FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znaci ista prica i kod Azmira, dajte para ili odo ja.
Gledaj kako lagano se gradi tribina na stadionu Veleza. Nit se razbacuju projektima nit milionima, nit sipovima nit laznim natkrivanjima. Imace stadion cc 8000 ko bombona.
Sta je nama falilo uraditi jednu takvu na istoku natkriti je, natkriti zapad i laganica
Sta je nama falilo uraditi jednu takvu na istoku natkriti je, natkriti zapad i laganica
Svi su izgleda digli ruke oko Slobode pa krenimo redom: Navijaci(odustali nit zele sta pokrenut nit sta), Grad( izgleda ni njima vise nije u cilju imati ovakav klub), kanton ne moram ni spominja i na kraju ce biti Azmir, ne vidim vise spas ovog kluba, daj Boze da se varam, jednostavno bruka i sramota sta su uradili i te sve mahom veliki navijaci Slobode, sinovi istaknutih asova i bivsi fudbaleri koji su nekad igrali pred punim Tušnjem.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znači opet neki Viber. Opet priča dajte nismo mi to su oni drugi. Opet pomozite, Sloboda je ime, dajte nam budžetske novce, dajte nam mogućnost da se zadužujemo na račun grada. Hajd ako ništa znamo da ovi prošli neće otići u drugi klub za koji će zaigrati njihovi propali igrači kad sve naplate od Slobode.
& $ ?
Zna li iko koje odveo Komiyu svojoj kući,kada ga je stanodavac istjerao jučer.Na stranu sve ali gesta za pohvalu!
Ljudi, ako ovo nije gašenje, šta jeste?
Osramoćeni smo za sva vremena.
Osramoćeni smo za sva vremena.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Niti će biti gašenja sve će nas demantirati Azmir jedno veliko je sranje u klubu i lešinari su počeli da naručuju tekstove al izaći će ovo na kraju na dobro isti oni kolo su i doveli klub do ove situacije
Pisao je ultrastyle, nemas drugog nacina da odyebes ove "igrace" nego da im napravis pakao kao ovo izbacivanje iz stana, pa da sami dodju i traze raskid. Ovdje je najvise kriv onaj ko ih je dovodio, mada ima i njihovog zuluma. Pogotovo u utakmicama protiv Sloge i Goska...
Obecale im se pare ako dobro odigraju te utakmice, a par njih znamo kako su "odigrali". Ako ih krenemo isplacivati nizasta, debelo cemo otici u jos veca sra.nja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ne mislim ja samo na ovo konkretno, jeb.eš igrače, nek idu u pm, nego ova sezona ovakva kakva jeste ukazuje na gašenje.
Odosmo svi u 3 lijepe...
Odosmo svi u 3 lijepe...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kakvo gasenje jos uvijek iz Acikine kasice sto nam je ostavio placamo obaveze. Rece ostavljaju klub s finansijama za 2 mjeseca. A Acika, Bucika i carsija ne lazu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa ista pricao kao i od mentora secera koji je izjavio napustamo klub sa ostavljenih 200k na racunu, a ono duzni ostali svima
Dvije plate
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Naravno da lažu, naravno da su ostavili dug jer stvarni fudbal nije playstation.
Zato su i otjerani iako su izmišljali načine da ostanu. Doveden čovjek sa parama koji neće prositi na vjeću.
I gdje je problem? I on čeka tranšu?
& $ ?
Ne daje puno ali daje,polako nemoj te da nagađamo...Druže da sam na njegovom mjestu i ja bih prvo napravio popis svega šta sam zatekao i to je normalno da ga sutra ne bi mi i "čaršija" prozivali,u ponedjeljak ćemo čuti kakvo je tačno stanje preuzeo i kakvi su mu planovi,već je valjda uknjižen kao predsjednik!!! Šta god da bude ili on ili gašenje treće opcije nema...
Kvota na nas sutra 24
Ide sto Eurica na keca ko ga yebe

Ide sto Eurica na keca ko ga yebe

respect za optmizam. idem i ja odigrati šta na nas valjda prokinu ako ništa nekim frljavim karambolom
& $ ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa baci, ko ti brani.
Bas ce biti zanimljivo ispratiti koji igraci ce biti u sastavu sutra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mogu garantovat oni koji izađu sutra da ce odigrat 10x bolje nego ovi sto su do sada igrali
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Sta nam od kluba uradise, cuj nece da placa ugovore igracima, a znao je trazit naplatu Kosticima, Katicima, Faticima i slicnim cim je ispalio onomad, fekalija licemjerna, kako ljudi zaboravljaju kako se izivljavo na slobodi tad i to preko svojih igraca i ugovora
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.