliko hocete, plata nije bilo davnooo prije Azmira, i klub je davno upao u anarhiju. Ne bi oni podvili rep I pobjegli da je centa bilo u kasi.
I odma tuzbe iz latica, i to presude vec spremne. Igraju na istu kartu kojom su ga "slomili "prosli put.
Da li je on zreliji, pametniji, ima li zelje, volje a bgm i para da ovaj put ide do kraja.....Vidicemo. Licno nisam optimista .

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 09 dec 2024, 12:18

Momci na stranu sve, evo citam ove vase rasprave ovdje, moje misljenje je da vas vise treba brinuti to hoce li ugasiti slobodu, nego to hoce li Sloboda ispast. Sloboda je vec ispala, gledajte kako da spasite klub. Pozdrav
Dize se prasina ⚫️🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 dec 2024, 15:12

Evo poceli carsijaneri brinuti da ce neko ugasiti klub, kakvo ba gasenje, cuj Azmir da ugasi klub, kokosari odyebite vise od Slobode, covjek ce vas ugasiti i zacepiti vam usta za brigom o Slobodi. Smradovi jadni, bili smo smo svjedoci da svakakvi smradovi mogu voditi klub, poput nekog Ace i Marija, treba vam zabraniti prisustvo najmanje 500 m od Tusnja.
🔴⚫️

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 09 dec 2024, 16:14

Druze, ja ti nisam nikakav carsijaner, ja ti ovo gledam iz nekog drugog aspekta, iste stvari su se nama u Zenici desavale sa turcima, nasa sreca je samo sto smo mi imali tu kriticnu masu, a vi to nemate. O tome se radi, daj Boze da nisam upravu
Dize se prasina ⚫️🔴

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 09 dec 2024, 16:16

BLN030 je napisao/la:
09 dec 2024, 16:14
Druze, ja ti nisam nikakav carsijaner, ja ti ovo gledam iz nekog drugog aspekta, iste stvari su se nama u Zenici desavale sa turcima, nasa sreca je samo sto smo mi imali tu kriticnu masu, a vi to nemate. O tome se radi, daj Boze da nisam upravu
Sad da vam klub ugase, ne bi vas 100 izaslo na ulicu, nije ovo nikakvo podje*avanje, nego cista realnost, i nama su na isto nacin pokusali ogadit klub. Razumijes sad o cemu ti pricam?
Dize se prasina ⚫️🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2024, 16:56

BLN030 je napisao/la:
09 dec 2024, 16:16
BLN030 je napisao/la:
Sad da vam klub ugase, ne bi vas 100 izaslo na ulicu, nije ovo nikakvo podje*avanje, nego cista realnost, i nama su na isto nacin pokusali ogadit klub. Razumijes sad o cemu ti pricam?
Sve mi to znamo brate, svega toga smo svjesni, samo sto ne smijemo sebi priznati. I dalje se nadamo da ima jos uvijek budala popun nas nekolicine ovdje i van foruma, tjesimo se da nas je daleko vise samo nas treba prodrmati i "natjerati", ali realnost je da smo uspavani i da nas najmanje brine i dotice Sloboda i sport u gradu. A nas je bas tesko animirati, ne znam zbog kojeg razloga.

Kad su krenuli masovni protesti, odakle su krenuli? Iz Tuzle.
Ko je proteste podigao na veci nivo i krenuo u obracun? Fukare.
Tad je jos i bilo omladine u gradu, bilo je Fukara i ljubitelja Slobode. Toga je druze sve manje u Tuzli. Ne bi vjerovao koliko malo nas je. Mahom su to studenti po teretanama, kaficima i normalno da im puca kita za Slobodom i sportom ovdje... nas je sve manje i manje, koprcamo se i tjesimo da nije tako strasno. A jeste.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 dec 2024, 17:28

BLN030 je napisao/la:
BLN030 je napisao/la:
Prijatelju, Sloboda ne duguje nista manje od Zeljeznicara i ostalih duznickih klubova, jer samo se pise kada Sloboda nekome duguje u BiH, ostali klubovi nikome nista ne duguju :) .....Celik je ugasen samo vam jos niko nije rekao, za Slobodu se ne brigajte
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 dec 2024, 19:39

