Neko ozbiljan i iskusan u tim poslovna, neko koga ce istinski zanimati boljitak sarajevskog i bh fudbala, neko ko nece samo razmišljati o parama Saveza, dnevnicama i putovanjima sa reprezentacijom. Junuzovic je niđe veze lik, ugostitelj koji vodi restoran Baoli (prica se u talu sa Šmrkom), koji se uglavnom vucarao godinama oko Džeke i Pjanica, bez ikakvog iskustva u iole ozbiljnim fudbalskim organizacijama. Ne vidim kakav boljitak on može donijeti.ajdohordas je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:50Pa zanima nas sve ovo se sada bas zakomplikovalo ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:35Kazi sta te zanimabordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:05Meni ništa nije jasno oko ovih izbora u ns bih . Uglavnom mislim da smo pusiona dok Vici ne istekne mandat.
Koliko sam shvatio ovaj Junuzovic dolazi umjesto Colpe ?
I sta mi tu profitiramo, lik dolazi ispred futsal kluba Željeznicar... bar koliko sam ja shvatio.
Ako nije tako, ko nam treba umjesto Colpe da bi nama bilo koliko toliko bolje ?![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Najprostije i ukratko:ajdohordas je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:50Pa zanima nas sve ovo se sada bas zakomplikovalo ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:35Kazi sta te zanimabordobijeli je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:05Meni ništa nije jasno oko ovih izbora u ns bih . Uglavnom mislim da smo pusiona dok Vici ne istekne mandat.
I sta mi tu profitiramo, lik dolazi ispred futsal kluba Željeznicar... bar koliko sam ja shvatio.
Ako nije tako, ko nam treba umjesto Colpe da bi nama bilo koliko toliko bolje ?![]()
Odredjivala su se tijela koja ce predstavljati vazne pozicije u kantonalnom, federalnom i drzavnom savezu.
N/FS BiH je odredio da se na ovaj datum odrzi skupstina u kantonu Sarajevo i odrede novi/stari predsjednici saveza kantona te kandidati za izvrsni odbor N/FS FBiH i N/FS BiH, gdje bi mi voljeli da to bude neko nas, a ne neke colpe i pilavi.
Vec si upoznat s nasom pricom kako je uz nasu ekipu stalo jos 20 ekipa od ukupno 26 u kantonu Sarajevo i kako smo izglasali promjene.
U skladu s tim, zakonski i legitimno (opet ce ministarstvo pravde imati glavnu rijec, citaj darja, citaj trojka, citaj srbi) se u ibisu odrzala skupstina na kojoj je izglasan nas hajro kao predsjednik skupstine, te magoda i dzindo za dva nivoa izvrsnih odbora, N/FS FBiH i N/FS BiH, sto nam je svakako OK.
Za predsjednika saveza kantona izabran hasanbegovic, on mi je tu i tamo, recimo manje los.
Na drugoj strani, colpa, pilav i kompanija su paralelno odrzali svoju privatnu skupstinu u zgradi saveza onako kako su i godinama vedrili i oblacili savezom - privatno i familijarno.
Sazvali su onih 5 klubova koji su bili protiv vecine (zemunce, nk hibrid i jos neka 2-3), te predstavnike famoznih udruzenja koji su igrom prilika njihova najbliza porodica.
Obzirom da ih je bilo samo 13, nije bilo kvoruma, donijeli su ekspresnu odluku da su oni koji nisu bili tu ustvari suspendovani, pa u skladu s tom odlukom stvorili su kvorum (13 prisutnih od ukupno 17, van svakog zakona, statuta i svih procesa, sto ce ponovo ministarstvo pravde dati zadnju rijec, citaj darja, citaj trojka, citaj srbi).
Tako da su oni, iako je to sve hinjski davno dogovoreno, izglasali dvojicu kandidata za izvrsni odbor N/FS BiH, jedan od tih je Mirvic (reda radi), a drugi je vicin i njihov igrac Junuzovic, a kojeg ce naravno oni i izglasati.
Za izvrsni odbor N/FS FBIH su izabrali zeljinog Brkovica i Dzindu.
Opet ce sve ovo ministarstvo pravde uz pomoc vice oboriti, te ce naci neko rjesenje u korist srpske komponente i zeljkana koji mora vracati dugove na ovaj nacin. Nadam se da je sada nesto jasnije.
