100% ali i Kosi malomobrijanopile je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:07Mali Pločo je veoma zanimljiv igrac, ja bih mu pružio šansu prije nego Renanu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Koso mali je meni top njega vidim kao u21 igrac jos igra poziciju na kojoj se ne broji svaka greška.pjankesarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:34100% ali i Kosi malomobrijanopile je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:07Mali Pločo je veoma zanimljiv igrac, ja bih mu pružio šansu prije nego Renanu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- robertkosar
- Kontakt:
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Postoji sansa da i drugo Vicino pasce popusi, Duric iz USK.
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
Ljudi jos uvijek nisu svjesni kakvo sranje je napravila ona kucka tzv ministrica i doktorica prava. Posljedice po nas klub mogu biti katastrofalne ali i po komplet fudbal u drzavi.
Dobio je Durić je prije par dana ponovno izglasan za IONSBiH. Usput, po ćemo ste zaključili da će ovaj Drljević biti bolji od Raščića?Mocvara1991 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:55Postoji sansa da i drugo Vicino pasce popusi, Duric iz USK.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Izborna skupština Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo održana je večeras u Sarajevu, a na njoj su izabrani predstavnici sarajevskog nogometa u državnom i federalnom savezu te predsjednik FS KS.
Za novog predsjednika Fudbalskog saveza KS izabran je Nijaz Brković koji će na ovoj poziciji zamijeniti dosadašnjeg čelnika saveza Hamdiju Spahića, saznaje portal Klix.ba.
Ispred Fudbalskog saveza KS za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH izabrani su, kako saznajemo, Adis Junuzović i Ismir Mirvić. Konačna odluka ko će predstavljati Kanton Sarajevo u Izvršnom odboru NS BiH past će na generalnoj skupštini državnog saveza, a Junuzović ili Mirvić će zamijeniti Fuada Čolpu koji je prethodne četiri godine bio na ovoj poziciji.
Za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije BiH ispred Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo izabrani su Nijaz Brković i Adnan Džindo.
Kako saznajemo, na skupštini je prisustvovalo 13 delegata, a kvorum je ispunjen budući da je samo 17 delegata uopšte steklo uslove FS KS da prisustvuju sjednici. Preostali kandidati su "skinuti" jer nisu ispunili uslove ili dostavili dokumentaciju, dok je veći dio njih suspendovano zbog brojnih razloga.
Podsjetimo, već mjesecima je burna situacija zbog izborne skupštine FS KS, a veći dio klubova koji se i ranije protivio aktuelnim čelnicima FS KS se večeras u isto vrijeme okupio na drugom mjestu na skupštini pod sloganom "Sarajevski klubovi za budućnost sarajevskog fudbala".
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
ssbaH8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:17Izborna skupština Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo održana je večeras u Sarajevu, a na njoj su izabrani predstavnici sarajevskog nogometa u državnom i federalnom savezu te predsjednik FS KS.
Za novog predsjednika Fudbalskog saveza KS izabran je Nijaz Brković koji će na ovoj poziciji zamijeniti dosadašnjeg čelnika saveza Hamdiju Spahića, saznaje portal Klix.ba.
Ispred Fudbalskog saveza KS za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH izabrani su, kako saznajemo, Adis Junuzović i Ismir Mirvić. Konačna odluka ko će predstavljati Kanton Sarajevo u Izvršnom odboru NS BiH past će na generalnoj skupštini državnog saveza, a Junuzović ili Mirvić će zamijeniti Fuada Čolpu koji je prethodne četiri godine bio na ovoj poziciji.
Za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije BiH ispred Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo izabrani su Nijaz Brković i Adnan Džindo.
Kako saznajemo, na skupštini je prisustvovalo 13 delegata, a kvorum je ispunjen budući da je samo 17 delegata uopšte steklo uslove FS KS da prisustvuju sjednici. Preostali kandidati su "skinuti" jer nisu ispunili uslove ili dostavili dokumentaciju, dok je veći dio njih suspendovano zbog brojnih razloga.
Podsjetimo, već mjesecima je burna situacija zbog izborne skupštine FS KS, a veći dio klubova koji se i ranije protivio aktuelnim čelnicima FS KS se večeras u isto vrijeme okupio na drugom mjestu na skupštini pod sloganom "Sarajevski klubovi za budućnost sarajevskog fudbala".
Dakle, većina sarajevskih klubova uvjerena je da su radili sve po Statutu i zakonskim aktima što je Nadzorom utvrdilo i Ministarstvo kulture i sporta pa su shodno tome organizovali i Izbornu skupštinu.
Na Skupštini je bilo prisutno 21 od ukupno 26 delegata (Skupštinu čine samo klubovi), a izabran je predsjednik i IO FS Kantona Sarajevo, te prijedlozi za Izvršni odbore Nogometnog saveza Federacije BiH i Fudbalskog saveza BiH.
Voljom delegata za prvog čovjeka kantonalnog Saveza je izabran Ibrahim Hasanbegović, dok su kandidati za izvršne odbore federalnog i državnog saveza Kenan Magoda i Adnan Džindo.
Sarajevo ljubavi moja.
Bolja je odluka klubova, ova iz nazovi saveza nema kvorum.sonpenn je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:25ssbaH8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:17Izborna skupština Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo održana je večeras u Sarajevu, a na njoj su izabrani predstavnici sarajevskog nogometa u državnom i federalnom savezu te predsjednik FS KS.
