Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Čeka Barba da se izvuče raspored utakmica pa ćemo onda vidjeti šta i kako. Znači opet kalkulacije u najavi, umjesto samo da kaže: Dobra grupa, napadamo prvo mjesto! 

-
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Imam osjećaj da su sve repke San Marino i mi on bi kalkulisao. Bezmudov!
Šta bi od onakvog kapitena i fajtera, gdje niko neće nogom on ide glavom?!
Sportsport.ba: Raspored utakmica biti će naknadno određen i poznat, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti svoje čitaoce.

Fakat i meni je vise iritantan s ovim pristupomgrbavicka1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:57Imam osjećaj da su sve repke San Marino i mi on bi kalkulisao. Bezmudov!
Dobijes ovakvu grupu i dajes ovakve limunada izjave jbt
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Pravi sebi alibi, stvara priču koju će potegnuti ako krenemo sa kvalifikacijama loše. Biće: "Mi smo odmah znali da će se ovo desiti, jer smo to nagovjestili odmah poslije žrijeba. Nismo mi džaba tu gdje jesmo." i ostale rečenice koje ponavljaSveti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:38Fakat i meni je vise iritantan s ovim pristupomgrbavicka1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:57Imam osjećaj da su sve repke San Marino i mi on bi kalkulisao. Bezmudov!
Dobijes ovakvu grupu i dajes ovakve limunada izjave jbt

Ma ako minimalno baraž ne izbori otkaz taman da je Mourinho. Ovdje ako ne možeš završit drugi šta onda da očekujemo u kvalifikacijama za Euro2028 gdje ćemo opet biti u 3. Šeširu?
Sasvim ok izjava, trebao je izaći i reći poderat ćemo sve, i onda bi ovdje bila priča, koga ćemo mi poderati nismo dobili utakmice 2 godine. Nema potrebe za euforiju, treba se na terenu dokazati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Pa nisam ja rekao da govori pogresno ili tacno nego da ne odustaje i da je jedinstven slucaj u menadzerskom svijetu, naravno u negativnom smislu

Ovoj ublehi je mrak pao na oci. Dobio protivnike protiv kojih se moze igrati.
Kaze dobili smo dvije ekipe ucesnici euro. Sunce ti jebbem
Kaze dobili smo dvije ekipe ucesnici euro. Sunce ti jebbem
karta je **** i nekad te krene. nas pokeras je dobio odlicne karte, vidjet cemo sta ce sa njima uraditi
Kockar nezadovoljan zrijebom, ne moze prodavati muda pod bubrege i gurati svoje anonimuse.
Steta, nikad lakse protivnike nismo dobili a nazalost necemo se plasirati radi ovih ublehasa iz saveza kojima je i cilj da se ne plasiramo
Je li sta pogrijesio konju jedan? Jel nisu bile na EURU?
Jel nisu jace repke od nas? S boljim i igracima i trenerima?
Debili jedni, pogledajte nas sastav vise puta, pa onda probajte pucat na prvo mjesto.
Samo da je pljuvanja, nista drugo ne znate, jbm vam mentalitet pogani, seljaci jedni.
15 godina sam na ovom forumu, citam ga cesto, al ovo u zadnje vrijeme je odron, muku u zeludcu stvara citajuci postove ovakve stoke, koje je nazalost Bosna puna.
Nedao Bog podrzati svoje, istrpiti svoje, gledajuci realno na situaciju (u bilo cemu), prokleti bili.
Kralju o cemu ti pricas?? Pa logicno da ces dobiti ko je bio na euro. Svi iz prvog pota bili na Eurubrzi21 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 16:00Je li sta pogrijesio konju jedan? Jel nisu bile na EURU?
Jel nisu jace repke od nas? S boljim i igracima i trenerima?
Debili jedni, pogledajte nas sastav vise puta, pa onda probajte pucat na prvo mjesto.
Samo da je pljuvanja, nista drugo ne znate, jbm vam mentalitet pogani, seljaci jedni.
15 godina sam na ovom forumu, citam ga cesto, al ovo u zadnje vrijeme je odron, muku u zeludcu stvara citajuci postove ovakve stoke, koje je nazalost Bosna puna.
Nedao Bog podrzati svoje, istrpiti svoje, gledajuci realno na situaciju (u bilo cemu), prokleti bili.
A sta fali njegovoj izjavi?!
Ja pomislio sta li je izjavio čitajući komentare ovdje kad ono sasvim korektna izjava.
Ja pomislio sta li je izjavio čitajući komentare ovdje kad ono sasvim korektna izjava.
Brate dragi ovo je pič.kasto da ne može gore. Ubije nekome i posljednju nadu.
Ne treba ni počinjati kvalifikacije, ako mu je ovakav stav.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.