FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesu li ona bila dva rukometna saveza svojevremeno
Ja novinara i kurca.
Odgovorite
Sta je sa Colpom i famelijom
Pilav i famelija makorana riza itd
Sta je sa Mirvicom jel ovo istina daga je cetnik kupio ili ti ga navuko na tanak led, tacnije obriso neobrezanu cunu od nheg ko o hadzibegica
Na onu lezbejku iz **** stranke drkam svaki dan i pisam joj se na izlazanu koku
Odgovorite
Sta je sa Mirvicom jel ovo istina daga je cetnik kupio ili ti ga navuko na tanak led, tacnije obriso neobrezanu cunu od nheg ko o hadzibegica
Joj sto mozes da izvines srat
Pa covjek nije ni prisustvovao tamo, cak mislim da oni nisu mogli ni odrzati glasanje jer ih nema dovoljno
- kupus army
- Kontakt:
Ja ne znam kako ljudi ne kontaju situaciju? Colpini bjednici su predlozili dva kandidata Mirvica i ovog Junuzovica, od njih dva jedan ulazi u IO FS/NS BiH, a taj jedan se bira prostom vecinom na Skupstini saveza BiH, a tu debelu vecinu ima Vicina ili Colpina strana, tako da je tu jasno da ulazi Junuzovic, a naravno ovi iz FSKS će reći evo mi smo predložili Mirvića nije do nas.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:32Ja novinara i kurca.
Odgovorite
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Moze pisat i da si ti. Skupilo ih se petero i nesto kao odlucivali.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:42Ja ne znam kako ljudi ne kontaju situaciju? Colpini bjednici su predlozili dva kandidata Mirvica i ovog Junuzovica, od njih dva jedan ulazi u IO FS/NS BiH, a taj jedan se bira prostom vecinom na Skupstini saveza BiH, a tu debelu vecinu ima Vicina ili Colpina strana, tako da je tu jasno da ulazi Junuzovic, a naravno ovi iz FSKS će reći evo mi smo predložili Mirvića nije do nas.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:32Ja novinara i kurca.
Odgovorite
Sad sam razumio.. hvala
Cisto nisam mogo vjerovat da se prodo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Na drugoj strani je odrzana legitimna skupstina gdje je bio kvorum i gdje su se voljom vecine izglasala sva legitimna tijela i kandidati za IO. Zato je doslo do konfuzije.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:44kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:42Ja ne znam kako ljudi ne kontaju situaciju? Colpini bjednici su predlozili dva kandidata Mirvica i ovog Junuzovica, od njih dva jedan ulazi u IO FS/NS BiH, a taj jedan se bira prostom vecinom na Skupstini saveza BiH, a tu debelu vecinu ima Vicina ili Colpina strana, tako da je tu jasno da ulazi Junuzovic, a naravno ovi iz FSKS će reći evo mi smo predložili Mirvića nije do nas.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:32Ja novinara i kurca.
Odgovorite
Sad sam razumio.. hvala
Ove je ovdje okupio colpa, iako nije bilo kvoruma odrzali su sjednicu i nesto su kao glasali i kandidovali.
Opet ce sve ovo ministarstvo oboriti.
Mislili su razjebat njega sa ljudima koji su u kantonu. Ali nije im prošlo. Jer im ova skupstina u savezu nije valisna niti ce biti usvojena. Mi smo ocistili kantonski savez i ide se postepeno.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Mene je samo strah da se Vici ne produzi mandat. Ovo sve ostalo je veoma mali uticaj.
On je taj koji prijeti i potkupljuje a strah me i Adisa i Isovica i Kapetanovica sve je to potkupljivo bas.
Jedino kojeg ne moze potkupiti i zastrasiti je Mirvic
On je taj koji prijeti i potkupljuje a strah me i Adisa i Isovica i Kapetanovica sve je to potkupljivo bas.
Jedino kojeg ne moze potkupiti i zastrasiti je Mirvic
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Donijelo je odluku 4 fudbalska kluba i 10-11 nekih raznih fiktivnih samo na papiru postojecih udrugenja. Cirkusanti.
