NK Zvijezda Gradačac

NazorUso
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la NazorUso » 09 dec 2024, 19:41

Ja nacuo pa pitam. Nista lose nisam mislio.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 09 dec 2024, 19:42

Piska gdje će Zara? Jel ode raditi vani ili ganjati loptu?

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 09 dec 2024, 20:03

Kaže da ide Radit i igrat fudbal.

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 09 dec 2024, 20:24

zvezdas1922 je napisao/la:
09 dec 2024, 20:03
Kaže da ide Radit i igrat fudbal.
Pošteno. Hvala ti

Edo1922
Kontakt:

Post Postao/la Edo1922 » 10 dec 2024, 15:17

Ko su pojačanja koja se spominju osim Vidovića ?

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 11 dec 2024, 11:39

Može li mi neko objasniti kako se danas bira sportski direktor? Da li se to radi preko Vibera ili na neki sličan način? Izgleda da se ljudi sami postavljaju na razne pozicije. Svi su tu samo formalno, na papiru, dok se zapravo pita samo jedna osoba,a svi znamo koja je to osoba.Pogledat kako ozbiljni ljudi vode rukometni klub – dvorane su im pune zahvaljujući profesionalnom pristupu.
Sve dok nam klub vode ljudi s ulice, ovakvo stanje će ostati: prazne tribine, prodaja utakmica, dogovori s menadžerima, i sve ostalo što uništava sport

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 11 dec 2024, 11:41

Sarayo je napisao/la:
11 dec 2024, 11:39
Može li mi neko objasniti kako se danas bira sportski direktor? Da li se to radi preko Vibera ili na neki sličan način? Izgleda da se ljudi sami postavljaju na razne pozicije. Svi su tu samo formalno, na papiru, dok se zapravo pita samo jedna osoba,a svi znamo koja je to osoba.Pogledat kako ozbiljni ljudi vode rukometni klub – dvorane su im pune zahvaljujući profesionalnom pristupu.
Sve dok nam klub vode ljudi s ulice, ovakvo stanje će ostati: prazne tribine, prodaja utakmica, dogovori s menadžerima, i sve ostalo što uništava sport
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 11 dec 2024, 18:10

Sarayo je napisao/la:
11 dec 2024, 11:39
Evo ja momentalno dajem ostavku samo dodji na skupštinu za par dana i preuzmi sve moje obaveze dole, e moja ovco da ti znaš da Zvijeza ne živi od pametovanja nego od novca kojeg uprava donese, gdje ste vi bili prije godinu i pol dana 150.000 blokade, nikog u klubu pred gašenje sad je lako bit generalno računi odblokirani 1,5-2 Plate se duguju i na tome se radi. Koja je utakmica prodana eto De prosvijetli nas sve, molim vas… kome smo mu to prodali, stadion je prazan jer samo se pametuje kako ovdje tako i po gradu… sad će skupština za par dana dođite uzmite klub.

Ovakvi smecari wa foruma su otjerali i nurdu… ja sam posljednja budala bio u nizu upamtite ja kad odem u ovi ljudi samnom gašenje.
A za direktora me je imenovala uprava kluba još prije 4 godine pa sam bio 3 godine u suspenziji, sada nova uprava potvrdila to i šta je problem. Koliko god pisali od danas nema informacija.c perem pare, stimam utakmice, pun sam para zdravo bolesnici!

Edo1922
Kontakt:

Post Postao/la Edo1922 » 11 dec 2024, 19:16

Hebo vas funkcija vise sve neki menadzeri ovde.
Svatite kao sto piska kaze nema boljih ljudi da se preuzme ovog posla momci su tu I rade sta mogu I koliko umiju.
Da je sve sjajno I bajno nije ali nije nikad ni bilo zadnjih godina.
Nema nekog pomaka realno gledano ali nema se ni para za nesto vise.
Stadion kakav je takav je nikad bolji nije ni bio,Tribina se natkriva kao da je old traford a plate se igracima duzne.
Zato ostavte se šuplje priče ovaj forum treba da služi da znamo sta se desava u klubu,kritika oke I sam sam imao primjedbe na neke odluke I igru generalno ali to je to sto imamo ako su ljudi rekli da nam je opstanak cilj treba pustit neka rade to je to sto imamo.
A ako mislite da neko pare pare preko kluba kao sto piska reče neka neko dodje u klub nek da svoje pare nek se ugradi I on u tu priču ako cete imat nesto od toga.

