Premijer liga BiH - aktuelno

ledesma
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ledesma » 12 dec 2024, 09:31

guadalupe je napisao/la:
12 dec 2024, 09:25
Tempero je napisao/la:
12 dec 2024, 08:13
Ako u savez sjedne mirvic bice velike promjene, ako sjedne neko s Grbavice, sve ostaje isto. Pitarska masinerija. I Colpu ste vi na proslim izborima podrzali. Pa vas proda ili sta vec. Ne valja vam. Mirvic se grli s Vicom, pa sad ne ide. Koji je plan Mirvica i zasto nije dosao na sastanak? Sta kaze Trbic na to, cekamo fb status.
Vidi znamo da se cupate na sve strane, ali evo realni budite jednom u zivotu. Ja vas ne volim i navijam uvijek protiv vas isto kao sto i vi navijate uvijek protiv Sarajeva, ali ovo uopste nije borba za Sarajevo ili Zelju ovo je borba da se ovo cetnicko go.vno makar malo destabilizuje, za bolje i za nas i za vas. Realno vama je trenutno dobro ne kradu vas, eto u Doboju jedino nesta bilo a i svakako je utakmica cudna sama
po sebi, nekad vas i poguraju i necete da se zamjerate Vici. Ali ljudi zar vas nije stid ici na sjednicu na kojoj su sve prodane duse i balije bile, koji su suspendovali 20 ljudi na silu da bi imali kvorum, zar vas nije stid biti jedni od njih. Brkovic uopste nije izabran zbog vas, on ce igrati kako Vico kaze jer jer je njegov igrac i radit ce isto kao i Colpa, pa duzan mu je jer mu je sina zaposlio u savez, proguglajte ako ne vjerujete. Junuzovic je Vicin covjek, u njegovoj kafani stalno sjede on i Telgeltija, frajer je mutan do zla Boga imate i slike po internetu sa kim se sve druzi.

Nebitni smo mi u svemu, **** i nas i vas ali prodali ste se kao posljednje pi.cke vi pricajte sta hocete. Na ovoj sjednici je izabran Ibrahim Hasanbegovic, Magoda (ima sliku u nasem dresu ali frajer je operisan od bilo kojeg kluba, pa bori se covjek da vam se tribina izgradi), Dzindo (zeljin).

Majke mi stavite vaseg normalnog covjeka na sve tri pozicije meni je svejedno, samo da nije na ovoj cetnickoj strani i uvijek cu biti za, ali ovo je odvratno sta ste uradili, serite koliko hocete.
Bravo, sve rečeno :bow:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 12 dec 2024, 09:32

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 09:28
Zašto se Ismir Mirvić nije odazvao pozivu iz FK Željezničar i predstavio plan za razvoj našeg fudbala?

Čuj mene zašto. :rol:
pa njega nisu ni izabrali niti je bio dogovor da se on izabere. Klubovi koji su se dogovorili da idu za promjene su odabrali Magodu i Dzindu. I to je jednoglasno izabrano. I na oba nivoa su njih dvojica, tako da sigurno idu obojica a onda je na krovnom savezu da odabere gdje ce ko.

A na ovoj vicinoj sjednici gdje je po svemu sudeci bio predstavnik FK Zeljeznicar je izabran kao jedan od kandidata Mirvic a u biti nema nikakve sanse da bude u IO. Predstava za javnost.

Ili jednostavnije FKS glasa za Magodu i Dzindu a FKZ ucestvuje na sjednici gdje se glasa za Junuzovica i Mirvica. Na sjednici gdje se teskom mukom osigura kvorum, da ne bi slucajno morali za 24 sata pomjeriti sjednicu.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 dec 2024, 09:35

Virtu4l je napisao/la:
Zašto se Ismir Mirvić nije odazvao pozivu iz FK Željezničar i predstavio plan za razvoj našeg fudbala?

Brate vidi Boga mi si dosadan sa glupostima vise, eto Colpa vam je prezentovao.

Jel tebi normalno nakon svog ovog njegovog lopovluka uopste da ga zovnes da ti prezentuje nesta i kao tu trebaju i ostali doci nakon njega. Isto da Mladica i Karadzica zovnes nakon svega sto su uradili, e hajde da nam prezentujete sta vam je plan u naredne 4 godine da vidimo hocemo li podrzati. Tebi je problem Trbic, a ne ova cetnici i toliko o tebi.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 dec 2024, 09:37

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 dec 2024, 09:37

Tempero je napisao/la:
12 dec 2024, 09:20
relativizam je napisao/la:
12 dec 2024, 08:54
Tempero je napisao/la:
12 dec 2024, 08:46