- FKS -
- kupus army
- Kontakt:
Neće ministarstvo odbriti, uključili su se i malo veći igrači, mene je strah da savez BiH prihvati ovu drugu stranu kao legalnu jer im oni trebaju, najbitnije od svega je da se krenulo u rušenje Goražde je palo, nadamo se i Sarajevo. Proces promjena je pokrenut!ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:49Na drugoj strani je odrzana legitimna skupstina gdje je bio kvorum i gdje su se voljom vecine izglasala sva legitimna tijela i kandidati za IO. Zato je doslo do konfuzije.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:44kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:42
Ja ne znam kako ljudi ne kontaju situaciju? Colpini bjednici su predlozili dva kandidata Mirvica i ovog Junuzovica, od njih dva jedan ulazi u IO FS/NS BiH, a taj jedan se bira prostom vecinom na Skupstini saveza BiH, a tu debelu vecinu ima Vicina ili Colpina strana, tako da je tu jasno da ulazi Junuzovic, a naravno ovi iz FSKS će reći evo mi smo predložili Mirvića nije do nas.
Sad sam razumio.. hvala
Ove je ovdje okupio colpa, iako nije bilo kvoruma odrzali su sjednicu i nesto su kao glasali i kandidovali.
Opet ce sve ovo ministarstvo oboriti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Meni ništa nije jasno oko ovih izbora u ns bih . Uglavnom mislim da smo pusiona dok Vici ne istekne mandat.
-
- Kontakt:
Dakle do 2029.bordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:05Meni ništa nije jasno oko ovih izbora u ns bih . Uglavnom mislim da smo pusiona dok Vici ne istekne mandat.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kazi sta te zanimabordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:05Meni ništa nije jasno oko ovih izbora u ns bih . Uglavnom mislim da smo pusiona dok Vici ne istekne mandat.
Mi smo odradili svoje, sad je na nadležnom ministarstvu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:35Kazi sta te zanimabordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:05Meni ništa nije jasno oko ovih izbora u ns bih . Uglavnom mislim da smo pusiona dok Vici ne istekne mandat.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Vazda ce biti,Vico,sudije,Var ....Braco, kako bilo,sta bilo...MI SMO SARAJ''VO o ni su svi k.u.r.c.i.n.a !!
Koja cetiri kluba su glasali za Colpu co. Znam za hrid i bojnik
Nebi mene cudilo da Vico usvoji bez lezbacinog podpisa ono sto mu treba..
Jedini tip koji se nemoze podplatit i ucjenit i prepast je Mirvic.. Ovi ostali bi prodali majku svoju za 500 k €
Kad su nas bakiri sveki na to da je stranka preca od ljudi i drzave
Nebi mene cudilo da Vico usvoji bez lezbacinog podpisa ono sto mu treba..
Jedini tip koji se nemoze podplatit i ucjenit i prepast je Mirvic.. Ovi ostali bi prodali majku svoju za 500 k €
Kad su nas bakiri sveki na to da je stranka preca od ljudi i drzave
- ErosViverosViv
- Kontakt:
da ti tvoj jaran iskreno kaze, mi smo kurcina, a oni kreiraju ligu i rezultate.prijeratni mangup je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:42Vazda ce biti,Vico,sudije,Var ....Braco, kako bilo,sta bilo...MI SMO SARAJ''VO o ni su svi k.u.r.c.i.n.a !!
-
- Kontakt:
Pa zanima nas sve ovo se sada bas zakomplikovalo ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:35Kazi sta te zanimabordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:05Meni ništa nije jasno oko ovih izbora u ns bih . Uglavnom mislim da smo pusiona dok Vici ne istekne mandat.
Koliko sam shvatio ovaj Junuzovic dolazi umjesto Colpe ?
I sta mi tu profitiramo, lik dolazi ispred futsal kluba Željeznicar... bar koliko sam ja shvatio.
Ako nije tako, ko nam treba umjesto Colpe da bi nama bilo koliko toliko bolje ?

Trenutno korisnika/ca: amypitar, fks74, hase73, nedimmmm1337, Varijantas8 i 63 gosta.