Bitcoin i crypto svijet
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Bitcoin i crypto svijet
Uzeo sam profit, previse mi zeleno, ne bih riskirao dalje 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To bi i volio ako mi vjerujes

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pocinju polako korekcije, to je dobro - izgleda zdravije

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Pametno, treba tako malo po malo skupljati kajmak… kako se ne treba kupovati sve odjednom, ne treba ni izlaziti iz pozicija 100%, al treba biti spreman za potencijalni retrace.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vratit cu se malo na ovaj post, neki su fino dali a bio bi bolji return jos da se radio dca kako je cijena isla nize
ENA +50%
INJ + 40%
RNDR +20%
ROSE +20%
RIO -10%
SUI +320%

DOT +70%
LRC +40%
OP +40%
W 0%
MAVIA +30%
PORTAL -10%
CGPT +30%
AIPAD +50%
ZRO 130%
Altovi su bas bili pali dodatno tako da ko je akumulirao sigurno je u dobrom plusu
Ako nekog zanima, neki od low cap projekata u koje smatram da vrijedi uloziti:
NAVI $0.26 - Cap: $42.3M
LKI $0.023 - Cap: $6.4M
BASEDAI $5.55 - Cap: $197.6M
BLENDR $0.89 Cap: $36.1M
OFN $0.1577 Cap: $19.8M
REEF $0.0018 Cap: $69.6M
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Ima li neko informaciju kako sa ovih poznatijih mjenjačnica, npr. MEXC povući novac?
Hvala unaprijed
Ima li neko informaciju kako sa ovih poznatijih mjenjačnica, npr. MEXC povući novac?
Hvala unaprijed
Vise forumasa mi je pisalo u pp o ovoj temi pa cu evo napisati ovdje, mozda nekome bude korisno.sportager12345 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 14:25Pozdrav svima.
Hvala unaprijed
Zbog nesposobnosti nasih banaka i odbojnosti prema kriptu ili nekom drugom tipu ulaganja, moj nacin isplacivanja novca je prodaja direktno na ruke. Tu pomaze forum crypto.ba koji ima besplatnog posrednika u trgovanju koji osigurava da niko nece biti pokraden. Takodjer isto vazi i za kupovinu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moze li se sa wise ili aircash kupiti crypto, preko tipa binance ili etoroharden je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:23Vise forumasa mi je pisalo u pp o ovoj temi pa cu evo napisati ovdje, mozda nekome bude korisno.sportager12345 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 14:25Pozdrav svima.
Hvala unaprijed
Zbog nesposobnosti nasih banaka i odbojnosti prema kriptu ili nekom drugom tipu ulaganja, moj nacin isplacivanja novca je prodaja direktno na ruke. Tu pomaze forum crypto.ba koji ima besplatnog posrednika u trgovanju koji osigurava da niko nece biti pokraden. Takodjer isto vazi i za kupovinu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam iz prve ruke pa te necu lagati, mislim da nisam 1$ kripta u zivotu kupio/povukao preko kartice. Trebalo bi da moze.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:29Moze li se sa wise ili aircash kupiti crypto, preko tipa binance ili etoro
Na koji nacin je najbolje da se povlaci novac? Hvala.harden je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:31Ne znam iz prve ruke pa te necu lagati, mislim da nisam 1$ kripta u zivotu kupio/povukao preko kartice. Trebalo bi da moze.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:29Moze li se sa wise ili aircash kupiti crypto, preko tipa binance ili etoro
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Scam, ko god dobije bilo kakvu cijenu po coinu neka proda prvom prilikom i ne gleda nazad
Samo mi nemoj reci da ce biti mainnet gotov uskoro jer to slusam 5 godina
haha, ma onako čisto da vidim šta mislite, ja sam skupio preko 400, ni sam ne znam isplatili se ovo dalje držati
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Navodno mu je vrijednost trenutno 50eur po komadu ali ja sam probao na svaki nacin da ga se rijesim i ne ide. Tako da...ako ti neko nesto ponudi - uzimaj

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
delko je napisao/la: ↑12 dec 2024, 09:57Navodno mu je vrijednost trenutno 50eur po komadu ali ja sam probao na svaki nacin da ga se rijesim i ne ide. Tako da...ako ti neko nesto ponudi - uzimaj![]()

SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ma kakvih 50 eura…
Imaju ljudi koji navodno otkupljuju za nzm 90ak centi po coinu, to ko dobije kao da je jackpot
Imaju ljudi koji navodno otkupljuju za nzm 90ak centi po coinu, to ko dobije kao da je jackpot
Ne moze se prodat jer je jos uvijek zatvoreni mainnet ukoliko probas da prodas rizikujes da ti neko ukrade sve Pie a neces dobit nista.
Cijena je tolika jer ne daju da se proda, a ako ikad i izadju na trziste vrijedit ce vjerovatno oko 0.0010 $
Meni je NEAR valjao dosta ovih mjeseci, sad sam se prebacio na Jasmy Coin
Meni je NEAR valjao dosta ovih mjeseci, sad sam se prebacio na Jasmy Coin
Neces nikad dobiti nista jer mainnet ne postoji
i nece postojati
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, JayCatwright i 5 gostiju.