FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 08 apr 2011, 16:25

Los_Blanos 2@De postavi link od sajta de si procitao tu novost.
PS:Po meni glupa strategija,jer bi liga trebala da ima vecu vaznost od lige sampiona.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 apr 2011, 16:52

dobit ce morinjo petardu i u ligi prvaka, pa nek onda strucnjaci razvijaju teoriju koja ga je vise ubola i zaboljela

dobra je stvar sto se prva utakmica u ligi prvaka igra na bernabeu, nece morinjo igrati bunker sigurno, pa ce nasi fino nadodavati realu

puyolov oporavak je neizvjestan, trebao bi biti spreman za revans protiv sahtara, al nema veze, bitno je da se oporavavi do prvog el classica, da tu malo osjeti igru, pa da u u preostala tri el classica bude u punoj pripravnosti

dobra je situacija s povredama, kako stvari stoje jedino ce nam abidal faliti u odlucujucim utakmicama sezone, ostali ce izgleda biti spremni ak se ne desi kakav novi belaj, a trebali bi biti i prilicno odmorni jer ima prostora pep u narednim utakmicama da odmora igrace
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 apr 2011, 19:05

Pep je bodovnim učinkom već sada najbolji, a Cruyff mu bježi za samo tri naslova

Barcelona je čak 91 posto natjecateljskih nastupa pod Guardiolinim vodstvom završila neporažena, postizala je prosječno 2,52 golova, a primala ih samo 0,73 po utakmici

Josep Guardiola (40) prestigao je Terryja Venablesa po broju utakmica na Barceloninoj klupi, ali po postotku učinka u tih 170 utakmica (125 pobjede ili 73,5 posto i samo 15 poraza ili 8,8 posto) dosad je uspješniji i od najveće četvorke: Johana Cruyffa, Franka Rijkaarda, Rinusa Michelsa i Louisa Van Gaala.

Barçinu djetetu i rođenom Kataloncu Pepu Barcelona je jedini klub u karijeri, a kalio se u B-momčadi “blau-grane” u sezoni 2007./2008., uvevši je iz treće u drugu ligu. Laporta ga je još prije kraja sezone, u svibnju 2008., na Cruyffov savjet, promovirao u Rijkaardova nasljednika i premda je u prve tri utakmice na klupi Barçe doživio dva poraza (u uzvratu kvalifikacija za Ligu prvaka s Wislom te u prvom kolu Primere s Numancijom), u rujnu 2008. krenula je serija s više od 90 posto utakmica bez poraza. Posljednji, 15. u 170 ‘pokušaja’, Guardiolina je Barça doživjela 16. veljače ove godine protiv Arsenala.

Guardiola je od Barcelone napravio dominantnu pobjedničku momčad, mnogi stručnjaci priznaju da je čak i najbolja svih vremena, jer ju je najbolje organizirao - obrambeno. Pepova Barça najbrže oduzima loptu suparniku, manje je od prijašnjih ranjiva iz protunapada i prekida, najbolje drži loptu, a u ofenzivi joj, dakako, ne odmaže trojac najboljih kreativaca današnjice: Iniesta, Messi i Xabi Hernandez, kao ni desni bočni Dani Alves...

Koliko mu je važan kult momčadi i momčadskog duha, Guardiola je pokazao beskompromisnim odricanjem od Zlatana Ibrahimovića čija se sebičnost nije uklapala u filozofiju koju je još 70-ih u La Masiju, Barçinu omladinsku školu, donio Cruyff. U današnjoj Barçi nerijetko čak i Messi trči do svog 16-erca ili korner-crte za igračem koji mu je oduzeo loptu, nema privilegiranih, iako su svi svjesni tko su najbolji nositelji igre, najzaslužniji za prosječno 2,5 danih i samo 0,73 primljena pogotka po utakmici.

Iako je Barçina igra teoretski jednostavna i na njoj će diplomu za nogometnog trenera, a time i licencu, uskoro zaslužiti i Robert Prosinečki, teško ju je kopirati, pa Arsenal i Villarreal, kao najbliži idealu, plijene ljepotom igre i efikasnošću u mnogim utakmicama, ali ostaju bez trofeja.