-
- Kontakt:
Sve je ovo tacno sto si napisao samo Junuzovic nije Vicin niti njihov igrac a Brkovic nije Zeljin…ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 01:19Najprostije i ukratko:ajdohordas je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:50Pa zanima nas sve ovo se sada bas zakomplikovalo ?
Odredjivala su se tijela koja ce predstavljati vazne pozicije u kantonalnom, federalnom i drzavnom savezu.
N/FS BiH je odredio da se na ovaj datum odrzi skupstina u kantonu Sarajevo i odrede novi/stari predsjednici saveza kantona te kandidati za izvrsni odbor N/FS FBiH i N/FS BiH, gdje bi mi voljeli da to bude neko nas, a ne neke colpe i pilavi.
Vec si upoznat s nasom pricom kako je uz nasu ekipu stalo jos 20 ekipa od ukupno 26 u kantonu Sarajevo i kako smo izglasali promjene.
U skladu s tim, zakonski i legitimno (opet ce ministarstvo pravde imati glavnu rijec, citaj darja, citaj trojka, citaj srbi) se u ibisu odrzala skupstina na kojoj je izglasan nas hajro kao predsjednik skupstine, te magoda i dzindo za dva nivoa izvrsnih odbora, N/FS FBiH i N/FS BiH, sto nam je svakako OK.
Za predsjednika saveza kantona izabran hasanbegovic, on mi je tu i tamo, recimo manje los.
Na drugoj strani, colpa, pilav i kompanija su paralelno odrzali svoju privatnu skupstinu u zgradi saveza onako kako su i godinama vedrili i oblacili savezom - privatno i familijarno.
Sazvali su onih 5 klubova koji su bili protiv vecine (zemunce, nk hibrid i jos neka 2-3), te predstavnike famoznih udruzenja koji su igrom prilika njihova najbliza porodica.
Obzirom da ih je bilo samo 13, nije bilo kvoruma, donijeli su ekspresnu odluku da su oni koji nisu bili tu ustvari suspendovani, pa u skladu s tom odlukom stvorili su kvorum (13 prisutnih od ukupno 17, van svakog zakona, statuta i svih procesa, sto ce ponovo ministarstvo pravde dati zadnju rijec, citaj darja, citaj trojka, citaj srbi).
Tako da su oni, iako je to sve hinjski davno dogovoreno, izglasali dvojicu kandidata za izvrsni odbor N/FS BiH, jedan od tih je Mirvic (reda radi), a drugi je vicin i njihov igrac Junuzovic, a kojeg ce naravno oni i izglasati.
Opet ce sve ovo ministarstvo pravde uz pomoc vice oboriti, te ce naci neko rjesenje u korist srpske komponente i zeljkana koji mora vracati dugove na ovaj nacin. Nadam se da je sada nesto jasnije.
Igramo malo i mi tu neku ulogu

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa junuzovic ti je provjereno njihov igrac 1/1 zato je i kandidovan od strane colpe i ovih udruzenja, a brkovic ti opcepoznato dolazi iz zelje, iz skupine ljudi koji su strogo protiv ismira.
-
- Kontakt:
VidjecemoErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 07:53Pa junuzovic ti je provjereno njihov igrac 1/1 zato je i kandidovan od strane colpe i ovih udruzenja, a brkovic ti opcepoznato dolazi iz zelje, iz skupine ljudi koji su strogo protiv ismira.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Kone u Brkoviću dobijaju jakog igrača u Savezu, ono što je Luciano Moggi bio za Juventus svojevremeno u Italiji, to je Brković u BiH. Stariji ce se sjetiti onog nezapamčenog cirkusa iz 2010 kada je Sloboda u Tuzli protiv nas igrala i pobjedila nas, sa igračem koji je imao tri žuta kartona.Umjesto 0:3 za nas službenim rezultatom, utakmica se ponovila (vjerovatno jedini takav slučaj u historiji fudbala), a predsjednik komisije koja je donijela tu odluku je bio - Nijaz Brković.
