Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako samo ruzno prezime Čolpa 
Pravi onaj šaban sa Koseva ovaj HordaOdMalena. Njemu na avataru stoji Mujakic i Velkoski. Sve si mi rekao sa tim ko si.
Vec nemoj bolan da se sikiras, **** ba Mirvica, nece ni on dugo. Fin pokusaj je bio da dodje do saveza preko dvije stolice, ali Vico to poklopi. Vec sto ce vam klub iskihati ove spletke njegove.
Vec nemoj bolan da se sikiras, **** ba Mirvica, nece ni on dugo. Fin pokusaj je bio da dodje do saveza preko dvije stolice, ali Vico to poklopi. Vec sto ce vam klub iskihati ove spletke njegove.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 11 dec 2024, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Al na stranu svi, ali ovaj sitni prevarant junuzovic je najjaci u ovoj prici
Koje su sanse da je virtual ponovo pobudalio i uletio s jos jednim profilom. Predatod nevidjeno.
Malo li je virto 3-4 profila
Malo li je virto 3-4 profila
Predatod je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:27Pravi onaj šaban sa Koseva ova HordaOdMalena. Njemu na avataru stoji Mujakic i Velkoski. Sve si mi rekao sa tim ko si.
Vec nemoj bolan da se sikiras, **** ba Mirvica, nece ni on dugo. Fin pokusaj je bio da dodje do saveza preko dvije stolice, ali Vico to poklopi. Vec sto ce vam klub iskihati ove spletke njegove
Nema on sta nama uraditi. Ovo su njega stavili kqo kandidata da se smiri ova situacija, ismir nije bio u zgradi saveza niti bi bio izabran poslije svega ovoga. Islo se na kantonalni savez i to je to. Ostalo ide posteno , sta kontate da ce proci ovaj sastanak na kojem ste vi prodali grad, kanton, navijace i gsje vam je **** patrioizam, spali ste na nivo hrida, bojnika i slicnih ojebina koji su se priklonili beusu i vici zarad opstanka i lincence, pitanje je sta ce sa vama biti poslije svega eketirali ste sebe kao izdajnici i rusioci bh fudbala.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bože sačuvaj, u koju školu si išao, ako si išao. Ovo je strašno.Predatod je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:27Pravi onaj šaban sa Koseva ovaj HordaOdMalena. Njemu na avataru stoji Mujakic i Velkoski. Sve si mi rekao sa tim ko si.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
A sjećaš li se drug,da se ne citiram od prije skoro pet godina,kmečanja na moje pitanje "pošto korona titula?"Odgovori tipa kme igrao svako sa svakim dva puta;kme 2/3 prvenstva odigrano.Ni kontali nisu jadni koga su u onom čuvenom tabutu imali ali eto.Tebi ipak svaka čast ja jednostavno nemam živaca slušati bajke s Kobilje Glave!pozzVirtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:08Sad sam ponovo u fazi kad mi ih je malo žao. Šta ću, to je valjda jedna od osnovnih ljudskih osobina.
Toliko su spletkarili, petljali, podmetali, lagali i na kraju ponovo ostali kao popišani.
Lijepo li je kad navijaš za veliki Željezničar i nemaš oraha u džepovima.![]()
I za kraj, pozdrav za dva drugara,
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ostat ce zabiljezeno u historiji da je zeljeznicmar stao u brobu za korupciju sa bojnikom i el tarik, cak ni famos nije htio sa njima.
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 11 dec 2024, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne možeš se zaybavati i bili ovoliko nepismen, ovaj je neki poseban tip. Čuj PredatoD. Gdje ih nalaze?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovo vam sve dodje kao juzna interkonekcija, hdz i trojka
Sto se Hordas prima. Idi bolan lezi bas vas je ovo izjebalo. Ali fakat jeste li se necemu nadali? Pa Vico kad hoce posalje Kazlagica ili Gigovica da vas popisa na Kosevu a ne da ne moze jednog Mirvica procitati sta mu je namjera. Bice vam i evropa upitna na proljece sta ce vam raditi za ovo.
Jesu cirkus s ovim napravili svi , moglo bi se za neku seriju natjecati.
Samo ovo u Nogometnom savezu što je bilo , kad su oni uspjeli 18 delegata da suspenduju ? Pa do neki dan ih je bilo par njih , sad odjednom 18.Ovo je baš cirkus jedan teški.
Samo ovo u Nogometnom savezu što je bilo , kad su oni uspjeli 18 delegata da suspenduju ? Pa do neki dan ih je bilo par njih , sad odjednom 18.Ovo je baš cirkus jedan teški.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ee i jeste za Bojnika i Hrida 

E čuj Hrid,Bojnik ,El Tarik i maleni željezničmar
E čuj Hrid,Bojnik ,El Tarik i maleni željezničmar
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne moze, ne smije i nece nikada smece od insana u vidu Isovica (neka je vjecni rahmet ocu) biti u prici da suflira, suptilno namece i da pokusava uopce nametati bilo sta fudbalskoj velicini kao sto je Zeljeznicar. Pod Isovic, citaj Kapetanovic.
"A najveci uspjeh fk Sarajeva je gol Cuhaja".
Vozdra papci, nismo bas svi iz Ilijasa.
"A najveci uspjeh fk Sarajeva je gol Cuhaja".
Vozdra papci, nismo bas svi iz Ilijasa.
Sarajevski Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Marokanci58, supervizor, Venom, Zaboljesutra i 23 gosta.