Jedino originalna Pepova Barça broji i ovce i novce, a Guardiola još ima sezonu i pol da i po trofejima dostigne ili prestigne svoga mentora Cruyffa. Nizozemac je najtrofejniji Barçin trener s 11 naslova, Pep je zasad na osam, dakle, mogao bi ga dostići ove sezone, a prestići već na početku sljedeće. 8-)
FK Pjetlovi

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 08 apr 2011, 19:12

edin_tm87 je napisao/la:
kivi je napisao/la:
edin_tm87 je napisao/la:kako je napacen ovaj lik iznad mene, ne moze trpit zajebanciju, nego uvijek dohvaca nekih pobjeda, sine dragi, nek ti neko isprica dje farsa bila pocetkom stoljeca, pa do 2005.
ni ova recenica nema smisla. kad vec misli da je on pismen, a da drugi nisu.
pismenost nema veze sa ovim, zaboravio sam ubacit "se" izmedju nego i uvijek...
pa mozda je i on zaboravio pritisnuti space kad je napisao neznam.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 08 apr 2011, 19:17

reds je napisao/la:Pep je bodovnim učinkom već sada najbolji, a Cruyff mu bježi za samo tri naslova

Barcelona je čak 91 posto natjecateljskih nastupa pod Guardiolinim vodstvom završila neporažena, postizala je prosječno 2,52 golova, a primala ih samo 0,73 po utakmici

Josep Guardiola (40) prestigao je Terryja Venablesa po broju utakmica na Barceloninoj klupi, ali po postotku učinka u tih 170 utakmica (125 pobjede ili 73,5 posto i samo 15 poraza ili 8,8 posto) dosad je uspješniji i od najveće četvorke: Johana Cruyffa, Franka Rijkaarda, Rinusa Michelsa i Louisa Van Gaala.

Barçinu djetetu i rođenom Kataloncu Pepu Barcelona je jedini klub u karijeri, a kalio se u B-momčadi “blau-grane” u sezoni 2007./2008., uvevši je iz treće u drugu ligu. Laporta ga je još prije kraja sezone, u svibnju 2008., na Cruyffov savjet, promovirao u Rijkaardova nasljednika i premda je u prve tri utakmice na klupi Barçe doživio dva poraza (u uzvratu kvalifikacija za Ligu prvaka s Wislom te u prvom kolu Primere s Numancijom), u rujnu 2008. krenula je serija s više od 90 posto utakmica bez poraza. Posljednji, 15. u 170 ‘pokušaja’, Guardiolina je Barça doživjela 16. veljače ove godine protiv Arsenala.

Guardiola je od Barcelone napravio dominantnu pobjedničku momčad, mnogi stručnjaci priznaju da je čak i najbolja svih vremena, jer ju je najbolje organizirao - obrambeno. Pepova Barça najbrže oduzima loptu suparniku, manje je od prijašnjih ranjiva iz protunapada i prekida, najbolje drži loptu, a u ofenzivi joj, dakako, ne odmaže trojac najboljih kreativaca današnjice: Iniesta, Messi i Xabi Hernandez, kao ni desni bočni Dani Alves...

Koliko mu je važan kult momčadi i momčadskog duha, Guardiola je pokazao beskompromisnim odricanjem od Zlatana Ibrahimovića čija se sebičnost nije uklapala u filozofiju koju je još 70-ih u La Masiju, Barçinu omladinsku školu, donio Cruyff. U današnjoj Barçi nerijetko čak i Messi trči do svog 16-erca ili korner-crte za igračem koji mu je oduzeo loptu, nema privilegiranih, iako su svi svjesni tko su najbolji nositelji igre, najzaslužniji za prosječno 2,5 danih i samo 0,73 primljena pogotka po utakmici.

Iako je Barçina igra teoretski jednostavna i na njoj će diplomu za nogometnog trenera, a time i licencu, uskoro zaslužiti i Robert Prosinečki, teško ju je kopirati, pa Arsenal i Villarreal, kao najbliži idealu, plijene ljepotom igre i efikasnošću u mnogim utakmicama, ali ostaju bez trofeja.

Jedino originalna Pepova Barça broji i ovce i novce, a Guardiola još ima sezonu i pol da i po trofejima dostigne ili prestigne svoga mentora Cruyffa. Nizozemac je najtrofejniji Barçin trener s 11 naslova, Pep je zasad na osam, dakle, mogao bi ga dostići ove sezone, a prestići već na početku sljedeće. 8-)
@Reds, hvala za ovaj text.

