Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Arvid
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arvid » 14 dec 2024, 18:02

Podajte Harveyu kakvih suplemenata, usta ga jbeem kovrdžava
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 14 dec 2024, 18:03

Elliott centrira ko da hljeba ne jede.
Iwobi minut i po potrošio i Leno još minut, sudija pustio da se igra još pola minuta, od toga se igralo aktivno 10 sekundi.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 14 dec 2024, 18:03

Diaz ne smije poceti utakmicu do kraja sezone ako hocemo i da razmisljamo o tituli.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 14 dec 2024, 18:04

Da nismo igrali sa igračem manje dobili bi ladno ovu utakmicu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 dec 2024, 18:04

Bolje igrati sa Gravenom na stoperu nego sa Quansahom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 14 dec 2024, 18:05

Kakvo retardirano prosipanje bodova, odigrali su jako
Walk on

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 dec 2024, 18:06

Salah koliko je dao s ovom asistencijom ostalo je sve prosuo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 dec 2024, 18:06

Fuerza je napisao/la:
14 dec 2024, 18:04
Da nismo igrali sa igračem manje dobili bi ladno ovu utakmicu.
Ma apsolutno, Robertson levat ispo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 14 dec 2024, 18:07

Arvid je napisao/la:
14 dec 2024, 17:58
JayCatwright je napisao/la:
14 dec 2024, 17:54
Salah je danas poprilicno wasteful
trabant čim je počeo pričati o tituli raspo se, kažem ja sa jelkom će nas ugasiti ko opušak za božić
Po obicaju cim se krene oglasavati po drustvenim mrezama tako i padne oko januara uglavnom. Quansah ne bi u Sarajevu prvu igrao

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 dec 2024, 18:08

Quansah čini sve oko sebe nervoznijim i losijim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 14 dec 2024, 18:08

Quansah od kako je dodao loptu Bruni Fernandesu nije odigrao utakmicu da valja.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 14 dec 2024, 18:08

Dvije utakmice uzastopno kiksamo zbog individualni pa ne moze se rec gresaka vec pomracenja uma. Robertson nas je u kabur spustio. Sreca bar je Arsenal kiksao ali Chelsea ce nam opasno za vrat puhat imaju lagan raspored, neoptereceni toliko ko mi.

Napadac nam treba u januaru, ovaj eksperiment sa Diazom u spicu nam nece nista donijet u kontitnutetu, Gakpa smo vec gledali tu pod Kloppom i bolje da se to ne ponavlja, Jota je fragile, a o Nunezu ne treba ni pricat.

I jos jednom se najebem sve familije onom smradu favelaskom iz reala!
Srce, čast i ponos!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 dec 2024, 18:09

The deal with Liverpool was “said to include defender Jarell Quansah heading in the opposite direction” but it “was not right” for the Reds
:plac:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 14 dec 2024, 18:18

Ovoj ekipi trebaju min 2 kvalitetna defanzivca i to u januaru
Gomez je veceras bio dobar na lijevom beku a Robi nema mjesta u prvi 11.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 dec 2024, 18:18

Ma s igracem manje odigrali dobro, trebali dobiti. Sta ces, ima jos tekmi da se prosipaju bodovi, polako.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 14 dec 2024, 18:18

**** decki bod velik kao kuca na kraju s obzirom sta se sve izdesavalo u tekmi nemojte tisra. Moglo je i zavrsiti svakako tekma ali treba ici dalje. Mislim da se sad jasno vidi ko je za ovu ekipu, a ko ne, Slot radi cuda realno. Sad se lomi sezona i opet ponavljam bod kao kuca danas zahvaljujuci Slotovom game menadzmentu i pojedincima koji su igrali na 120%, npr. Gravenberch :tokralju: kakva **** utakmica i sta je sve odigrao danas je bolesno, Sobo odlican sa spartanjem gore-dole, Salaha su 2-3 igraca cesto gurala do linije auta i bilo je tesko ali opet je imao trenutak magije za izjednacenje, VVD kapitenski. Jota je ubica i ako bude zdrav do kraja sezone bit ce s njim ekipa na konju.

