Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Nekim proteklim trenerima izgleda nisu bili izazov,pa su dobijali po tamburi kako i dolikuje 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- RollingPaper
- Kontakt:
Barbarezu je izgleda krivo sto nismo dobili jace pritivnike, imao bi bolji alibi kad izgubi
Ako cemo biti realni Austrija i Rumunija su trenutno bolje od nas... ali nisu toliko bolje, da ih ne mozemo dobit. Bolje biti smiren i s nogama cvrsto na zemlji nego letit u visine. Utakmica po utakmicu i imamo sanse.
Zamisli sa 5 nazad protiv San MarinaPasodelMar je napisao/la: ↑13 dec 2024, 17:44Njemu su Kipar i San Marino izazov, a o Rumuniji i Austriji da ne govorim. Nit' ima mudrost za selektora, nit' zna šta radi. Da gradi ekipu za 2035, ne bi uradio ništa konkretno. Čisto gubljenje vremena sa ovim amaterom na klupi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 18:38Zamisli sa 5 nazad protiv San MarinaPasodelMar je napisao/la: ↑13 dec 2024, 17:44Njemu su Kipar i San Marino izazov, a o Rumuniji i Austriji da ne govorim. Nit' ima mudrost za selektora, nit' zna šta radi. Da gradi ekipu za 2035, ne bi uradio ništa konkretno. Čisto gubljenje vremena sa ovim amaterom na klupi.![]()
Vasilj
Dedić Katić Muharemovic Kolasinac
Tahirović Šunjić Gigović
Baždar
Dzeko Demirović
odprilike jedno 73 repke masvjetu su bolje odnas realno
menstrual
Protiv njih ako izvede 5 igraca u odbrani, nemam rijeci. Treba racunati i na gol razliku, mozda bude bitna.Hightower je napisao/la: ↑13 dec 2024, 18:41DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 18:38Zamisli sa 5 nazad protiv San MarinaPasodelMar je napisao/la: ↑13 dec 2024, 17:44Njemu su Kipar i San Marino izazov, a o Rumuniji i Austriji da ne govorim. Nit' ima mudrost za selektora, nit' zna šta radi. Da gradi ekipu za 2035, ne bi uradio ništa konkretno. Čisto gubljenje vremena sa ovim amaterom na klupi.![]()
Vasilj
Dedić Katić Muharemovic Kolasinac
Tahirović Šunjić Gigović
Baždar
Dzeko Demirović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Pensioner26
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
E ybga, ni vama ništa ne godi. Da je izjavio pucamo na prvo mjesto, rekli bi vidi kockara što se okuražio, a nema trenerskog znanja gram, niti pola igrača.
Realno, Barbarez i strucni stab su nasa najslabija karika, a igraci zestoki prosjek. Ali eto vidjet cemo koliko cemo skupiti bodova na proljece i na ljeto, pa cemo znati cemu se mozemo nadati. Najlosiju grupu imamo, ali i najlosiju repku poslije rata..
- PasodelMar
- Kontakt:
Provjeren sistemDamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 18:38Zamisli sa 5 nazad protiv San MarinaPasodelMar je napisao/la: ↑13 dec 2024, 17:44Njemu su Kipar i San Marino izazov, a o Rumuniji i Austriji da ne govorim. Nit' ima mudrost za selektora, nit' zna šta radi. Da gradi ekipu za 2035, ne bi uradio ništa konkretno. Čisto gubljenje vremena sa ovim amaterom na klupi.![]()
Pokeras se nedavno naljutio kad je Lihtenstajn nazvan amaterskom repkom tako da ce sigurno oprezno uci u tekme.PasodelMar je napisao/la: ↑13 dec 2024, 20:01Provjeren sistemDamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 18:38Zamisli sa 5 nazad protiv San MarinaPasodelMar je napisao/la: ↑13 dec 2024, 17:44Njemu su Kipar i San Marino izazov, a o Rumuniji i Austriji da ne govorim. Nit' ima mudrost za selektora, nit' zna šta radi. Da gradi ekipu za 2035, ne bi uradio ništa konkretno. Čisto gubljenje vremena sa ovim amaterom na klupi.![]()
.
Ja se ne mogu oteti dojmu da su nam drastično veće šanse da sad odemo na Svjetsko negoli na Euro2028. Nema teorije da nas 3. Kvalifikacije zaredom ovako počasti ždrijeb, a što je najjače ovaj je još lakši od onog za zadnji Euro
Najgori selektor na svijetu, Zizovic je za ovog recimo Murinjo iz 2010.
Kockar je zaslužio onoliko tolerancije koliko je on imao prema drugim selektorima.
Sergej imas meč loptu u ovoj grupi, iskoristi je. Nebitno sa kim ove ekipe iznad nas nisu nepovjedive.
Angazujte koga hocete, imamo istorijsku šansu za uspjeh i treba svi zajedno da pusemo u isto.
Sergej imas meč loptu u ovoj grupi, iskoristi je. Nebitno sa kim ove ekipe iznad nas nisu nepovjedive.
Angazujte koga hocete, imamo istorijsku šansu za uspjeh i treba svi zajedno da pusemo u isto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovakav selektor nam trebaFaruk Hadžibegić za "Avaz": Sve osim prvog mjesta ne bi bilo zadovoljavajuće
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Minimalno drugo mjesto u ovoj grupi sa cvajtaskim rosterom.
Za barbu je ovo veliki udarac. Ocekujem uzdizanje Rumunskih i Kiparskih igracina.
Nece se dugo jos zadrzati.
Za barbu je ovo veliki udarac. Ocekujem uzdizanje Rumunskih i Kiparskih igracina.
Nece se dugo jos zadrzati.
Očekujem da će pred utakmicu sa Rumunijom biti neko pitanje u vezi sa praznim tribinama i da će Barbarez i tu napraviti neki alibi u smislu da će nam nedostajati naša publika i da bismo sigurno imali veliku podršku.
- PasodelMar
- Kontakt:
Mi smo tu gdje jesmo. Nismo mi džaba tu gdje jesmo. Sve ima svoje...svoje...mi imamo plan, cilj je 2045. Sada se desilo da smo imali neke propuste ali Bože moj, shit hepenz.
Trenutno korisnika/ca: Appollon, Bosniacum Lilium, Frankie, husrefbeg, jasmin10, majstorS35, Maverick, Rule_hz, Semrush [Bot], signalidunapark, Slobodanpad1945, unavita, Zeko87 i 84 gosta.