Dakle, većina sarajevskih klubova uvjerena je da su radili sve po Statutu i zakonskim aktima što je Nadzorom utvrdilo i Ministarstvo kulture i sporta pa su shodno tome organizovali i Izbornu skupštinu.
Na Skupštini je bilo prisutno 21 od ukupno 26 delegata (Skupštinu čine samo klubovi), a izabran je predsjednik i IO FS Kantona Sarajevo, te prijedlozi za Izvršni odbore Nogometnog saveza Federacije BiH i Fudbalskog saveza BiH.
Voljom delegata za prvog čovjeka kantonalnog Saveza je izabran Ibrahim Hasanbegović, dok su kandidati za izvršne odbore federalnog i državnog saveza Kenan Magoda i Adnan Džindo.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
Pitaristok
- Kontakt:
https://www.****/igrac/khareba ... /hYyXsCQo/
16god, interesantno
16god, interesantno
Kuurva smrdljivaUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:10Ljudi jos uvijek nisu svjesni kakvo sranje je napravila ona kucka tzv ministrica i doktorica prava. Posljedice po nas klub mogu biti katastrofalne ali i po komplet fudbal u drzavi.
Darjaaa leee, nikada ne yebe see, niko nece da je yebee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne kontam 2 portala dva razlicita epiloga. Ko je sad izabran i kome vjerovati ptice znaju.sonpenn je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:25ssbaH8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:17Izborna skupština Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo održana je večeras u Sarajevu, a na njoj su izabrani predstavnici sarajevskog nogometa u državnom i federalnom savezu te predsjednik FS KS.
Sportsport.baubipara je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:49Ne kontam 2 portala dva razlicita epiloga. Ko je sad izabran i kome vjerovati ptice znaju.sonpenn je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:25ssba
Legalna skupština sa kvorumom za razliku od ove što sam ja postavio.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- muhamedhulk
- Kontakt:
4 kluba podrzala colpu i co. Ona tri znamo, ko je cetvrti?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nista ja ovo vise ne kontam ....
Za koga sad trebamo navijati da bi nam bilo bolje
Za koga sad trebamo navijati da bi nam bilo bolje
Šta misliš?muhamedhulk je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:514 kluba podrzala colpu i co. Ona tri znamo, ko je cetvrti?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Magoda, Džindo, Hasanbegović.ajdohordas je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:56Nista ja ovo vise ne kontam ....
Za koga sad trebamo navijati da bi nam bilo bolje![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Pa je li sad ovo dobro za FSKS, i je li otpao Čolpa I colpici?
Evo i oni tebe selame!
Ovo po meni qrcu ne valja. Druga stvar da sam ja u savezu, liga će biti namještena i velike ribe će uzimati lovu na kladionici. Mi sitna buranija čemo se nervirati,a oni dijeliti talove. Kad ovo skontaš lakše će ti biti.obrijanopile je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:07Pa je li sad ovo dobro za FSKS, i je li otpao Čolpa I colpici?
Ovdje ima posla za Mup, Sipu, Fifu. Mi trebamo biti izbačeni iz svih Eu takmičenja.
🇵🇸
Kantonalni Savez Sarajevo suspendovao 18 klubova i održali izbore
Gdje prestaje logika počinje BIH
Čolpa i kompanija iz Saveza na čelu sa Lejlom Hamzom disciplinskim sudijom smaknulo je 18 klubova koji su im smetali i napravilo sebi skupštinicu po mjeri od 13 delegata i to 9 iz fantomskih udruženja i četiri kluba Hridom,Bojnikom,El Tarikom i Željezničarem
Dobrodošli u BIH

.....
Bliže nam se fudbalski izbori
U gotovo svim sredinama polahko se kuha a mnogi su se već dobro uzjogunili
Uzbudljivo će biti i u Sarajevskom kantonu!
Jedan od najozbiljnijih kandidata za sami državni vrh,Izvršni odbor je i Adis Junuzović.
Ovaj uspješni poduzetnik veoma dobro kotira u fudbalskim krugovima i dobro je cijenjen među fudbalskom elitom.
Adis ima svesrdnu podršku svojih intimusa Zvjezdana Misimovića i Elmira Pilava,koji već lobiraju za svog kandidata.
Hoće li mladi i ambiciozni Junuzović uspjeti skinuti sa trona Fuada Čolpu

Čolpa i kompanija iz Saveza na čelu sa Lejlom Hamzom disciplinskim sudijom smaknulo je 18 klubova koji su im smetali i napravilo sebi skupštinicu po mjeri od 13 delegata i to 9 iz fantomskih udruženja i četiri kluba Hridom,Bojnikom,El Tarikom i Željezničarem
Dobrodošli u BIH
.....
Bliže nam se fudbalski izbori
U gotovo svim sredinama polahko se kuha a mnogi su se već dobro uzjogunili
Uzbudljivo će biti i u Sarajevskom kantonu!
Jedan od najozbiljnijih kandidata za sami državni vrh,Izvršni odbor je i Adis Junuzović.
Ovaj uspješni poduzetnik veoma dobro kotira u fudbalskim krugovima i dobro je cijenjen među fudbalskom elitom.
Adis ima svesrdnu podršku svojih intimusa Zvjezdana Misimovića i Elmira Pilava,koji već lobiraju za svog kandidata.
Hoće li mladi i ambiciozni Junuzović uspjeti skinuti sa trona Fuada Čolpu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, DoktorXabaras, mire971, mnon46, OzmoodPinglewood i 42 gosta.