S druge strane Robo je dao sve svoje sto je imao i vrijeme je da se trazi novi prvi pik na lijevom beku, Trent moze slobodno u Real, ni 1% nema dvojbe da se bez njega moze jer Bradley odlicno to moze pokriti i jos dovsti back up opciju. Quansah i Gomez su tanki, Gomez i moze proci iako je je tanak za najveci nivo, a Quansah je katastrofa trenutno, nema ni malo samopouzdanja i jako lose cita igru, lose se postavlja i pravi dosta gresaka generalno sto znaci pod hitno stoper ali nivoa Konatea jer je ovaj cesto u bolnici i onda spadas na ove opcije koje su za championshipa.

Sreca u nesreci i Arsenal pravi greske i proklizuje tamo gdje se ne ocekuje, City je raspad sistema, a Chelsea jedino prijeti za sad i u dobrom su naletu. Nije frka ovaj remi kad se sve sagleda ako naredne 3 zaredaju s pobjedama, naprijed su pokirveni barem, samo skripi nazad i to je problem ali uskoro se vracaju i ovi ostali, a do tad se mora napraviti mini serija pobjeda.

P.S. Slot ima muda do poda s onim mjenjanjem postavki u toku tekme i u prvom i u drugom, kakav trener. :salut:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 14 dec 2024, 18:21

Realno dosta kritika, ali igrali su sa igračem manje i odigrali su jako dobro. Trud se ne može osporiti, osim onom "skauzeru".

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 dec 2024, 18:26

Fuerza je napisao/la:
14 dec 2024, 18:21
Realno dosta kritika, ali igrali su sa igračem manje i odigrali su jako dobro. Trud se ne može osporiti, osim onom "skauzeru".
Istina, sem tih kritika stvarno moram pohvaliti Slota. Ne znam da li su spremali ovako nešto za situacije sa igračem manje ali je kompletna postavka bila genijalna. Gravenberch nazad da se održi izgradnja napada bez da vadi nekog iz ofanzivnog dijela da ubacuje štopera odmah nakon kartona.
Gomez je bio čas lijevo, čas u sredini, Jones i Szoboslai su se povremeno spuštali u zadnju liniju da pomognu ma sve u svemu :tokralju:

U nekom trenutku sam i zaboravio da imamo igrača manje koliko je to sve tečno bilo.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 14 dec 2024, 18:32

Fuerza je napisao/la:
slažem se, ali sačekaj jedno sat poslije tekme, tad su realniji komentari :D

Meni se ovaj Robinson baš sviđa kao igrač, svake sezone ugasi Salaha, ne kontam što nismo ozbiljno zagrili za njim

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 14 dec 2024, 18:34

StevieG8 je napisao/la:
14 dec 2024, 18:26
Fuerza je napisao/la:
Istina, sem tih kritika stvarno moram pohvaliti Slota. Ne znam da li su spremali ovako nešto za situacije sa igračem manje ali je kompletna postavka bila genijalna. Gravenberch nazad da se održi izgradnja napada bez da vadi nekog iz ofanzivnog dijela da ubacuje štopera odmah nakon kartona.
Gomez je bio čas lijevo, čas u sredini, Jones i Szoboslai su se povremeno spuštali u zadnju liniju da pomognu ma sve u svemu :tokralju:

U nekom trenutku sam i zaboravio da imamo igrača manje koliko je to sve tečno bilo.
Realno, ovo što je Slot izveo je bilo genijalno. Imaš igrača manje, a tebi Gomez visi u protivničkom šesnestercu. Baš su svi igrali sve.
Iako smo i pod Kloppom znali top odigrati sa igračem manje, od njega bih očekivao tipa da izbaci Diaza ili Gakpa i uvede Quansaha, Gomeza lijevo i tjt. Ali Slot je samo nastavio sa onim što ima i imalo je smisla.
Strašan trener.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.