Ovako treba da izgleda atmosfera kada mali klubovi igraju Europu, a ne kao u BL ili u Mostaru.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Eh kakva ce biti atmosfera kad Velež zavrsi stadion i zaigra Europu...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kako lukav potez Iraca izasli cetnicima u zelenim dresovima
Imaju obraza jos u nekog prst upirati, hahhaha kakva gamadHordasOdMalena je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:47Legendarni video, ako se ne varam ti si dokumentovao ovaj kriminal.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
Volim im s vremena na vrijeme ovo zakačiti. Davno sam rekao, od one Borčeve titule bi jedino neregularnija bila da su oni uzeli 2017. godine.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I ono kao o borbi protiv vice hhaha19vendetta87 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 21:07Jos ga Vico hladno iskulira![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Itekako.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Od svih na terenu Kulasin ih zbog tog najvise udara

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad je zadnji put dobio fasisticki klub ovaj broj kartona?
-
- Kontakt:
Jeli ovo san ili java?Koliko kartona dobi Bojac.Više u jednom poluvremenu nego za polusezonu u prvenstvu.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
E vidiš, ti si jedan od onih koji pišu pod direktivom ljudi koji vode FK Sarajevo. To znaju svi sa teme FKS, a i jasno je kao dan kad se pogledaju tvoji upisi na temi kad su neki problemi u klubu.
Na ovoj temi se oglašavaš samo po potrebi, što si i ovaj put uradio.
Ovo što si napisao i postavio je ono što klub ne može, pa su poslali vas da dijelite i širite.
Upravo na to se odnosilo jučerašnje saopštenje Željezničara.
Zato sa vama nikad. Jer ste hinje, petljanci, jednostavno to imate u DNK i to se ne mijenja ko god je na čelu kluba.
Nikad.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Rece Virto direktiva.
Penal za Slogu...svi galame na sudiju ( opravdano ), jedino Virto kaze Muftic neoprezan

Penal za Slogu...svi galame na sudiju ( opravdano ), jedino Virto kaze Muftic neoprezan

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje nije objasnio razliku Junuzovic Zubanovic po pitanju njihovi igraca u FKS i navijanja za Želju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Ima li neka slika te koreografije?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:3105.03.2022. Željezničar 2-0 Sarajevo.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:21Kad je bila koreografija zapaljene Grbavice?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 19:48Hrid, Bojnik i El Tarik nam nisu klanjali dženazu 2020 i 2022 pravili koreografiju zapaljene Grbavice.
Nerealno mi djeluje da bi bilo koji gostujuci navijaci takvo nesta podigli na Grbavici a da ne bi nastao totalni haos na tribinama. Ja koliko se sjecam na tom derbiju su sa sjevera bile samo bakljade te parola upucena ubicama Vedrana, ne sjecam se koreografije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Frajera se porodica odrekla, treba ga razumjeti. On nema nikoga osim ovog foruma gdje provodi svo vrijeme svijeta.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2024, 21:58Rece Virto direktiva.
Penal za Slogu...svi galame na sudiju ( opravdano ), jedino Virto kaze Muftic neoprezan![]()
![]()
![]()
![]()
Kmece li jos pitari, tek cemo sad mi sudije da zavrsavamo. Odma za derbi na Grbavici ide Gigovic ili Njegomir, a mozda vam i dobro poznati Kazlagic
hahahah

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne ulazim u to, njegov život njegova privatnost.fks74 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:01Frajera se porodica odrekla, treba ga razumjeti. On nema nikoga osim ovog foruma gdje provodi svo vrijeme svijeta.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2024, 21:58Rece Virto direktiva.
Penal za Slogu...svi galame na sudiju ( opravdano ), jedino Virto kaze Muftic neoprezan![]()
![]()
![]()
![]()
Al da on koji je najgori po tim pitanju nekom drugom kaze direktiva .
Covjek svaki put kad se nagazi Željo opravdano po nalogu mijenja teme na nesto lijevo.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.