BH klubovi u Evropi 24/25
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Igrači Borca se sjebali suđenjem.Ne znaju šta ih je snašlo.Čak im i faulove sviraju.
Može.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trpajjjjjjjjjjjjjj gigara pomagaj
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ovo bi u nasoj ligi bio ofsajd, i jos crveni za igraca protivnika, zbog prigovora.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
7-9 faulovi. Tu su ih bas sjebali. Tu su se pogubili gosti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Neke ptice nikad ne polete.mp3
Kako iga velikan iz platonove,srpski sampion? Je li razgalio srca svojih vjernih navijaca sirom Šumske ?
Uživanje je čitati ovo
dok vaši klubovi trče po vukojebinama, mi ćemo prezimiti u Evropi, i to je ono što vas najviše boli 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Prema svemu sudeći borac ide dalje čak i ako izgube zadnju
Šta je, nema poništavanja regularnih golova? Nema 100 faulova koje protivnik napravi? Nema da ti sudija nešto svira čim digneš ruku?
Mrš!
Mrš!
-
- Kontakt:
Bošnje i veceras slave uspjeh. Čestitke
Mene boli jer ste kriminalom došli u ovu poziciju. Ne kriminal da ti pomogne ponekad, nego kriminal pomaganje svako kolo i pomaganje van terena, mijenjanje pravila pa nadalje. A ti samo nastaviti trolati, znaš i sam kako ste došli do ovoga, osim ako si glupan obični koji ne vidi pljačkanje
Hajde sad napiši "pa i drugi su krali" ili neku sličnu glupost pa da ispadneš debil.
Šta pričaš delegat, navedi jednu utakmicu da ste igrali 11 vs 11, teško jel da?
Prve sezone kada se skloni ovo zlo iz BH Fudbala "velikan" će ispasti u 2 ligu i onda čekati da **** slična ovima koja su trenutno u savezu opet ne dodju na vlasti.
Gazi vicinu pašćadiju....
Cijenim da si mi na normalan način replicirao, pa ću ti tako i odgovoriti. Pretpostavljam da si građanin ove države, pa da te pitam, ima li išta u ovoj državi a da nije kriminal? Bilo šta? Vico kada ode, doće neko drugi, koji će svoj klub gurati na, šta, pošten način??? Daj budi realan, samo malo, ne mogu reći da mi ne smeta ova protekcija, ali to čeka svaki sljedeći klub čiji čovjek bude na vrhu saveza, kao što je bilo i u sezonama prije nas. Vico je prvi "Borčev" čovjek u savezu, šta ćemo sa sezonama prije ovih?? Nije Premijer liga od juče.Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:43Mene boli jer ste kriminalom došli u ovu poziciju. Ne kriminal da ti pomogne ponekad, nego kriminal pomaganje svako kolo i pomaganje van terena, mijenjanje pravila pa nadalje. A ti samo nastaviti trolati, znaš i sam kako ste došli do ovoga, osim ako si glupan obični koji ne vidi pljačkanje
Hajde sad napiši "pa i drugi su krali" ili neku sličnu glupost pa da ispadneš debil.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da je Zrinjski igrao u ovom formatu isto bi prezimio u Europi
Moj omiljeni izgovor

Moj omiljeni izgovor
Mi smo makar iskoristili našeg čovjeka u savezu pa došli do grupne faze, a velikan sa kobilje glave i dalje mašta o tome.
-
- Kontakt:
Borcu ce trebati bod protiv omonije ako izgubi mislim da neće medju 24.
-
- Kontakt:
Sve je to tacno sto si napisao i slazem se ali niko nikada nije radio ovo sto vi radite.Nadyebali ste i pojedine sezone Zelje.Sto je previse previse je.Niko ne bi dizao hajku da je to protekcija s vremena na vrijeme ali druze svako kolo najmanje 3 lakrdije od utakmica napravite.Znam,dosao je red na vas.Mogli ste ovo korektnije odraditi a ne ovako se izivljavati vec 4 godine pa cak i kada za to nema bas nikakve potrebe.Zato cete ovo iskihati i to dobro.Posjeta ti sve govori,vise vam dolazilo u drugoj ligi nego dok ste aktuelni prvaci.Pa ja znam banjalucane koji nece da dolaze zbog ovoga ma taman Real dolazio.Osvojit cete mozda jos poneku titulu ali onda cete se oporavljati 10 godina kad dodje nas covjek.Zivi bili pa vidjeliAvantiBL je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:49Cijenim da si mi na normalan način replicirao, pa ću ti tako i odgovoriti. Pretpostavljam da si građanin ove države, pa da te pitam, ima li išta u ovoj državi a da nije kriminal? Bilo šta? Vico kada ode, doće neko drugi, koji će svoj klub gurati na, šta, pošten način??? Daj budi realan, samo malo, ne mogu reći da mi ne smeta ova protekcija, ali to čeka svaki sljedeći klub čiji čovjek bude na vrhu saveza, kao što je bilo i u sezonama prije nas. Vico je prvi "Borčev" čovjek u savezu, šta ćemo sa sezonama prije ovih?? Nije Premijer liga od juče.Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:43Mene boli jer ste kriminalom došli u ovu poziciju. Ne kriminal da ti pomogne ponekad, nego kriminal pomaganje svako kolo i pomaganje van terena, mijenjanje pravila pa nadalje. A ti samo nastaviti trolati, znaš i sam kako ste došli do ovoga, osim ako si glupan obični koji ne vidi pljačkanje
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 dec 2024, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Niko nikad ovako ocito i ovako bezobrazno da se raji povraća od svega. Znas i ti to. Nisi lud.AvantiBL je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:49Cijenim da si mi na normalan način replicirao, pa ću ti tako i odgovoriti. Pretpostavljam da si građanin ove države, pa da te pitam, ima li išta u ovoj državi a da nije kriminal? Bilo šta? Vico kada ode, doće neko drugi, koji će svoj klub gurati na, šta, pošten način??? Daj budi realan, samo malo, ne mogu reći da mi ne smeta ova protekcija, ali to čeka svaki sljedeći klub čiji čovjek bude na vrhu saveza, kao što je bilo i u sezonama prije nas. Vico je prvi "Borčev" čovjek u savezu, šta ćemo sa sezonama prije ovih?? Nije Premijer liga od juče.Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:43Mene boli jer ste kriminalom došli u ovu poziciju. Ne kriminal da ti pomogne ponekad, nego kriminal pomaganje svako kolo i pomaganje van terena, mijenjanje pravila pa nadalje. A ti samo nastaviti trolati, znaš i sam kako ste došli do ovoga, osim ako si glupan obični koji ne vidi pljačkanje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Paromlinac, ShojaStojan i 40 gostiju.