Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Znaci 18.11 dvoboj u Beču za prvo mjesto u grupi, s tim da ce nama bod biti dovoljan.
- Pensioner26
- Kontakt:
Cc prva u Rumuniji. Ako nam ubiju i ovu mrvu samopouzdanja na startu, ćeraj mu
Ja sam prizeljkivao Austriju medju prvim utakmicama, ne bi li im uboli koji bod pa da onda oni nemaju dalje prava na kiks ali mrka kapa. Samo da ne bude obrnuto da im Rumuni sta ne uzmu pa da se na nama iskaljuju a kakve smo kurate srece bit ce tako
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kako god dobar raspored, Rumunija Kako bude al onda malo lakse utakmice da se napokon neko pobijedi
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Najbolja varijanta! Ako se ostane neporazen u Rumuniji, do 9.9 s prve pozicije u duel sa Austrijom, i tu pada odluka, jesmo li ili nismo zreli za SP!DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 21:51Petak, 21.3: Rumunija - BiH (20:45)
Ponedjeljak, 24.3: BiH - Kipar (20:45)
Subota, 7.6: BiH - San Marino (15:00)
Subota 6.9: San Marino - BiH (20:45)
Utorak, 9.9: BiH - Austrija (20:45)
Četvrtak, 9.10: Kipar - BiH (20:45)
Subota, 15.11: BiH - Rumunija (20:45)
Utorak, 18.11: Austrija - BiH (20:45)
U slucaju poraza u Rumuniji, opet nista nije izgubljeno, jer nema s njima revansa do novembra sto je opet dobro.
Svake kvalifikacije, mi dobijemo septembarske ili oktobarske termine kao domacin, kvalitetnijim protivnicima, haman zbog losih terena u ljetnom periodu.
Zadnja izmjena: NKSvatovacPoljice, dana/u 13 dec 2024, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
stvarno idealnoDamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 21:51Petak, 21.3: Rumunija - BiH (20:45)
Jedino je problem sto u novembru igramo i protiv Austrije i Rumunije. Ako bude odlucivalo za plasman na SP, da odmah prekrizimo te utakmice.
Nelos raspored na pocetku. Do septembra nemamo utakmice sa Austrijom. Da nekako izvucemo X u Rumuniji i da dobijemo Kipar u Zenici.
Taman jun da bude priprema za Austriju. San Marino dobijamo svakako. Plus ako bude neka laksa prijateljska tada jos bolje.
Jos izgleda protiv Rumunije u Rumuniji nece biti gledatelja zbog kazne sa utakmice sa Kosovom.
Nelos raspored na pocetku. Do septembra nemamo utakmice sa Austrijom. Da nekako izvucemo X u Rumuniji i da dobijemo Kipar u Zenici.
Taman jun da bude priprema za Austriju. San Marino dobijamo svakako. Plus ako bude neka laksa prijateljska tada jos bolje.
Jos izgleda protiv Rumunije u Rumuniji nece biti gledatelja zbog kazne sa utakmice sa Kosovom.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo da je ostati neporazen u Rumuniji i onda uzeti ovih 9 bodova koji moraju biti imperativ u prva 4 kola pa da vidimo u septembru sa Austrijom na cemu smo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan raspored, u prva 4. meča možemo čak i maksimalan broj bodova imati, nije uopšte nerealno ali isto tako možemo i samo 7 bodova imati.DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 21:51Petak, 21.3: Rumunija - BiH (20:45)
E da je novembar dočekati sa 18 bodova

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Raspored utakmica reprezentacije BiH: 

1. kolo:
Rumunija - BiH (21. mart, 18:00)
2. kolo:
BiH - Kipar (24. mart, 20:45)
3. kolo:
BiH - San Marino (7. juni, 15:00)
4. kolo:
San Marino - BiH (6. septembar, 20:45)
5. kolo:
BiH - Austrija (9. septembar, 20:45)
6. kolo:
Kipar - BiH (9. oktobar, 20:45)
7. kolo:
BiH- Rumunija (15. novembar, 20:45)
8. kolo:
Austrija - BiH (18. novembar, 20:45)

