Amin
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ovaj mali golman sto je digao 3 prsta na obje ruke ce biti buduca jedinica FK Sarajeva

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- katalinski
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 19:50U ovim nadolazecim mladim reprezentacijama sve viśe i viš je mješanih selekcija i tako treba biti! U drugim sportovima još više.
Kave veze ima pravoslavac, katolik , musliman, sve je BiH
Ajvatar
Da mu nije Kokot sta u rodu ?19vendetta87 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 19:50Ovaj mali golman sto je digao 3 prsta na obje ruke ce biti buduca jedinica FK Sarajeva![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa bilo koji kvalitetniji svakako nece igrati za BiH. Meni se ne svidja sto nam trenutku repku cine srpski, hrvatski i baustelski otpatci.
-
- Kontakt:
Izvrn'o zglob da bude uz zenu i djecu
Eto tog debbila nazad u svedsku ligu
- katalinski
- Kontakt:
Ajvatar
Ozenio napuhani ciganku, ne prica sa ocem i igra plejstejsn. **** ti on mater
znaci nksta od deketa, bolje sad nego poslije ajd
Nema nista ljepse neg' kad pravoslavac il' katolik dadnu gol/kos za repku i usto jos i pobjednicki ... merak cisti ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Čekam ovog Bristrica kao ozebo sunce, i danas lijepo asistirao za pobjedu protiv Sahtara.
I dalje mislim da ce to biti odličan igrac i napadac.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Jasta ce. U zadnjih godinu i po dana, on ima samo 2 gola u sluzbenim utakmicama na seniroskom nivou.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 dec 2024, 00:31Čekam ovog Bristrica kao ozebo sunce, i danas lijepo asistirao za pobjedu protiv Sahtara.
Ne bih se cudio da ga vidim u plbih nakon sto mu istekne ugovor sad na ljeto
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 00:37Jasta ce. U zadnjih godinu i po dana, on ima samo 2 gola u sluzbenim utakmicama na seniroskom nivou.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 dec 2024, 00:31Čekam ovog Bristrica kao ozebo sunce, i danas lijepo asistirao za pobjedu protiv Sahtara.
Ne bih se cudio da ga vidim u plbih nakon sto mu istekne ugovor sad na ljeto
Ja mislim da ce on ostati u ovoj Polissiyji, da ce otkupiti ugovor od Olimpije.
Dobro, vrijeme radi za njega jos godinu ili dvije, on je prije svega tip napadaca koji puno ne zabija ali koji radi puno za ekipu jak je u duelu i oslobađa prostor (puno je takvih napadaca) a siguran sam da ce sa iskustvom doci i golovi jer pokazao je da zna postic i gol.
Njegova prednost je sto moze igrat i krilo pa bi nam itekako dobro doslo da pocne vise igrat u iducoj polusezoni.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nešto ga koči ali za mladu repku je odigrao 2-3 stvarno dobre utakmice gdje se moglo vidjeti da ima potencijala. Fizički je beton, tehnički isto skroz okej ali očigledno nešto negdje ne štima kako treba. Olimpija ga je uzela maltene kao potpunog anonimusa, imao iza sebe 10ak utakmica u Hr Dragovoljcu i odigrao prve pola godine solidno kada su bili prvaci. Prošle sezone cijelu 1. Polusezonu i u evropskim takmičenjima i u domaćem prvenstvu bio nezamjenjiv u 1. Postavi a zabio 0 golova, realno da je Haaland logično je da će ga prekrižit..Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 dec 2024, 00:31Čekam ovog Bristrica kao ozebo sunce, i danas lijepo asistirao za pobjedu protiv Sahtara.
-
- Kontakt:
fanatik19 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 01:02Nešto ga koči ali za mladu repku je odigrao 2-3 stvarno dobre utakmice gdje se moglo vidjeti da ima potencijala. Fizički je beton, tehnički isto skroz okej ali očigledno nešto negdje ne štima kako treba. Olimpija ga je uzela maltene kao potpunog anonimusa, imao iza sebe 10ak utakmica u Hr Dragovoljcu i odigrao prve pola godine solidno kada su bili prvaci. Prošle sezone cijelu 1. Polusezonu i u evropskim takmičenjima i u domaćem prvenstvu bio nezamjenjiv u 1. Postavi a zabio 0 golova, realno da je Haaland logično je da će ga prekrižit..Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 dec 2024, 00:31Čekam ovog Bristrica kao ozebo sunce, i danas lijepo asistirao za pobjedu protiv Sahtara.
Upravo to, gledao sam ga na Grbavici protiv francuza u21, djelovao je neustrašivo, hrabo i inteligentno sto posebno volim kod mladog igrača.
A sto se tice da malo zabija, kazem to je takav tip napadaca koji vise radi za ekipu. Ono sto je bitno kod njega je to da je protiv najjaci protivnika najbolji, npr Olinpija protiv Lille, odigrao extra borio se, napravio dvije 100% sanse za saigrace koje nisu iskoristili.
Njegov pad je krenuo u Olinpiji kada je otisao Riera, kod kojeg je redovno igrao i zabijao i koji je skoro bio vec tad napravio igraca od njega.
A sto se tice toga da ga nesto koči... ..pa godine tek ima 21 i jos telativno mlad, treba tu jos malo iskustva i mislim da ce explodirati.
- katalinski
- Kontakt:
OK igrac , nije s nekim instinktom za gol, ali jeste borac.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 dec 2024, 01:19fanatik19 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 01:02Nešto ga koči ali za mladu repku je odigrao 2-3 stvarno dobre utakmice gdje se moglo vidjeti da ima potencijala. Fizički je beton, tehnički isto skroz okej ali očigledno nešto negdje ne štima kako treba. Olimpija ga je uzela maltene kao potpunog anonimusa, imao iza sebe 10ak utakmica u Hr Dragovoljcu i odigrao prve pola godine solidno kada su bili prvaci. Prošle sezone cijelu 1. Polusezonu i u evropskim takmičenjima i u domaćem prvenstvu bio nezamjenjiv u 1. Postavi a zabio 0 golova, realno da je Haaland logično je da će ga prekrižit..Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 dec 2024, 00:31Čekam ovog Bristrica kao ozebo sunce, i danas lijepo asistirao za pobjedu protiv Sahtara.
Upravo to, gledao sam ga na Grbavici protiv francuza u21, djelovao je neustrašivo, hrabo i inteligentno sto posebno volim kod mladog igrača.
A sto se tice da malo zabija, kazem to je takav tip napadaca koji vise radi za ekipu. Ono sto je bitno kod njega je to da je protiv najjaci protivnika najbolji, npr Olinpija protiv Lille, odigrao extra borio se, napravio dvije 100% sanse za saigrace koje nisu iskoristili.
Njegov pad je krenuo u Olinpiji kada je otisao Riera, kod kojeg je redovno igrao i zabijao i koji je skoro bio vec tad napravio igraca od njega.
A sto se tice toga da ga nesto koči... ..pa godine tek ima 21 i jos telativno mlad, treba tu jos malo iskustva i mislim da ce explodirati.
I protiv francuza i protiv slovenaca bas dosta njegovih dresova iz Olimpije sam vidio na tribinana.
Ajvatar
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Možda mu je žena otišla u Dubai, a on ostao kući sa dijetom?
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 11 gostiju.