Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:29
BordoArmy88 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:21
srbo-četničke kurvetine sa šugavice o pravdi i poštenju....mitomani kojima samo nebeski servi tj. sluge osmanlijske mogu parirati po nivou laži i mitomanije!
Kakve rijeci, sigurno ti je preslo od bivseg psihologa.
Zasto ne mozete komunicirati bez pominjanja Radovana Karadzica ili nazivanja sugradjana cetnicima? Jeste normalni? Neka i nema admina, ne treba nikome admin da shvati da je to bolesno i morbidno. Na ovu temu se ne moze uci vec mjesecima radi toga. Ni postovanja, ni manira, ni gradskog ponasanja nema ovdje, ni u tragovima.
Seljadijo, dozovite se i prestanite sa tim.
Neka Zeljeznicar gura svoje interese u savezu, a mi cemo svoje. To je i normalno, na kraju krajeva. Mi nismo na istoj strani i to svakome treba da je jasno. Zasto i kako, duga prica, ali sta da se radi. Ovo sto Zeljeznicar pokusava sa nekom duplom igrom baca ljagu na taj klub, ali to nije moj problem. Vi se nosite sa tim kako hocete.
Sto se Mirvica tice, bezveze prozivate covjeka. Nista on lose ne zeli vasem klubu. Treba svako ko prati ovu ligu da je sretan sto jos uvijek postoje budale koje su spremne da bace pare na takmicenje gdje neki Gigovic ili Kazlagic odlucuju pobjednika iz kola u kolo.