Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Sve iskrene patriote ove zemlje i navijači reprezentacije bi trebali organizovati proteste ispred NFSBiH gdje se zahtjeva smjena kockarčine kako bi se iskoristila historijska prilika i epski loša grupa za plasman na SP.
Šansu imamo, na nama je samo da ga otjeramo i proslavimo plasman.
Šansu imamo, na nama je samo da ga otjeramo i proslavimo plasman.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Slazem se s tim, u ovoj grupi niko nikad nije lakši žrijeb imaoMadal je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:45Pa kakav lazni oprez, grupa je miki maus samo sto je i mi cinimo miki maus grupom. Mi smo prosle kvale 2x izgubili od Luxa. Go smo qurac. Odlicno je da je laksa grupa, bolje nego jaka logicno, ali tesko da imamo kvalitet to iskoristiti.linethreader je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:38A ne, ljudi bi iz drugog šešira vjerovatno Latviju ili nešto tako .. jbt život iz trećeg pota ovakvu grupu dobiješ i onda kao treba glumiti lažni oprez, da bi se kasnije u slučaju neuspjeha, što bi svaki plasman ispod 2. mjesta i bio, moglo pravdati opet![]()

Sa Austrijom cemo odigrati najbolju utakmicu.
Rumunima i Kipru smo bili redovna musterija u proslosti. Na gostovanju u Bukurestu nerealno pobijediti.
Austrija- BiH 2:1
BiH-Austrija 1-1
Rumunija-BiH 2:0
BiH Rumunija 1:1
Kipar -BIH 1:0
BiH- Kipar 1:1
San Marino tucemo obadvije.
Rumunima i Kipru smo bili redovna musterija u proslosti. Na gostovanju u Bukurestu nerealno pobijediti.
Austrija- BiH 2:1
BiH-Austrija 1-1
Rumunija-BiH 2:0
BiH Rumunija 1:1
Kipar -BIH 1:0
BiH- Kipar 1:1
San Marino tucemo obadvije.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 13 dec 2024, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad slabija grupa, a nikad losija repka 

Sarajevo ljubavi moja.
Historijska prilika da se odrijesi kesa za strucnjaka i odvede nas na svjetsko.
Nikad sokantnija sportska vijest nije bila nego izvlacenje ove grupe
Nikad sokantnija sportska vijest nije bila nego izvlacenje ove grupe
-
- Kontakt:
Realno ne znam na cemu temeljite toliki optimizam.. Austrija je daleko najbolja reprezentacija u grupi, Rumunji su se zadnjih godina dosta digli i oni lagano rijesavaju ove lakse protivnike, Cipar isto nelosa ekipa. Dakle jedino San Marino je laksi trening za sviju. Bosnu je Luksemburg nakantao, koji spada u donji rang reprezentacija..
Po meni trece mjesto sigurica..
Po meni trece mjesto sigurica..
Pa to svakako, neki su izgleda i od Barbareza odmah ocekivali izjavu idemo na SP. Mi kakvu god da smo grupu dobili cilj treba biti 2. mjesto. I meni je drago i hajp ali realnost je da smo go qurac i dabogda otkinemo sta Rumuniji a Austrijanci su flajs masina. Jedina sansa je da se prije njima moze desiti losa utakmica ili period od par utakmica, nego Njemcima, Spancima i sl.linethreader je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:56Slazem se s tim, u ovoj grupi niko nikad nije lakši žrijeb imaoAli se mora mentalno pristupiti na taj način, prvenstveno mislim na stručni štab, da prema igračima nastupe sa tim pozitivnim pogledom, ili bolje reći samouvjereno .. Ali treba naći daMu za to
![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kad će raspored biti objavljen za utakmice ?
Prijateljska. Slazem se da nemamo pravo tvrdit da smo jaci od njih, ali ako mozes izvuc jednu Svedsku, Tursku, Srbiju ili Norvesku sa Haalandom i Ødegaardom, onda moramo bit zadovoljni sa Rumunijom. Mislim da je jedino Slovacka slabija. Mozda Vels.coelho41 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:27U okviru čega? Ako je u pitanju prijateljska utakmica, mislim da to nije relevantno.
Ja nisam siguran da bi mi u njihovoj grupi C Lige nacija imali sve pobjede
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zayebana grupa. Ozbiljne reprezentacije po igri i kvaliteti samo što nisu top 5-6 ekipa Evrope pa mislimo da imamo šanse. Svako ko prati fudbal više od Lige prvaka i utakmica Reala, Citya i Liverpoola zna o čemu pričam. Daj bože da me neko citira poslije kvalifikacija i ismijava na provalama.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sat vremena nakon žreba:
Bosna: koliko košta smještaj u USA?
Ostatk svijeta: koliko košta karta za sljedeću utakmicu reprezentacije?
Bosna: koliko košta smještaj u USA?
Ostatk svijeta: koliko košta karta za sljedeću utakmicu reprezentacije?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- invincible1921
- Kontakt:
Kipar i San Marino 12b
Rumuni kuci na strani 4b
To je znaci 16b...ovo je i vise nego realno ocekivat.
Sa ovim smo 90% drugi, a sa Austrijom sta bude bude..
Rumuni kuci na strani 4b
=\_1921_/=
Dobit cemo Cipar i San Marino obje utakmice
ne znam otkud toliki pesimizam. Borba za drugo mjesto je realnost. Nadam se da kvalifikacije otvaramo gostovanjem u San Marinu a da drugi kolo docekujemo Rumune.
Do marta ce Rumunija postati velesila, Austrija ce biti Spanija, a Kipar i San Marino dokaz da danas svi znaju igrati fudbal kako je pocelo. 

Kao i Ukrajina, pa nisu sanse napravili u barazu do 85-te minute. Niko ne zna precijeniti (ali i podcijeniti) druge ekipe kao mi. Pobit ce pa sta nam Bog da.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa kada si do sada uzeo te bodove tim reprezentacijama, sa Dzekom, Misketom i Ibisevicem nam i Rumuni i Kipar derali guzove.invincible1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:15Kipar i San Marino 12b
Rumuni kuci na strani 4b
Pa nema te niko sta ismijavati, kakvu god grupu sa slozis za nas je zayebana. Austrija iz prvog pota moze biti mana ako kiksaju u nekim od utakmica protiv nasih suparnika. Nevjerujem da ce neokrznjeno proci kvalifikacije.Zutti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:10Zayebana grupa. Ozbiljne reprezentacije po igri i kvaliteti samo što nisu top 5-6 ekipa Evrope pa mislimo da imamo šanse. Svako ko prati fudbal više od Lige prvaka i utakmica Reala, Citya i Liverpoola zna o čemu pričam. Daj bože da me neko citira poslije kvalifikacija i ismijava na provalama.
Nevezano za cinjenicno stanje, nase je da grizemo i idemo na pobjedu u svakoj utakmici pa se na kraju saberemo i vidimo gdje smo na tabeli.
Ljudi ne kontaju da ako neko napise da smo go qurac i imamo veoma slabe sanse za 2. mjesto da to znaci da se ovi nasi puleni trebaju predati.
Na kraju krajeva, mi i da prodjemo u baraz ispustit cemo ga. Ne jer smo ih sve do sad ispusili vec jer smo go qurac i jer nas tamo ceka reprezentacija i jaca od Rumunije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Shategabri
- Kontakt:
Od Kipra smo gubili i kad smo bili u boljem sastavu, al eto sad je realno upisati odmah 6 bodova s njima.
Nećemo mi nigdje

Koševo Zapad