Argentina je napisao/la: ↑14 dec 2024, 12:46
NoProfit je napisao/la: ↑14 dec 2024, 11:00
Argentina je napisao/la: ↑14 dec 2024, 09:41
Covjek je stavio dokaz umjesto mene. Hvala druze.
NoProfit, da li i dalje zivim u uvjerenju ili ti pojma nemas po pitanju bracenja HZ&Lesinara?
Tekst s balkanskih navijača je dokaz bratskih odnosa.
I šta piše, prijateljstvo ili bratski odnosi? Hz i sa RA danas imaju prijateljstvo. Onda ste u vi nekad bili sa RA u bratskim odnosima, a sada više niste.

Nadam se da ti je sada jasnije kakve gluposti pričaš.
Znam ja priču o Lešinarima jako dobro, pa 2008. smo im u Banjaluci pjevali "Nismo to htjeli", slobodno pitaj starije forumaše kako ide ostatak pjesme.
Ti kao da ti je Vucic babo. Na kraju ces mi reci da Lesinari i HZ imaju dodira kao Novi Zeland i Pakistan.
Upravu si, Sarajevo je bosanaki Dinamo, ubrzo i evropski Real, a Kosevo je malo za toliki broj navijaca, a zuti zid Dortmunda je podjonen, jer je to ustvari bordo zid, a oni ga ukrali
Hvala na divnim rijecima argentina, jedan od objektivnijih forumasa. Jedino se ne bih slozio da su njemci ukrali zuti zid.
Inace Sarajevo po svim parametrima i jeste bosanski Real i to i ti znas. U iole regularnijoj ligi, ovi fasisticki klubovi bi bili daleko ispod nas, pa i ispod vas i Veleza.
Sarajevo je u 15 kola direktno osteceno za ponisteni gol, penal ili nepostojeci ofsajd. Necu brojati 30+ prekrsaja u svakoj drugoj utakmici te pregrst kartona koji ti onemogucavaju normalan tok utakmice i pripremu naredne.
Kada uzpovci i chetalji imaju los dan, oni dobiju opasan poguranac, eventualno penal i igraca vise, te se protivniku svira faul u napadu cim se lopta centrira.
Kada Sarajevo ima los dan, tada vicko namirise krv i preko sudija ga ucini jos losijim i aktivira sve snage da protivnik bod uzme.
To ne govorim ja, to govore cinjenice, video snimci i svaka normalna i svjesna glava u BiH.
Pozdrav za tebe.