Guardiola je danas toliko osporavan, omalovažavan i podcjenjivan strucnjak- a njegovi rezultati, sa druge strane, najbolje govore o njemu...mnogi forumski "strucnjaci" ce reci, lako je voditi Barcu ovakvu kakva jeste što u prevodu znaci da je Pep zadužen u klubu da prica viceve igracima i donosi vodu...pa bujrum, neka naši forumski strucnjaci preuzmu tim kakav je Barsa, pa neka je oni vode sa klupe ako misle da mogu bolje.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 08 apr 2011, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 apr 2011, 20:35

forumski strucnjaci naravno potcjenjuju pepa i njegovo umijece, narocito mi je smijesno kad govore da ne moze stati uz bok velikanima kao ko fol morinjo, ferguson itd., a pepto evo vec dvije i po godine radi i to vrlo uspjesno, nema veze sto nema iskustva, da je samo jednu sezonu imao uspjesnu, pa ajd, moze se reci da se otrfilo, ali ovako covjek pokazuje da je ubjedljivo najbolji trener danasnjice, njegove ekipe svi se boje i mnogi je prozivaju najboljom ekipom ikada, a za nesto tako naravno najzasluzniji je trener. neki trneri iskusniji kao npr ferguson, venger, kapelo itd, imali su po 20-30 godina da naprave ovako nesto, no nikad nisu uspjeli, jesu osvajali trofeje, ali ovakva igra kakvu je pep napravi uvijek im je bila nemoguca misija.

sad ce neko reci lako je pepu s ovakvom ekipom, kao da mu je ova ekipa s neba pala, kao da on nije bio kljucni covjek u stvaranju ovog umjetnickog djela. ekipa koju je on zatekao, odnosno koju je imao rajkard, koliko god da je bila dobra, nije bila ni blizu ovoj. sve se svodilo na ronaldinja i njegovu inspiraciju, xavi iniesta i messi bili su igraci u drugom planu, pep je u njih vjerovao i to je njgov kljucni potez. prodaja nosioca igre ronaldinha i deca, zatim dovodjenje anonimusa pikea i sjajnog alvesa, zajedno sa vjerom u trio iniesta xavi i messi su kljucni potezi u stvaranju ovako mocne ekipe, da ne govorimo o tome koliko je pep svojim dolaskom donio pozitivne energije, koliko su igraci odgovorniji, pozrtvovaniji itd, jednostavno ovo umjetnicko remek djelo je najvise zasluga jednog covjeka koji se zove pep
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 08 apr 2011, 22:11

Garant je imao plan i da ne opali po golu čitavu utakmicu :D
Sretno Abidal :´(

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 apr 2011, 22:18

Los_Blanos2 je napisao/la:Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..

Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..
Nisam vise mogao da izdrzim ovo, olaksao sam sebi zivot.

Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba.

Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Mene je peklo u dusi, iskreno imam puno dobri prijatelja u Katalunji.
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.

Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima), a onda slijedi realnost Jose ce naostriti atmosferu u timu, ima grupu gladiatora i genijalnih igraca, ima da gori sve.
Cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici finale Kupa Spanije u Valenciji.
Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se nemoze, kao sto je Jose-u bilo zapiisano da pada protiv Sporting Gijona, njima su oci zamazane uzece ih u finalu Kupa, izbaciti iz LP, sve je radjeno po planu Jose Mourinha..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.
Koji si ti i vi ili taj bolesnik da Bog sacuva. Kakav si ti navijac kad mozes pusit te gluposti nije mi jasno. A sve iz zelje da ostanete u rangu sa ekipom koja je sad svjetlosnim godinama daleko ispred vas. Ko ozebli sunce sanjate pobjedu da kazete da ste najveci, najjaci i slicne gluposti. Nista vama (ali samo vama) ne znace ta ponizenja koja mi od vas nikad necemo dozivjeti. Sva ova silna ponizenja dozivljena od blaugrane, kad smo vas pisali, ubijali, pljuvi, ismijavali - vama je to samo dio vaseg velicanstvenog trenera koji ce umrijet a nkad nece provarit ponizenje od 5:0. Ko eto doveli ste Murinja da se poigrava Realovim imenom....