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 11 dec 2024, 19:23

cuj debila stadijon je prazan jer se pametuje
debilu stadijon je prazan jer nema vise ni 10 ljudi da vjeruje vama idiotima
a sigurno da poslije tebe ide gasenje jer vise niko nece spasit zvijezdu od kriminalnih ugovora sto se potpisavali sa nakim sponzorima
uzeo pare od vladinih kockara i prodo ime stadijona a onda kaze idalje se stadijon zove banja ilidza pa dje to ima hjahahahahahah
odlazite klosari!!!!!!!!

peres novac koji si ilegalno zaradio preko ipteve klosaru

cujjj 3 godine bio u suspenziji a suspenzija 6 mjeseci trajala hahahahaha lazov! lazov! lazovvvvvvv!

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 11 dec 2024, 19:34

Edo1922 je napisao/la:
11 dec 2024, 19:16
Svatite kao sto piska kaze nema boljih ljudi da se preuzme ovog posla momci su tu I rade sta mogu I koliko umiju.
Stadion kakav je takav je nikad bolji nije ni bio,Tribina se natkriva kao da je old traford a plate se igracima duzne.
Zato ostavte se šuplje priče ovaj forum treba da služi da znamo sta se desava u klubu,kritika oke I sam sam imao primjedbe na neke odluke I igru generalno ali to je to sto imamo ako su ljudi rekli da nam je opstanak cilj treba pustit neka rade to je to sto imamo.
A ako mislite da neko pare pare preko kluba kao sto piska reče neka neko dodje u klub nek da svoje pare nek se ugradi I on u tu priču ako cete imat nesto od toga.
Dobar si ti covjek ali si jako jako naivan,,, nece ti poslije njega bit vise zvijezde ljudino ja ti garantujem eto cucemo se zivi bili pa vidjeli. samo jos vas nekoliko nije skontalo sta se dole zapravo desava pijaca party hehjehe

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 11 dec 2024, 19:56

halcho1cherga je napisao/la:
11 dec 2024, 19:34
Edo1922 je napisao/la:
Dobar si ti covjek ali si jako jako naivan,,, nece ti poslije njega bit vise zvijezde ljudino ja ti garantujem eto cucemo se zivi bili pa vidjeli. samo jos vas nekoliko nije skontalo sta se dole zapravo desava pijaca party hehjehe
Haman si ti Piska nekom opasno stao na zulj. I pored svih gresaka kojih je bilo, klub je spasen od gasenja i trebalo je to izdrzati. Ne grijesi jedino onaj ko nista ne radi. Ja koliko vidim, ipak je uradjen veliki posao. Racun je deblokiran, tuzbe koje su nastale u zadnjih desetak godina uglavnom su rijesene. To ne vidi onaj ko nece da vidi i zato ne reaguj na ovakve provokatore. Ako ima jos neko da zeli da opere pare neka dodje u klub, samo neka jedan dio ostane tamo😁

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 11 dec 2024, 19:59

nek si ti legendo napravio profil da pišeš ovdje o nama i o meni generalno svaka čast, prvo sam suspendiran godinu jer sam razotkrio stimanja Capljina i zatim 2 godine radi fizičkog napada na sudiju Sarajkica, al nema veze platio sam školu, al ti samo ovdje piši gluposti i dalje

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 11 dec 2024, 20:04

Sto se tiče suspenzije crno na bijelo
Tada je nastala 10. Mjesec 2021 godine, sto pokazuje člana a istekla je evo slike, u 8. Mjesecu 2024 god.
slika
slika
S kažem da sam idealan, ali vjeruj da uvijek istinu govorim i protiv laži ću se boriti dok sam živ sto god imate istinu bujrum.

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 11 dec 2024, 20:14

Progres je napisao/la:
11 dec 2024, 19:56
halcho1cherga je napisao/la:
11 dec 2024, 19:34
Edo1922 je napisao/la:
Haman si ti Piska nekom opasno stao na zulj. I pored svih gresaka kojih je bilo, klub je spasen od gasenja i trebalo je to izdrzati. Ne grijesi jedino onaj ko nista ne radi. Ja koliko vidim, ipak je uradjen veliki posao. Racun je deblokiran, tuzbe koje su nastale u zadnjih desetak godina uglavnom su rijesene. To ne vidi onaj ko nece da vidi i zato ne reaguj na ovakve provokatore. Ako ima jos neko da zeli da opere pare neka dodje u klub, samo neka jedan dio ostane tamo😁
hehe bas slatko sto vjerujes da ste spaseni od gasenja
a gasenje je samo odgodjeno kad dodje na naplatu kriminal od sponzorskih ugovora sto se preko vibera dogovara

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 11 dec 2024, 20:26

Jest lijepo jadnik ljubomorni bit, Nedo Bog ovoliko biti bolestan. Nego dodji 18.12 na cvreno bijelo vece