Brkovic je kriminalac koji je sa osimom drzao savez, kada su i krali titule, ali ovo je sada skroz drugo doba, nema vise toga uticaja. Uostalom on je ispao kod njih iz kombinacija, kao i osimLucas je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:50Kone u Brkoviću dobijaju jakog igrača u Savezu, ono što je Luciano Moggi bio za Juventus svojevremeno u Italiji, to je Brković u BiH. Stariji ce se sjetiti onog nezapamčenog cirkusa iz 2010 kada je Sloboda u Tuzli protiv nas igrala i pobjedila nas, sa igračem koji je imao tri žuta kartona.Umjesto 0:3 za nas službenim rezultatom, utakmica se ponovila (vjerovatno jedini takav slučaj u historiji fudbala), a predsjednik komisije koja je donijela tu odluku je bio - Nijaz Brković.
Sve su ovo gurbeti dogovorili sa cetnicima unaprijed. Prosle sezone osigurana licenca i opstanak, ove sezone kup i evropa a zauzvrat cetnici dobiji njihovu punu podrsku u svakom pogledu. Zato se i stavlja Brkovic i Junuzovic da bi bili jaci u savezu jer su njihov igrac.boki86 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 09:07Brkovic je kriminalac koji je sa osimom drzao savez, kada su i krali titule, ali ovo je sada skroz drugo doba, nema vise toga uticaja. Uostalom on je ispao kod njih iz kombinacija, kao i osimLucas je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:50Kone u Brkoviću dobijaju jakog igrača u Savezu, ono što je Luciano Moggi bio za Juventus svojevremeno u Italiji, to je Brković u BiH. Stariji ce se sjetiti onog nezapamčenog cirkusa iz 2010 kada je Sloboda u Tuzli protiv nas igrala i pobjedila nas, sa igračem koji je imao tri žuta kartona.Umjesto 0:3 za nas službenim rezultatom, utakmica se ponovila (vjerovatno jedini takav slučaj u historiji fudbala), a predsjednik komisije koja je donijela tu odluku je bio - Nijaz Brković.
Vjerujte da onaj Banja Luci i ovi 5 kilometara od nas isto zlo nam zele. Samo mislim da su se preracunali, nisu oni svjesni moci koju novac i Mirva donose. Kad padne ova cetnicko ustasta hobotnica, prvi ce gurbeti najebat i otici u drugu ligu ili stecaj. Samo sabura.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Hvala brat moj, živ i zdrav bio...ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 01:19Najprostije i ukratko:ajdohordas je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:50Pa zanima nas sve ovo se sada bas zakomplikovalo ?
Znači ostaje nam da pratimo koju od sjednica će ministarstvo usvojiti i proglasiti validnom.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne mogu vise da pohvatam ni ja sta se desava. Je li mi se cini ili ispada da su bili u pravu ljudi koji su govorili da ovo nije odradjeno kako treba u smislu zakona, pravnih procedura i sl?
-
- Kontakt:
Ide onda H komponenta, jedino ako ne misliš na kantonalne nivoe.roccosiffredi je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:01Jedan je Ismir Mirvić![]()
Proći će i ove 4 godine, a onda krećemo u pohod. Nećemo imati milosti za protivnike ove države niti za njihove jatake.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sad treba ići H komponenta, ali će se Beus odreći u ime Vice.H8Z7 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:04Ide onda H komponenta, jedino ako ne misliš na kantonalne nivoe.roccosiffredi je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:01Jedan je Ismir Mirvić![]()
Proći će i ove 4 godine, a onda krećemo u pohod. Nećemo imati milosti za protivnike ove države niti za njihove jatake.
Za 4 godine ide B komponenta
Kakva H kakva S konppnenta?! Ovo je naša zemlja! Nas je u njoj više od 50% i ima da nas se poštuje! Ne moze ovako nas je vise od 50% a dijelimo sve na 33%.
Tako je Mirvicu, odlican potez.
Sad odrijesi kesu i dovedi golmana, stopera i lijevo krilo.
Sad odrijesi kesu i dovedi golmana, stopera i lijevo krilo.
-
- Kontakt:
ja ovdje nista ne kontam 

Ide junuzovic da nas brani u savezu

Ali u paprikama! Pogledaj dešavanja pa ćeš vidjeti ko vodi državu, a sport je samo prikaz dešavanja.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.