Skver je napisao/la:
09 dec 2024, 17:28
Prijatelju, Sloboda ne duguje nista manje od Zeljeznicara i ostalih duznickih klubova, jer samo se pise kada Sloboda nekome duguje u BiH, ostali klubovi nikome nista ne duguju :) .....Celik je ugasen samo vam jos niko nije rekao, za Slobodu se ne brigajte
Nikakvi to dugovi nisu, samo oni jos ne razumiju. **** cist klub, bez zivog kesa opet si kanta za nabijanje bez ikakvih prihoda od navijaca, fan shopa, sponzora itd.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 09 dec 2024, 21:28

Skver je napisao/la:
09 dec 2024, 17:28
BLN030 je napisao/la:
BLN030 je napisao/la:
Mozes li mi dat samo jedan argument zasto je Celik ugasen, ja ne pricam o dugovima, ako je ko bio duzan onda smo to mi, pricamo o potpisovanju ugovora sa igracima, koji ce na ovaj ili onaj nacin biti u potpunpsti isplaceni. Doce do blokiranja racuna, posslje tog vam dolazi do gasenje iz jednog prostog razloga, jer niko onda nece odgovarat za zlodjela koja su se godinama radila u Slobodi. Nema kluba, nema krivca. Momak iznad je dobro napiso. Vi ste svjesni sta vam se sprema, samo si ne zelite to proznat. Ti si cist primjer tog sa svojom pricom Celik je ugasen samo vam niko nije reko. Nema potrebe za tim, budi covjek i reco svaka vam cast za sve sto ste uradili za klub, rijetko koja skupina bi se usudila na ovo sto smo mi uradili. U zivotu treba bit i realan
Dize se prasina ⚫️🔴

Adnan34
Kontakt:

Post Postao/la Adnan34 » 09 dec 2024, 22:47

Ja mislim da će ovdje doći do neke fuzije sa tuzla CITY možda se varam al mi sve mirise na to

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 09 dec 2024, 22:59

Adnan34 je napisao/la:
09 dec 2024, 22:47
Ja mislim da će ovdje doći do neke fuzije sa tuzla CITY možda se varam al mi sve mirise na to
Pa to je isto ko da se i ugase, mjenjanje imena kluba ti je automatsko gasenje
Dize se prasina ⚫️🔴

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 09 dec 2024, 23:09

Joj, ne da mi se, ali kad bih pretražio ovaj PDF za riječ 'fuzija' siguran sam da bi bilo stotine hiljada rezultata.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 dec 2024, 09:06

Rimes87 je napisao/la:
09 dec 2024, 23:09
Joj, ne da mi se, ali kad bih pretražio ovaj PDF za riječ 'fuzija' siguran sam da bi bilo stotine hiljada rezultata.
Pocevsi od olimpika

Samo sad je razlika sto da se pokrene ta tema, nebi 5 ljudi u gradu ustalo i raspravljalo o tome, da ne pricamo o tome da bi se protest neki organizovo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 dec 2024, 09:22

Rimes87 je napisao/la:
:mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 dec 2024, 11:15

imal kakvih insajderskih ? Realno ovu sezonu treba halaliti , al potrebno je napraviti neki plan nesto da se sad krene raditi za sljedecu godinu. Azmire oglasi se predstavi neki plan nesto
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Adnan34
Kontakt:

Post Postao/la Adnan34 » 10 dec 2024, 11:18

klasik je napisao/la:
10 dec 2024, 09:06
Rimes87 je napisao/la:
Pocevsi od olimpika

Samo sad je razlika sto da se pokrene ta tema, nebi 5 ljudi u gradu ustalo i raspravljalo o tome, da ne pricamo o tome da bi se protest neki organizovo
[/quote
Meni je stvarno zao šta se dešava al da sam i ja preuzeo klub i da imam pare a da su ovoliko nagomilali dugove kur….c bi i ja htjeo da im vraćam mi nismo ni svjesni koliki su dugovi haj ovi sto su tu fudbalerkama iako nisu zaslužili ni fening al ovi sa lažnim ugovorima ko će to sve isplatiti oni su sebe zaštitili napravili nekakve fiktivne ugovore sa osobama koji nisu ni vidjeli aTusnja a kamoli radili u njemu i to su bogami ogromni ugovori milionski koja bi to budala vraćala a plus bi i volio da se desi tako nešto radi tih klošara da izvise i da ne dobiju ni 1 marku Jeb. Em im pleme ono