Moramo biti s vama da bi bilo bolje?
a kakvi ste ovako je i bolje,neka je ispalo kako je ispalo.
sa jedne strane imas nesto nepoznato sto moze da valja a sto moze biti i gore a sa druge strane imas nezakonitost,lopovluk,namjestanja,kradje i vi birate drugu stranu .

neka kradje i namjestanja samo necemo tamo sa onima,eto logike

mislim necu vise ni pisati nista o ovme,vidim da ovdje crnogorac unistava temu kao sto ga napadaju tamo i na zeljinom pdf.
a s vama se i ne treba raspravljati vi koji branite sadasnje stanje nebil igrali kolo dva pretkola intertotokupa
Mirvic garancija da ce valjati i ostali pitari? Pa na prvoj sjednici je vas trbic jedva docekao da napise onaj status pa izbrisao. Mogao je i Mirvic doci ponuditi plan. Niko ne zna sta nudi. Svaki klub gleda samo sebe i tako je bilo i tako ce biti. Toga su svjesni svi.
sve si upravu,svako neka gleda sebe ali samo nemojte vise bastiniti radnicku filozofiju i kontrasistema kad u realnosti radite sve kontra toga.

koem ste pretproslo kolo dali 3 boda,s kime se druzite po tribinama i za koga ste sad stali,meni je jasno ali izgleda nije vama

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 dec 2024, 09:40

Virtu4l je napisao/la:

Pa sto ga onda izabraste kao kandidata za IO ako vam nije prezentovao plan za naredne 4 godine ?
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2024, 09:41

Znam ja da je ekipica iz Titove 38b navikla sve završavati u restoranima i kafanama, muljanjem i petljanjem.

Isto tako znam da je njima čudno kad ih neko zove na sastanak da kandidat prezentuje svoje planove, pa se nađu na nepoznatom terenu, ali tako to funckioniše u normalnim sistemima.

Nedolazak na sastanak je nepoštivanje domaćina, posebno kad se radi o domaćinu kojem toliko podmećeš. U normalnom sistemu se barem javiš, kažeš da ne možeš doći i slično.

Naravno da se dotični nije udostojio ni da se javi. To je ono džibersko ponašanje koje dokazuje koji su stvarni motivi te ekipice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 dec 2024, 09:43

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 09:41
Znam ja da je ekipica iz Titove 38b navikla sve završavati u restoranima i kafanama, muljanjem i petljanjem.

Isto tako znam da je njima čudno kad ih neko zove na sastanak da kandidat prezentuje svoje planove, pa se nađu na nepoznatom terenu, ali tako to funckioniše u normalnim sistemima.

Nedolazak na sastanak je nepoštivanje domaćina, posebno kad se radi o domaćinu kojem toliko podmećeš. U normalnom sistemu se barem javiš, kažeš da ne možeš doći i slično.

Naravno da se dotični nije udostojio ni da se javi. To je ono džibersko ponašanje koje dokazuje koji su stvarni motivi te ekipice.
Znamo da laprdas, ali mozes li odgovoriti jel tebi normalno da se Colpa nakon svega sto je uradio zove da kaze njegov plan u naredne 4 godine ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2024, 09:46

Željezničar je uputio poziv svim kandidatima. Čolpa, kakav je da je, legitiman je kandidat. Na kraju je svakako odustao od kandidature.

Džaba spinujete.
Voli te tvoje Sarajevo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 dec 2024, 09:47

a ne znam koji ga qrac citirate vise, frajer je teški bolesnik i besposličar, konta da je zanimljiv i pametan, a ustavi je glup ko qrac sa svojim lažima, nemojte ga vise citirati molim vas, mrtvi debil (Virtu4l)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 dec 2024, 09:50

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 09:46
Željezničar je uputio poziv svim kandidatima. Čolpa, kakav je da je, legitiman je kandidat. Na kraju je svakako odustao od kandidature.

Džaba spinujete.
A zar ti je normalno Colpu zvati ?

Ne spinuje niko normalno te pitam, sta imas njega zvati koji klinac, gori od svakog cetnika ti njega zoves, sta ti ima on prezentovati. Ako si klub, zar nije normalno da g.ovno u startu odje.bes nakon svega sto je uradio, a ne da ga docekujes sa kafom i sokom da ti prica.

@ladesma necu vise fakat ga citirati, ne vrijedi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2024, 09:51

U suštini, navijači na ovoj temi su uglavnom ogledalo kluba.

Sami iznova i iznova sve potvrđuju.

Bilo je momenata kad sam sumnjao u poteze mog kluba, ali sad je jasno da je svaki bio odličan. Sa ovakvima ne možeš rušiti granap a ne korumpiranu bagru koja vodi naš fudbal.
Voli te tvoje Sarajevo.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 dec 2024, 09:51

Ako sam dobro upratio, Mirvić je bio kandidat na "Vicinoj" skupštini? Taj isti Mirvić je i izabran a spočitava se Želji što je učestvovao na toj skupštini?

