Sve dok je koalicija trojka na sceni ne brini se, Beus (HDZ) i Vico (SNSD) neće imati problema da preko svojih predsjednika urede sebi izvršni odbor onako kako njima odgovara.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kada ih budemo organizovali onda ćemo i ispoštovati.Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:25Ovo nas je pravo pogodilo, sto ce nas cetnicima nazivati 20 ljudi sa foruma koji ni proteste ne mogu ispostovati.Napoli je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:24Početkom godine svi klubovi u ligi pozvani su na sastanak u cilju borbe protiv monopolizma i taj sastanak ste odbili.
Krenuli smo sada u ovu borbu za ozdravljenje sarajevskog i bih fudbala i tu ste stali na stranu grobara ove države.
Znate dobro da nije bilo nikakvih uslova za članstvo u savezu predstavnika iz našeg kluba ili bilo šta slično.
Znate dobro da "radnički klub" na ovaj način Vici vraća dugove i lakše je živjeti u laži šbbkbb nego progutati nešto što će vas pratiti dok postojite, režimske chetnicke qujice.
A vi ispoštujte poglavara i pljunite kad završi.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Cuj Mirve i on bi ko Husic u savez. A vamo glumi postenje.
Kara Ajlu, hoce u savez, laze da ce praviti kosevo, pere pare preko Kolumbijaca, dovodi nakve alkoholicarke Sabrine, prodaje dobijenu titulu Borcu i 15 bodova. Pa kupuje finale kupa od istog tog Borca. Pa ganjaju titulu preko Vice, moze li korona pa onda ne valja taj isti Vico. Pa hoce sa Zeljom u borbu, pa nece da dodje na Grbavicu. Ja narkomancine ne zna vise ni sta hoce.
Kara Ajlu, hoce u savez, laze da ce praviti kosevo, pere pare preko Kolumbijaca, dovodi nakve alkoholicarke Sabrine, prodaje dobijenu titulu Borcu i 15 bodova. Pa kupuje finale kupa od istog tog Borca. Pa ganjaju titulu preko Vice, moze li korona pa onda ne valja taj isti Vico. Pa hoce sa Zeljom u borbu, pa nece da dodje na Grbavicu. Ja narkomancine ne zna vise ni sta hoce.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 11 dec 2024, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
U hotelu su izabrani kandidati koje podržava FK Sarajevo, to so Magoda i Džindo. Ovi drugi su izabrali Mirvića jer znaju da će on odbiti i prolazi Junuzović. Dobro su smislili ali oni nisu legalni.
Koliki glupan moras biti da surujes sa cetnicima, da se lizes sa cetnikom Vicom, osporavas napredak i volju vecine.
Koliko bolestan moras biti sa se prijateljis sa dokazanim cetnicima preko Drine, s njima poslove pravis, vecere organizujes.
Cetnici
Joj al boli pitarcice ko 5 komada na Grbavici. Idemo Junuze izjebi Mirvana hahhhahah tek vam sad ide karanje od sudija. Kmeeee kmeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeee
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
9 udruženja i 4 kluba. Koji je to četvrti klub koji se pojavio na nelegalnoj sjednici sa ova 3 velikana; Hrid, Bojnik, El Tarik i?

Ništa drugo mi ne preostaje nego da poželim mnogo sreće predstavnicima FK Sarajevo na izborima u NFSBiH, Ismiru Mirviću i Adisu Junuzoviću.
Neka bolji pobijedi.
Neka bolji pobijedi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa ne mora Mirvic odbiti. Svakako ga nece izabrati kad budu birali izmedju njega i Junuzovica.
A šta vi kone slavite? Vi ste se vazda režimima i savezima naguzivali, tako ćete i sad koja god strana da pobijedi pa mi nije jasno što pratite ovo uopšte i gubite vrijeme? Nije valjda da toliki kompleks imate od FKS?
Još jedno kratko pitanje, šta bi sa Ibrakom? Koliko ste ga spominjali ja kontao bit će predsjednik državnog saveza, a frajera ni u kakvim kombinacijama nema.
Još jedno kratko pitanje, šta bi sa Ibrakom? Koliko ste ga spominjali ja kontao bit će predsjednik državnog saveza, a frajera ni u kakvim kombinacijama nema.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa ako je borba protiv saveza kako to da si jedan kandidata. Mozda da saceka pa da udje a? NarkicTatamata1946 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:43Pa ne mora Mirvic odbiti. Svakako ga nece izabrati kad budu birali izmedju njega i Junuzovica.
-
- Kontakt:
Priznase na fb da su sastancili sa colpom. Vazda su bili gnjide sa grbavice, to ce i ostati.
Boris se protiv saveza tako sto te kandiduje nelegalna skupstina i nisi u sukobu interesa, a predsjednik si kluba. Jah.
Bice bolje pitari za 4 godine ako prezivite karanje hahahhahahahahhahahaha
Neka neko citira ovog hudnika Predatod, slomi se da nešto napiše a niko ga ne ferma ni 2%.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Je li se oglasio Tarik Trbić?
Nek' sačeka, jutro je pametnije.

Nek' sačeka, jutro je pametnije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eo zrtvovat cu se
Tooo brt, sta nam radis samo napried
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Da nije Vaso Crni?ShojaStojan je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:429 udruženja i 4 kluba. Koji je to četvrti klub koji se pojavio na nelegalnoj sjednici sa ova 3 velikana; Hrid, Bojnik, El Tarik i?![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- feniksptica
- Kontakt:
Da nije qurcina ?Pendulum je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:57Da nije Vaso Crni?ShojaStojan je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:429 udruženja i 4 kluba. Koji je to četvrti klub koji se pojavio na nelegalnoj sjednici sa ova 3 velikana; Hrid, Bojnik, El Tarik i?![]()
![]()
![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.