Al eto ja sam ostavio djevojku kako bi nacuturio drugu za koju ona zna, ali je ona to namjerno meni pustila jer je znala da cu se njoj vratiti. To je sve bezkarakterna i pomisao a vi bezkarakterni navijaci koji neznaju sta je poraz od 5:0 od najveceg rivala. Za povracat.

p.s. al znamo mi i citav svijet... vi sanjajte....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

damirFCB
Kontakt:

Post Postao/la damirFCB » 08 apr 2011, 22:37

Los_Blanos2 je napisao/la:Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..

Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..

Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba.

Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.

Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima), a onda slijedi realnost Jose ce naostriti atmosferu u timu, ima grupu gladiatora i genijalnih igraca, ima da gori sve.
Cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici finale Kupa Spanije u Valenciji.
Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se nemoze, kao sto je Jose-u bilo zapiisano da pada protiv Sporting Gijona, njima su oci zamazane uzece ih u finalu Kupa, izbaciti iz LP, sve je radjeno po planu Jose Mourinha..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.
Pa drug ovo je stvarno smijesno sto si ti napisao... eto namjerno je Real Madrid pustio Barcu da pobijedi 5:0...
Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola
I malo si nepismen, DA JE se pise odvojeno, kao i DA BI...
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I

<3 FC Barcelona <3

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 08 apr 2011, 22:47

ja bi prije reko da vas(realovce) neko zajebava :lol: nadam se da nisi povjerovo :D :lol:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 08 apr 2011, 22:56

Soriano ubija nogama.
Sa danjasnja 2 gola prvi je strijelac seguda divison sa 23 pogotka
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 apr 2011, 23:14

ne znam za murinjovu taktiku, ali recimo da mi se ova guardiolina mnogo vise dopada: izgazaj reala i osvoji titulu. ha ja.

damirFCB
Kontakt:

Post Postao/la damirFCB » 08 apr 2011, 23:25

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Soriano ubija nogama.
Sa danjasnja 2 gola prvi je strijelac seguda divison sa 23 pogotka
Soriano sigurno nece ostati u Barci B. Sigurno je da ce ga traziti neki jaci evropski klubovi, a nece preci u prvi tim jer ima 25 godina. Ne znam koliko bi mogli dobiti odstete za njega, ali cijena po Transfermarktu mu je 2 miliona €.
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I

<3 FC Barcelona <3

mesi9
Kontakt:

Post Postao/la mesi9 » 08 apr 2011, 23:36

To sto BARSA radi to nemoze niko, xavi - inijesta - messi!!!! :lol: :lol: :lol:

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 apr 2011, 23:46

Samo da se zahvalim Special Five-u sto nas je pustio da ih dernemo 5:0 i time poklonio novu titulu Španije.Da dragi Allah dž.š. i naredne sezone omekša njegovo srce pa da nas pusti.Amin. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 08 apr 2011, 23:47

Pratim nogomet vec dugo godina,ali da netko igra nogomet kao sto igra barca zadnje 3,4 godine to se nije vec odavno desilo!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2011, 01:10

komrad je napisao/la:Pratim nogomet vec dugo godina,ali da netko igra nogomet kao sto igra barca zadnje 3,4 godine to se nije vec odavno desilo!
Komrad mojne tako - zar ne shvatas da ima tim 10x bolji, jaci, gromade od fudbalercina. Doduse kosmos im mal pa galaktikosi deceniju doje, al eto i ti nikako da shvatis da je Murinjo i ove godine pustio Barseloni titulu. Jer oni su nevidzeni. Opsssssss bas tako nevidzeni ni na jednom tronu. Hvala Mo za taktiku hehehehe
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 apr 2011, 02:02

cccc :lol: ebo jeste nadrkano ozbiljni
Sta ja mogu, ali je tako :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2011, 08:59

Los_Blanos2 je napisao/la:cccc :lol: ebo jeste nadrkano ozbiljni
Sta ja mogu, ali je tako :mrgreen:
Buraz tesko nam padaju Realovi planirani porazi :D

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 09 apr 2011, 09:09

Barcelona B je sinoc na domacem terenu pobedila ekipu Granade sa rezultatom 4-0.
Strelci su Bartra,Sorriano(2x) i Sergio Roberto.Barcelona B je ovom pobedom ucvrstila svoju poziciju na cetvrtom mestu te se trenutno nalazi u odlicnoj formi.
Nek samo tako nastave :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.