Zar nije očito da je ovo igranka Magode i Mrvića? Kao boriš se protiv FSKS, rušiš kao nešto, napraviš paralelnu skupštinu (koja će pasti na bilo kojem sudu), odvučeš priču na tu skupštinu, praviš neke igrokaze za javnost i navijače a ovamo Mirvić bude izabran. Ma hajte molim vas...

Naje.bao je teško onaj za čije se interese budu borili Magoda i Mirvić.

I da se ne lažemo, Čolpa je i dogurao ovako daleko jer je imao svesrdnu podršku FK Sarajeva.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 dec 2024, 09:55

mikimaus je napisao/la:
12 dec 2024, 09:40
Virtu4l je napisao/la:

Pa sto ga onda izabraste kao kandidata za IO ako vam nije prezentovao plan za naredne 4 godine ?
A zašto ga Vi niste izabrali na skupštini u hotelu za IO ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2024, 09:57

Čolpa je igrač Jusufa Pušine i oba su decenijama bili u simbiozi sa FK Sarajevo, za koje uostalom i navijaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 dec 2024, 10:00

obagol je napisao/la:
12 dec 2024, 09:51
Ako sam dobro upratio, Mirvić je bio kandidat na "Vicinoj" skupštini? Taj isti Mirvić je i izabran a spočitava se Želji što je učestvovao na toj skupštini?

Zar nije očito da je ovo igranka Magode i Mrvića? Kao boriš se protiv FSKS, rušiš kao nešto, napraviš paralelnu skupštinu (koja će pasti na bilo kojem sudu), odvučeš priču na tu skupštinu, praviš neke igrokaze za javnost i navijače a ovamo Mirvić bude izabran. Ma hajte molim vas...

I da se ne lažemo, Čolpa je i dogurao ovako daleko jer je imao svesrdnu podršku FK Sarajeva.

Vidi drug bolje nekad nista ne pisati nego lupati.

Mirvic nije kandidat na Vicinoj skupstini, nisu bile kandidature za 2 sjednice, valjda razumijes. Mirvic nije izabran, izabran ce biti Junuzovic. Magoda vam je brate navukao 4 miliona za tribinu, ali ne valja, a sto ne valja ? Colpa nije prosao radi Sarajeva, nego zbog toga sto je Sarajevo imalo svog kandidata i Zeljo svog, tako da su se glasovi rasparcali i **** je proslo.

Da li ti je imalo jasnije ?

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 dec 2024, 10:03

guadalupe je napisao/la:
12 dec 2024, 10:00
obagol je napisao/la:

Mirvic nije kandidat na Vicinoj skupstini, nisu bile kandidature za 2 sjednice, valjda razumijes. Mirvic nije izabran, izabran ce biti Junuzovic. Magoda vam je brate navukao 4 miliona za tribinu, ali ne valja, a sto ne valja ? Colpa nije prosao radi Sarajeva, nego zbog toga sto je Sarajevo imalo svog kandidata i Zeljo svog, tako da su se glasovi rasparcali i **** je proslo.

Aha, sad mi je jasnije. Mirvić nije bio kandidat ali je ipak izabran. Samo mi je ta kockica falila :rol:

Sarajevosiamonoi
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevosiamonoi » 12 dec 2024, 10:04

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 09:57
Čolpa je igrač Jusufa Pušine i oba su decenijama bili u simbiozi sa FK Sarajevo, za koje uostalom i navijaju.
**** ti porodičnu grobnicu izbjeglico.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 dec 2024, 10:10

obagol je napisao/la:
12 dec 2024, 10:03
guadalupe je napisao/la:
12 dec 2024, 10:00
obagol je napisao/la:

Aha, sad mi je jasnije. Mirvić nije bio kandidat ali je ipak izabran. Samo mi je ta kockica falila :rol:
Brate vidi opet nekad presuti, pametniji covjek ispadne.
Isti su kandidati bili, jer su jedne prijave bile. Jel dosla sad kockica ?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 dec 2024, 10:11

obagol je napisao/la:

Nisi dobro upratio.

Mirvić nije ni za šta izabran. Računovođa pokušava da "prospe" priču da je Mirvić izabran od "Vicine skupštine" a svi znamo da će između Mirvića i Junuzovića, vicini kerovi izabrati Junuzovića jer je on "njihov igrač".

Mirvićevo ime je tu samo da Računovođa i slični njemu imaju o čemu da pišu (čitaj gluposti) i da kažu "evo jedan od "vaših" je bio u užem izboru" a ptice na grani znaju da će u IO Junuzović.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, Resolute i 10 gostiju.