Oni se ponadali da neato mogu, pa u kantonu vas pisa naka Daria. Nek se Bogu zahvali sti vec nije u zatvoru za pranje para preko kluba za Tana. **** onu drocu iz Kolumbije
A šta drugo očekivati od polupismenog PredatoDa?Torino je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:19Kakve veze hz imaju sa protestima?Predatod je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:18Jedva prodjoh od Hordi ispred saveza.![]()
Pa vi Ajlu iz kluba ne mozete otjerati a ne Vicu ili nekog. Eno na tenderu zaposlena cetri uposlenika preko Zavoda za zaposljavanje, potpisnik ispred kluba ko drugi neko Ajla. I to zaposlila 4 zene. Karaj Mirva sta te **** boli.
Meni samo nije jasno cemu se oni raduju trenutno,ovo je nasa pobjeda samo da se potvrdi
Na osnovu cega si ti to zakljucio volio bi znati?Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:08Sad sam ponovo u fazi kad mi ih je malo žao. Šta ću, to je valjda jedna od osnovnih ljudskih osobina.
Toliko su spletkarili, petljali, podmetali, lagali i na kraju ponovo ostali kao popišani.
Lijepo li je kad navijaš za veliki Željezničar i nemaš oraha u džepovima.![]()
I za kraj, pozdrav za dva drugara,
Na osnovu toga što nema neartikulisanih urlika na temi, nema divljaka, svi utihnuli osim ovih par standardnih koji pišu samo da bi pisali.
Onda ti moram reci da ces se razocarati ubrzo(ako sve bude po ps)
Koji su to uslovi bili konkretno bez izmišljanja i laganja?
Kmeee..srce ce te opaliti..idi malo na hz forum pizdi i tamo hahahhahahaHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:05A šta drugo očekivati od polupismenog PredatoDa?Torino je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:19Kakve veze hz imaju sa protestima?Predatod je napisao/la: ↑11 dec 2024, 21:18Jedva prodjoh od Hordi ispred saveza.![]()
Pa vi Ajlu iz kluba ne mozete otjerati a ne Vicu ili nekog. Eno na tenderu zaposlena cetri uposlenika preko Zavoda za zaposljavanje, potpisnik ispred kluba ko drugi neko Ajla. I to zaposlila 4 zene. Karaj Mirva sta te **** boli.
![]()
Svakakvih likova je prošlo ovim forumom, ali ti si definitivno među najnepismenijim.
Ovom vitualu, bozo vreco inspiracija
Slatki crnogorce, kako cete ga popusuti zbog ovog lizanja sa vickom, uskoro...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Resolute i 30 gostiju.