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 dec 2024, 12:03

Adnan34 je napisao/la:
10 dec 2024, 11:18
klasik je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:
Pocevsi od olimpika

[/quote
Meni je stvarno zao šta se dešava al da sam i ja preuzeo klub i da imam pare a da su ovoliko nagomilali dugove kur….c bi i ja htjeo da im vraćam mi nismo ni svjesni koliki su dugovi haj ovi sto su tu fudbalerkama iako nisu zaslužili ni fening al ovi sa lažnim ugovorima ko će to sve isplatiti oni su sebe zaštitili napravili nekakve fiktivne ugovore sa osobama koji nisu ni vidjeli aTusnja a kamoli radili u njemu i to su bogami ogromni ugovori milionski koja bi to budala vraćala a plus bi i volio da se desi tako nešto radi tih klošara da izvise i da ne dobiju ni 1 marku Jeb. Em im pleme ono
Neces vjerovat ali ti ugovori, ako postoje mogu se zakonski osporiti, ponistiti, umanjit mozes mnogo sta sa njima, a ne samo isplatiti. Nisu bozja rijec,pogotovo ako postoje sumnje u validnost takvih ugovora. Ali potrebno je vremena, novca i dobar tim advokata koji ce se ganjati po sudu.
Sta ce Azmir uciniti to je pitanje, jer se usutio ko djete na tuti.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 dec 2024, 13:44

FKBilder je napisao/la:
10 dec 2024, 12:03
Adnan34 je napisao/la:
10 dec 2024, 11:18
klasik je napisao/la:

Pocevsi od olimpika

[/quote
Neces vjerovat ali ti ugovori, ako postoje mogu se zakonski osporiti, ponistiti, umanjit mozes mnogo sta sa njima, a ne samo isplatiti. Nisu bozja rijec,pogotovo ako postoje sumnje u validnost takvih ugovora. Ali potrebno je vremena, novca i dobar tim advokata koji ce se ganjati po sudu.
Sta ce Azmir uciniti to je pitanje, jer se usutio ko djete na tuti.
neće se nikad ugasiti FK Soboda. prvi koji će ustati protiv toga su Aco, Buco i Mario. Oni su dali porodicu i svoj život za Slobodu i sad da je neko ugasi. ŠTa vam je, pored takvih Slobodoljuba nemamo potreb da se sikiramo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

KimJongEsmer
Kontakt:

Post Postao/la KimJongEsmer » 10 dec 2024, 13:55

Slobodas je napisao/la:
10 dec 2024, 11:15
imal kakvih insajderskih ? Realno ovu sezonu treba halaliti , al potrebno je napraviti neki plan nesto da se sad krene raditi za sljedecu godinu. Azmire oglasi se predstavi neki plan nesto
Azmir ti je sad do guše u **** i malo ima vremwna za Slobodu. Blokirana imovina u USA, razvod braka u toku, dijabetes ( svaki dan se po nekoliko puta bode iglama). Izgleda je skonto da je napravio zajeb sa preuzimanjem Slobode

sl2zla
Kontakt:

Post Postao/la sl2zla » 10 dec 2024, 14:02

klasik je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:
Pocevsi od olimpika

2013 Olimpik je bio najblizi za fuziju. U sezoni kad smo jos uvijek bili u PL bilo je par sastanaka sa gradskom upravom.
Kad smo ispali te godine Olimpik je odigrao prvo kolo PL na Tusnju kao domacin, gdje je dogovoreno da budu citavu sezonu sa pricom o fuziji sezonu poslije. Ali u tom periodu je bila kriticna masa koja je dala do znanja i gradskoj upravi i Gracicu da nema nista od fuzije. To je prvi i zadnji put da su odigrali na Tusnju kao domacini.
10 godina poslije, skola fudbala Bambi da uleti u pricu o fuziji pristali ne bi se imao ko pobuniti osim pdf i fb ratnika.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.