GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:38Ma nema druže šta da se piše po PP, to se javno treba pričati. Svaki navijač i simpatizer treba da bude upoznat šta je mala slinica uradila i kakvu havariju je napravio u Klubu. Sva sreća pa je to riješeno, zato je sad ekipa kao preporođena.
Mafija, prijetnje saigračima, prijetnje Mirviću, prijetnje Rožmanu, odavanje taktike itd.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čisto da shvatite o kome se radi. Sve što je napisao je laž, a pisao je po instrukcijama iz kluba da se skrene pažnja sa loših rezultata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav debil jbt

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Polupismeni predatod poludio. Smjestite ga u ustanovu!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Diskredituj čovjeka a ne dokaze,
Vjerujte meni a ne svojim očima.
Poznata matrica ha!
Kavo pomračenje uma moraš imati da u 2024 godini smatraš da forum kreira javno mišljenje, dobro za Ziljkića znamo i njegove "kapacitete" ali ovo ke stvarno jedan novi nivo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Geni su im čudo, za takvim i leteFKSDoGroba je napisao/la: ↑12 dec 2024, 21:02Volimo fudbal.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sto im je tesko palo..jos danas imali Magoda i Mirvic sastanak sa ministricom i bilo je po usima. Ne izlaze iz Meriota, ne znaju sta da skontaju on i Ibrakovic ali znaju da je popuslic. Pokusali su na blefa ovo da proguraju a samo pogurali Brkovica i jos par ljudi za koje im nije drago sto ce biti u savezu.
Krupan zalogaj je savez i Vico i da se pokusa ovako progurati neka suplja prica oko borbe i promjene. A ustvari gleda se samo licni interes i par svojih papana da uguraju slicnih Selimovicu i ostalim bordo prijateljima. Ovo je nesto ko onaj prekid u 95 kod 0:1 za Borac pa pozivanje u borbe. Lako je Pofalickom dati 100KM, kupiti par lopti i pricati im sta da rade. Sve ce ovo fk torpedo da iskise u nastavku sezone.
Krupan zalogaj je savez i Vico i da se pokusa ovako progurati neka suplja prica oko borbe i promjene. A ustvari gleda se samo licni interes i par svojih papana da uguraju slicnih Selimovicu i ostalim bordo prijateljima. Ovo je nesto ko onaj prekid u 95 kod 0:1 za Borac pa pozivanje u borbe. Lako je Pofalickom dati 100KM, kupiti par lopti i pricati im sta da rade. Sve ce ovo fk torpedo da iskise u nastavku sezone.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Čekaj, je li sada Borac prejak jer je dobio Lask (7:0 vs Firenca) i ove Kiprane ili je preslab jer ih natamburaše Irci i Islanđani. Bem vam logiku. Zovi Njegomirovića ne može ovako.
Berin je psihicki bolestan lik. Zasto se raspravljate sa njim.
- FKS -
Ma koreografija sa bakljama, na Grbavici gore baklje, planulo pola sjevera. Podigla se koreografija i zapalile se baklje.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:01Ima li neka slika te koreografije?
Nerealno mi djeluje da bi bilo koji gostujuci navijaci takvo nesta podigli na Grbavici a da ne bi nastao totalni haos na tribinama. Ja koliko se sjecam na tom derbiju su sa sjevera bile samo bakljade te parola upucena ubicama Vedrana, ne sjecam se koreografije.
Čuj koreografija zapaljene Grbavice

Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 12 dec 2024, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zemunizam
Koji maloumnikPredatod je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:26Sto im je tesko palo..jos danas imali Magoda i Mirvic sastanak sa ministricom i bilo je po usima. Ne izlaze iz Meriota, ne znaju sta da skontaju on i Ibrakovic ali znaju da je popuslic. Pokusali su na blefa ovo da proguraju a samo pogurali Brkovica i jos par ljudi za koje im nije drago sto ce biti u savezu.
Krupan zalogaj je savez i Vico i da se pokusa ovako progurati neka suplja prica oko borbe i promjene. A ustvari gleda se samo licni interes i par svojih papana da uguraju slicnih Selimovicu i ostalim bordo prijateljima. Ovo je nesto ko onaj prekid u 95 kod 0:1 za Borac pa pozivanje u borbe. Lako je Pofalickom dati 100KM, kupiti par lopti i pricati im sta da rade. Sve ce ovo fk torpedo da iskise u nastavku sezone.![]()
Predatod je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:26Sto im je tesko palo..jos danas imali Magoda i Mirvic sastanak sa ministricom i bilo je po usima. Ne izlaze iz Meriota, ne znaju sta da skontaju on i Ibrakovic ali znaju da je popuslic. Pokusali su na blefa ovo da proguraju a samo pogurali Brkovica i jos par ljudi za koje im nije drago sto ce biti u savezu.
Krupan zalogaj je savez i Vico i da se pokusa ovako progurati neka suplja prica oko borbe i promjene. A ustvari gleda se samo licni interes i par svojih papana da uguraju slicnih Selimovicu i ostalim bordo prijateljima. Ovo je nesto ko onaj prekid u 95 kod 0:1 za Borac pa pozivanje u borbe. Lako je Pofalickom dati 100KM, kupiti par lopti i pricati im sta da rade. Sve ce ovo fk torpedo da iskise u nastavku sezone.![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Joj da vas Vico hoce ugasiti, tacno bih proslavio.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
Evo ovaj video je bas dokaz kakav ste vi olos (uz onu sliku Dine Selimovica kako se kezi porwd srusenog krova zapada na Grbavici).
Na hrpi ovih istih utakmica i Zeljo je ostecen jer se jednostavno sudilo prelose. Ali vi ne bi bili vi da to niste iskoristili da sa utakmica od 10 gresaka sudija izdvojite samo 4-5 koje idu Zelji u korist a ostale ste ignorisali. Dok ste se vi obracunavali sa Zeljom, Zrinjski je krao titule. A vi ste slavili.
A kad god ste imali priliku krali ste i vi.
A sad bi se kao borili za dobrobit fudbala. Pa Mirvic ne moze da se izbori za dobrobit svog kluba, mora dovesti Ibrakovica da vara, petlja i krade a kao borio bi se za dobrobit fudbala u BiH.
Ne treba vama Vico, vi ste proklet klub sam od sebe
Skupština koja je održana u savezu je legalna bez obzira na način kako se došlo do kvoruma.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Jesi li ti bio tu? Pitam za jaranaPredatod je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:26Sto im je tesko palo..jos danas imali Magoda i Mirvic sastanak sa ministricom i bilo je po usima. Ne izlaze iz Meriota, ne znaju sta da skontaju on i Ibrakovic ali znaju da je popuslic. Pokusali su na blefa ovo da proguraju a samo pogurali Brkovica i jos par ljudi za koje im nije drago sto ce biti u savezu.
Evo i oni tebe selame!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nije koreografija, mislim da je postavljeno u obliku transa, pokušat ću negdje pronaći sliku.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:01Ima li neka slika te koreografije?
Nerealno mi djeluje da bi bilo koji gostujuci navijaci takvo nesta podigli na Grbavici a da ne bi nastao totalni haos na tribinama. Ja koliko se sjecam na tom derbiju su sa sjevera bile samo bakljade te parola upucena ubicama Vedrana, ne sjecam se koreografije.
Uglavnom sjećam se da je oblik Grbavice bio isti kao na članskim kartama za 2022. i da se tu nalazio vaš logo kako gledate na zapaljenu Grbavicu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Šta ćemo tek sad da radimo sa Nijazom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()

mosa lošmi stićko tit-ula!
Uradili travu u Posušju, Lištici, Tuzli, Mostaru .. Ili je samo na Koševu urađena trava?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 19:37Znači Koševo dobilo travu od Vice a Grbavica nije, kako sad to?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 20 gostiju.