Izabrali njega sa junuzovicem koji je njihov igrac samo da ponize mirvica na generalnoj skupstini pa ih Mirvic popisa prije nego oni imaju sansu da njega ponize.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pojasnio sam sinoc koliko sam mogao, ako mozes procitaj. Po zadnjoj odluci darje iz srpske (trojkaske) stranke, ovo njihovo jeste validno, a nase nezakonito. Medjutim sinocnja skupstina u zgradi saveza je sve osim zakonita i ceka se nova odluka ministarstva pravde.
Meni nije jasno kako je Mirvic izabran u NS BiH ? Ako smo mi bojkotovali ove njihove izbore. Koje glasao za njega ako znamo da je većina suspendovana .ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:01Pojasnio sam sinoc koliko sam mogao, ako mozes procitaj. Po zadnjoj odluci darje iz srpske (trojkaske) stranke, ovo njihovo jeste validno, a nase nezakonito. Medjutim sinocnja skupstina u zgradi saveza je sve osim zakonita i ceka se nova odluka ministarstva pravde.
bordobijeli je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:06Meni nije jasno kako je Mirvic izabran u NS BiH ? Ako smo mi bojkotovali ove njihove izbore. Koje glasao za njega ako znamo da je većina suspendovana .ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:01Pojasnio sam sinoc koliko sam mogao, ako mozes procitaj. Po zadnjoj odluci darje iz srpske (trojkaske) stranke, ovo njihovo jeste validno, a nase nezakonito. Medjutim sinocnja skupstina u zgradi saveza je sve osim zakonita i ceka se nova odluka ministarstva pravde.
Mirvic nije izabran u NSBiH, niti bi bio izabran, vec se njegovo ime spominje da zavara neupucene kao sto si ti.bordobijeli je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:06Meni nije jasno kako je Mirvic izabran u NS BiH ? Ako smo mi bojkotovali ove njihove izbore. Koje glasao za njega ako znamo da je većina suspendovana .ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:01Pojasnio sam sinoc koliko sam mogao, ako mozes procitaj. Po zadnjoj odluci darje iz srpske (trojkaske) stranke, ovo njihovo jeste validno, a nase nezakonito. Medjutim sinocnja skupstina u zgradi saveza je sve osim zakonita i ceka se nova odluka ministarstva pravde.
Nije Mirvić nigdje izabran.bordobijeli je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:06Meni nije jasno kako je Mirvic izabran u NS BiH ? Ako smo mi bojkotovali ove njihove izbore. Koje glasao za njega ako znamo da je većina suspendovana .ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:01Pojasnio sam sinoc koliko sam mogao, ako mozes procitaj. Po zadnjoj odluci darje iz srpske (trojkaske) stranke, ovo njihovo jeste validno, a nase nezakonito. Medjutim sinocnja skupstina u zgradi saveza je sve osim zakonita i ceka se nova odluka ministarstva pravde.
Nije čovjek izabran nego je predložen od strane Vicine i Colpe kompanije.bordobijeli je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:06Meni nije jasno kako je Mirvic izabran u NS BiH ? Ako smo mi bojkotovali ove njihove izbore. Koje glasao za njega ako znamo da je većina suspendovana .ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:01Pojasnio sam sinoc koliko sam mogao, ako mozes procitaj. Po zadnjoj odluci darje iz srpske (trojkaske) stranke, ovo njihovo jeste validno, a nase nezakonito. Medjutim sinocnja skupstina u zgradi saveza je sve osim zakonita i ceka se nova odluka ministarstva pravde.
Jbteee,pa tek sam sad upalio o kome se radiSAMO BORDO je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:43To onaj jad Junuzovic sto mu je mama prostitutka u Italiji bila.
Pa mu poslije rata kupila auto i on se kur....
Sad znam da za jedan posao duguje 1000km
Bilo gurbetu puno da plati, eto koji je to hudnik i jad.
Sve mahala zna, samo neka se kurce pa ih popisati!
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:53Jbteee,pa tek sam sad upalio o kome se radiSAMO BORDO je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:43To onaj jad Junuzovic sto mu je mama prostitutka u Italiji bila.
Sve mahala zna, samo neka se kurce pa ih popisati!![]()
Kontam da li se lik zove Adis,pogledam,i jestee on..
Poznajem ga jos kao tinejdzera,cekaj malo,zar on nije (bio) zakleti pitar??
A,taj auto je Audi TT
SAMO BORDO je napisao/la: ↑12 dec 2024, 15:06TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:53Jbteee,pa tek sam sad upalio o kome se radiSAMO BORDO je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:43To onaj jad Junuzovic sto mu je mama prostitutka u Italiji bila.
A,taj auto je Audi TT
Jeste!
Zakleti pitar je za mene nesto drugo
Sva sam gostovanja prosao ali on nije bio dio toga.
Derbi navijac!
Neznam sta bi ti rekao, tako je se prodavao na istoku.
Meni licno ljigavac bio i ostao.
Svi se znaju posebno u SA
Ja bih prije rekao da je tada bio iskren,kao omladinac,a da se tek kasnije kad je uplivao u odredjene seme prodao naravno radi licnog interesa.SAMO BORDO je napisao/la: ↑12 dec 2024, 15:06TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:53Jbteee,pa tek sam sad upalio o kome se radiSAMO BORDO je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:43To onaj jad Junuzovic sto mu je mama prostitutka u Italiji bila.
A,taj auto je Audi TT
Jeste!
Zakleti pitar
Neznam sta bi ti rekao, tako je se prodavao na istoku.
Meni licno ljigavac bio i ostao.
Svi se znaju posebno u SA
Kalendar takmičenja FSBiH trenutno je sasvim jasan, u 2025. godini prvo se igraju utakmice osmine finala Kupa BiH (8. februara), a zatim susreti 18. kola Premijer lige (15/16. februara).
FK Sarajevo će također biti oslabljeno u meču osmine finala Kupa s obzirom da pravo nastupa neće imati kartonirani Miomir Đuričković i FIlip Jović, a na klupi neće biti pomoćni trener Želimir Mešnjak.
Skolu fudbala je imao koliko znam. Mozda mu racunaju u staz sto je bio potrcko Pjanicu i Dzeki?