Dobija ovo Liverpool. Voli Fulham skidat gace protiv njih pocestofeniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2024, 16:57Sta ovi Liverpoolcovi plaču bezveze. Samo igraj, do kraja cete izvuc x minimum
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uđeš na Arsenalovu temu i vidiš koliko je tu ljudi ostalo da piše i sve ti je jasno. Ili otvoriš EPL i pročitaš pet stranica i opet ti sve bude jasno. Deset kretena se okupilo i vrte iz šupljeg u prazno.wadethegreat je napisao/la: ↑14 dec 2024, 16:56Vas problem je sto necete sebi neke stvari da priznate vama kao fanbase specificni ste po tome a ima vas normala.
Svi smo mi biased al ono vi ste speciajlna sorta ako nista postujem taj nivo lojalnosti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma yebiga bude nekad kvalitetna diskusija.
Ma nije to nista strasno zna se do sada koji isti ljudi su tu vrte accounte nekad se i nasmijem sa njima sta fali ako im se trola nek trolaju.
Treba se nekad i posvadjat ha ja sta fali i tome hahahha.
Fulham katastrofa svaka cast Liverpool.
Ma nije to nista strasno zna se do sada koji isti ljudi su tu vrte accounte nekad se i nasmijem sa njima sta fali ako im se trola nek trolaju.
Treba se nekad i posvadjat ha ja sta fali i tome hahahha.
Fulham katastrofa svaka cast Liverpool.
Luzeri opet nece iskoristiti kiks konkurenta. Kakva nesposobna skupina.
Gotivna ekipa, ali mislim da i oni moraju pasti, nisu jos zreli za titulu.wadethegreat je napisao/la: ↑14 dec 2024, 16:47Pa ako ovo Liverpool izgubi mi sutra dobijemo morat cemo priznati da smo u title race napokon![]()
Samo me hvata osjecaj da cemo kiksati...
Fk Željezničar.
Njukas na par bodova od lp. Ne da se howe.
Kako je Fulham ovo preživio.. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Koji ste vi luzeri, cim se moglo odvojit na sigurniju udaljenost krenu kiksevi

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Bas me cudi da Arsenal nije iskoristio kiks vodece ekipe lige.
Chelsea bez sumnje najveci rival Liverpoolu
Pitam se da li se napokon vecina okrenula protiv Kmecavca. Kakav dosadni odron od fudbala igra Arsenal.JayCatwright je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:05Bas me cudi da Arsenal nije iskoristio kiks vodece ekipe lige.
Navijaš za Arsenal buraz
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
- Kontakt:
Arsenal je vjecita enigma. Nahajcaju se, idu izjave, najbolji, atomski fudbal ovo ono. Nakon trecine sezone kad svi kiksaju i Liverpool i City oni bacaju drkicu na pomocnog trenera za prekide i samo igraju na kornere i slobodne udarce.
- JayCatwright
- Kontakt:
Neka Artete jos dugo, trosit ce se ogromne pare, a nikad nece uzeti titulu sa njim.Mogli je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:07Pitam se da li se napokon vecina okrenula protiv Kmecavca. Kakav dosadni odron od fudbala igra Arsenal.JayCatwright je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:05Bas me cudi da Arsenal nije iskoristio kiks vodece ekipe lige.
Pa i dalje si na +9 incestu jedan
Mi se ne racunamo
Oprosti mu, nije očekivao kiks kod Mainza u gostima.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.