Za sra lobirao ???
Da može odustat

kako ce oni nesto predlagati kad je nelegalna skupština, nit kvoruma nit vecineANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:08I šta je Mirvic postigo ovim osim što je opet izlevacen
Radi sve ono što sam još davno najavio najavio da će raditi,
Lik je obolio totalno, sramota me kad vidim ko se sve predstavlja kao navijac Željezničara. Grbavicu vidio samo preko tva.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2024, 11:40Eh na to pitanje nema od sinoc odgovor...to mu se kosi s ovom njegovom glupom pricom
Hansestadt je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:22Opet se forsira parola dobrobit BiH fudbala. Na koji nacin dobrobit? Pod tom parolom se fakticki samo zalazu za svoje interese nista vise od toga.
Osnov je da su na jučerašnjoj Skupštini bila samo 4 kluba i 9 (kol'ko već) fantomskih udruženja. Šta ti nije jasno?
Kako se zalažemo kad smo odustali od dobrog mjestaHansestadt je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:22Opet se forsira parola dobrobit BiH fudbala. Na koji nacin dobrobit? Pod tom parolom se fakticki samo zalazu za svoje interese nista vise od toga.
Zato sto ne biramo mi vec 22 kluba .svrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 09:55A zašto ga Vi niste izabrali na skupštini u hotelu za IO ?