Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Joj gledaj ovih najsretniji bi bili da i nema reprezntscije...sta ga crnjacite odma koji qrac pustite makar raju sa se nada ...
=\_1921_/=
Nisam siguran zašto se tačno radujemo Rumunima, evo sad provjeravam oni su imali Euro kvalifikacije bez poraza, u grupi sa Belgijom, Ukrajinom i Slovačkom završili prvi i onda poraz od Nizozemske i opet ovu svoju Ligu C razvalili 

- Shategabri
- Kontakt:
Kad izlazi raspored?
mozda se i plasiramo . hoce nas ova svjetska prvenstva na americkim kontinentima 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sve miriše na Brazil 2014.. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
mamu vam j3bem bas sad ste nam morali dati ovakvu grupu, kad sam izgubio svaku nadu u ovu reprezentaciju
sad opet moram podici ocekivanja i nervirati se oko kloceva
sad opet moram podici ocekivanja i nervirati se oko kloceva

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Isto tako su odigrali 0-0 protiv Lihtenstajna ove godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najlaska moguca grupa. Sad sto smo mi slabi, to je druga stvar.. Iskoristii Dzeku do ljeta, i vidjeti oliko cemo skupiti bodova, u principu sve zavisi od forme Dzeke, a i od puno toga realno. Kako god bolje nismo mogli proci.
Realno najlakša grupa koju smo dobili nakon onih kvalifikacija kada smo otišli na Mundijal 2014. Barbarez bi trebao javno da saopšti da nam je imperativ borba s Austrijom i Rumunijom za prvo mjesto i direktan plasman na SP, a ne nekakvi baraži i izgovori da se uigravamo za EURO 2028. Sad ili nikad! 

- feniksptica
- Kontakt:
Htio sam ove kvalifikacije odgledat u miru, s realnim očekivanjima. Al Qurko, valja se opet nervirati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Iz svih potova smo dobili jednu od 2-3 najbolje opcije, a iz zadnjeg smo izbjegli onu jedinu koja bi mogla biti nagazna mina (Moldavija). Ovo je kao neka B grupa Lige nacija, u kojoj si objektivno za drugog ili treceg mjesta, iako u nekim ludo sretnim okolnostima mozes biti prvi, a ako bi bas sve krenulo po zlu i cetvrti. Samo da sad Barbarez bude pametan i da okupi najbolje sto imamo, jer vise nema vremena za glupiranja.
Barba vidno potonuo, zabrinut za posao

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kakva rumunija to je nas rang ekipa, naravno mozemo izgubit obje a mozemo vala i dobit obje, ja mislim sa je sa njima 50/50. Jbt prave brazil od njih a ne znaju dva igraca ..
Sto se Austrije tice zavisce od rasporeda, ali alo budemo u igri za plasman bice nas 50k i Becu...svasta se moze desit, jesu jaki ali nisu vala sad super sila. U sustini oni su reprezntacija kojima mi ne odgovaramo jer oni puno bolje igraju protiv najjacih kad imaju podredjenu ulogu nego kad su favorit...da me se pogresno ne shvati veliki su favorit protiv nas ali makar su ekipa sa kojom imamo sansu..Da je Portugal, Engleska i slicno tu bi vec kraj u startu bio
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 13 dec 2024, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- Maroon1946
- Kontakt:
Realno Rumunija/Ceska je najbolja po nas ovdjeDrugi šešir: Ukrajina, Turska, Švedska, Vels, Poljska, Mađarska, Srbija, Grčka, Rumunija, Norveška, Slovačka, Češka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma kakva Rumunija, samo su 3-0 razbili Ukrajinu koja je nas okrenula bez po muke i samo su ispali u osmini finala EURA koji mi nikad nismo igrali.
- Shategabri
- Kontakt:
Znači, vi mislite da mi u dvomeču sa Austrijom i Rumunijom možemo skupiti bodova za prve dvije pozicije?
Ova ekipa? S ovim selektorom?
Ova ekipa? S ovim selektorom?
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.