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 12 dec 2024, 08:47

Prodana je utakmica protiv Stupčanice. Kakav je to kriminal u klubu? Daješ novac u klub bez ikakvog dokaza o porijeklu sredstava. Ubaciš 20.000 KM u klub, izvučeš 10.000 KM, i tebi dobro. Sve se svodi na lične interese. Pun mi je više priče o tvojoj "ljubavi" prema klubu, kad svi znamo kakvu si sramotu priredio za stogodišnjicu kluba.
Beli, nisi dozvolio da se ime kluba promijeni – srao si na sva usta protiv toga, a sada daješ svojim "srbendama" i još ih reklamiraš na Fbu. Promovišeš kocku, i to nazivaš pravom sportskom pričom? Nikad više novca u klubu, a nikad manje gledatelja. To dovoljno govori šta narod misli o trenutnoj upravi.Podnesi već jednom ostavku, zašto je daješ samo na forumima? Živim za dan kada će gradonačelnik zavrnuti pipu i preusmjeriti taj novac u rukomet.

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 12 dec 2024, 08:59

spiska podnosi ostavku sezona 3 epizoda 200
opet ce otic na facebok i kukat kako ga maltretiraju zli forumasi hehehe

objavi ugovore sa betole pizdo pokazi kako ste 'cisti'
pokazi kako ste promijenili ime stadijona a niste promijenili
i koje potpiso ugovor jel konobar ili savjetnik od konobara
kriminalci

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 09:01

Sarayo je napisao/la:
12 dec 2024, 08:47
Prodana je utakmica protiv Stupčanice. Kakav je to kriminal u klubu? Daješ novac u klub bez ikakvog dokaza o porijeklu sredstava. Ubaciš 20.000 KM u klub, izvučeš 10.000 KM, i tebi dobro. Sve se svodi na lične interese. Pun mi je više priče o tvojoj "ljubavi" prema klubu, kad svi znamo kakvu si sramotu priredio za stogodišnjicu kluba.
Beli, nisi dozvolio da se ime kluba promijeni – srao si na sva usta protiv toga, a sada daješ svojim "srbendama" i još ih reklamiraš na Fbu. Promovišeš kocku, i to nazivaš pravom sportskom pričom? Nikad više novca u klubu, a nikad manje gledatelja. To dovoljno govori šta narod misli o trenutnoj upravi.Podnesi već jednom ostavku, zašto je daješ samo na forumima? Živim za dan kada će gradonačelnik zavrnuti pipu i preusmjeriti taj novac u rukomet.
De mi molim te reci koje prodao utakmicu, jel uoslte znaš kako se prodaje utakmica? Drugo prijatelju tebe boli nečiji uspjeh i ljubomora sto kad već lijepo pišeš tako se ne potpišeš kad već sve to lijepo znaš odeš u policiji prijaviš prijatelju. Zar ti mišlis da to dole toliko novca ima, drugo ja svoj licni novac odem na bankomat dignem sa računa privatnog i ubacim i misliš da je dobra matematika Dat 20.000 a izvuc 10.000 e moj glupane glupi, da je to tako moguće sto ti pišeš nebi mene bilo u klubu kakvih tajkuna imamo u gradu. Priča ti je bezveze i dječija skroz, načelnik ima izvještaje a ima i skupština, kad načelnik kaže da je gotovo onda je gotovo, prošle godine vijeće je isto mislilo kao ti pa kad sam izvode okačio javno druga priča, i za sve svoje novce imam izvode iz stranih banaka boli pojedince uspjeh sto sam ja iz debelog minusa krenuo i napravio sam sebi ime bez ikoga i bez ove carsije smrdljive.

U klub dodjete i vidite kakav je ugovor nemamo ga problem
Pokazati, al ovdje da ga Kačam nikad…

Bela nikad nije imao interes da udje u klub prema tome ne širi dezinformacije.

Ja sam bio prijatelju kritičar i pametnjaković isto kao ti ali ti nikad nećeš biti ovdje gdje sam ja, evo uskoro će skupština i ponudit ću mandat ako klub i grad ima nekog boljeg slobodno nek dodje na skupsitnu nek se prihvati kluba, nije to toliko loše koliko je bilo kad sam ja došao kad Niko nije htjeo.
Zadnja izmjena: zvezdas1922, dana/u 12 dec 2024, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 09:19

Samo piši gluposti imal još šta konobar je potpisao i šta je problem ugovor je nekoliko desetina hiljada km…. Jel te još šta zanima??? Isti ugovor ima i monogram na račun novac liježe skupština može uvidjeti t

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.