Yebemo vam Juru i Bobana

"Napominjemo, Ustavom Županije Zapadnohercegovačke propisana je jedinstvena odora policijskih službenika Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke sa županijskim obilježjima, te da sva druga obilježja ili oznake nisu u skladu s istim. Ukoliko se utvrdi odgovornost policijskog službenika, poduzet će se mjere sukladno Zakonu o policijskim službenicima u Županiji Zapadnohercegovačkoj".erititerum je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:26
Misliš da su švabe pravile problem oko ovog?
Dok je BiH bit će i Hrvata i Srba i hrvatskih i srpskih obilježja u njoj, s tim se pomirite![]()
Da li će vaši juniori opstati u ligi zna li se sta?svrakino1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:25Bravo BORDO djeco!![]()
Tuga kako smo se raspali pih
Dugo je trajalo
šta je ba ovo kad dadoše tri gola ovi...
Nevjerojatno sta se desi za 3 min 3 gola . Od potpuno kontrole do raspada . Stvarno šteta.
Plod slabe domace lige. Nemamo jakih utakmica u nogama = psihicka labilnost. Jbg, ide se dalje.
Imas dvije situacije da odes na +2, jbg
Za 8 min 4 gola, sto je previse - previse je
Plod slabe domace lige. Nemamo jakih utakmica u nogama = psihicka labilnost. Jbg, ide se dalje.
Ne nego umas par kvalitetnih i ostalo nije za sarajeva ali su tu jer je tako ......ako hoces jake utakmice ima mnogo turnira juniorskih. . evropskkih
A ovi juniori nisu ni u drzavi prvi (svega par ih je donijelo ovu ligu prvaka)
U pravu si
Ovaj goldzija je katastrofalan za tri gola je kriv
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Fascinantno je da ovako padnemo nakon primljenog gola. Ne shvataam, da su oni nas ubijali pa zabilj i onsa s otvorilo... Al jok, nista. Ne mogu prici fgolu, gol i onda raspad
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Baš prevelik rezultat i nije realno al eto . Ok su momci ima djeciji bolesti al nije to toliko lose ,mogao je rezltat puno bolji da bude , crne 3 minute ponište 30 min koje su igrali top .
Ovdje su mogli igrati još Mujkic i Čelik al ocito da je plan da ovi akademci dobiju šansu .
Jel moguce da prime 3 gola za 3 minute
Nisam u mogucnosti da gledam utakmicu ali bih morao pitati: jesu li ova djeca normalna? Pa ovo je za izmjenit komplet strucni stab i 11 igraca na poluvremenu.
3 minute 3 gola??????? Pa nek su po 30 sekundi slavili svaki gol, to znaci da si za nepune 2 minute igre primio 3 komada?
Pa ovo se ne moze ni protiv barcelone desiti
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:25Bravo BORDO djeco!![]()
Tuga kako smo se raspali pih
Dugo je trajalo
šta je ba ovo kad dadoše tri gola ovi...
Nevjerojatno sta se desi za 3 min 3 gola . Od potpuno kontrole do raspada . Stvarno šteta.
Imas dvije situacije da odes na +2, jbg
Za 8 min 4 gola, sto je previse - previse je
Ne nego umas par kvalitetnih i ostalo nije za sarajeva ali su tu jer je tako ......ako hoces jake utakmice ima mnogo turnira juniorskih. . evropskkih
A ovi juniori nisu ni u drzavi prvi (svega par ih je donijelo ovu ligu prvaka)
U pravu si
Ovaj goldzija je katastrofalan za tri gola je kriv
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Fascinantno je da ovako padnemo nakon primljenog gola. Ne shvataam, da su oni nas ubijali pa zabilj i onsa s otvorilo... Al jok, nista. Ne mogu prici fgolu, gol i onda raspad
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Baš prevelik rezultat i nije realno al eto . Ok su momci ima djeciji bolesti al nije to toliko lose ,mogao je rezltat puno bolji da bude , crne 3 minute ponište 30 min koje su igrali top .
Ovdje su mogli igrati još Mujkic i Čelik al ocito da je plan da ovi akademci dobiju šansu .
Jel moguce da prime 3 gola za 3 minute
Nisam u mogucnosti da gledam utakmicu ali bih morao pitati: jesu li ova djeca normalna? Pa ovo je za izmjenit komplet strucni stab i 11 igraca na poluvremenu.
3 minute 3 gola??????? Pa nek su po 30 sekundi slavili svaki gol, to znaci da si za nepune 2 minute igre primio 3 komada?
Pa ovo se ne moze ni protiv barcelone desiti
![]()
Bitno da smo porodica i ja danas itekako sretni
A vama ko ne fale?
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hrammm1921, mma_hz i 27 gostiju.