1. kolo:
Rumunija - BiH (21. mart, 18:00)
2. kolo:
BiH - Kipar (24. mart, 20:45)
3. kolo:
BiH - San Marino (7. juni, 15:00)
4. kolo:
San Marino - BiH (6. septembar, 20:45)
5. kolo:
BiH - Austrija (9. septembar, 20:45)
6. kolo:
Kipar - BiH (9. oktobar, 20:45)
7. kolo:
BiH- Rumunija (15. novembar, 20:45)
8. kolo:
Austrija - BiH (18. novembar, 20:45)
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 13 dec 2024, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Brate ako uspijemo biti neporazeni u Rumuniji ja mislim da se do novembra i moze ostati bez poraza jer je po meni teza utakmica u Rumuniji nego kad nam Austrijanci budu dolazili mislim da cemo lakze protiv Austrijanaca igrati kuci, necemo nikakve predikcije sada vidjecemo u kakvom cemo sastavu bitiUnofficialpage je napisao/la: ↑13 dec 2024, 22:09Odličan raspored, u prva 4. meča možemo čak i maksimalan broj bodova imati, nije uopšte nerealno ali isto tako možemo i samo 7 bodova imati.DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 21:51Petak, 21.3: Rumunija - BiH (20:45)
E da je novembar dočekati sa 18 bodova![]()
-
- Kontakt:
Loš raspored totalno za zadnje dvije utakmice. U tri dana igras protiv dva najjaca protivnika utakmice koje se moze desiti da budu odlucujuce i koje ce biti tesko iznijeti i fizicki i psihicki.
I ne znam jel se to izvlaci ili se dogovara... Ako dogovara ne znam koja budala stalno pristane da eventualno odlucujuce utakmice igramo zadnje i tako vec odavno kad se zna da smo mentalni komarci i kukavice koji pod pritiskom nemaju ni mozga ni muda.
I ne znam jel se to izvlaci ili se dogovara... Ako dogovara ne znam koja budala stalno pristane da eventualno odlucujuce utakmice igramo zadnje i tako vec odavno kad se zna da smo mentalni komarci i kukavice koji pod pritiskom nemaju ni mozga ni muda.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Zadnja utakmica kvalifikacija protiv Austrije u Beču pred gomilom naših navijača, nadajmo se da će nam biti dovoljan bod za plasman na Mundijal. 

Jedno tricky pitanje: Da li odmah tražiti smjenu Barbareza ako izgubi od Rumunije odmah na startu kvalifikacija? 

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 13 dec 2024, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
ma ja...najbolje da se planiramo na svjetsko pobjedama protiv Kipra i San Marina.
za mene je ovo los raspoed ali eto...pogotovo mi se ne svidja ova glupost da zaredom igramo sa san marinom. treba nam jedna boost pobjeda protiv san marina izmedju ovih kljucnih okrsaja.
Užasan raspored, odmah prva utakmica najteže i najvatrenije gostovanje gdje sa porazom (što je vrlo realno) odmah padaju očekivanja za 50%, a onda i zadnje dvije utakmice koje će, ako do tada ostanemo uopšte matematički u igri, biti ključne za plasman se igraju u tri dana.
Al' dobro yebiga, previše je da baš i u tom imamo sreće nakon ovakvog žrijeba gdje ga ni sami sebi ne bi bolje izabrali. Sve u svemu, drago mi je što se ko vratila malo euforija među raju zbog dobre grupe ali objektivno nama je ovdje treće mjesto premija.
Al' dobro yebiga, previše je da baš i u tom imamo sreće nakon ovakvog žrijeba gdje ga ni sami sebi ne bi bolje izabrali. Sve u svemu, drago mi je što se ko vratila malo euforija među raju zbog dobre grupe ali objektivno nama je ovdje treće mjesto premija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prvu ako ne izgubimo, ubjedjen sam da cemo sve do novembra pobijediti.
Zavisi od spiska, odabira 11, postavke i igre.
Neces mijenjati pred Kipar tako da ce se uzeti te dvije za analizu. Mislim nece mu dati otkaz svakako, samo pisem svoje misljenje kako mislim da bi bilo ispravno.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 13 dec 2024, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mislim da ce se igrati bez gledatelja u Rumuniji.Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2024, 22:22Užasan raspored, odmah prva utakmica najteže i najvatrenije gostovanje gdje sa porazom (što je vrlo realno) odmah padaju očekivanja za 50%, a onda i zadnje dvije utakmice koje će, ako do tada ostanemo uopšte matematički u igri, biti ključne za plasman se igraju u tri dana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.